Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν λειτουργούν αυτοί οι υπότιτλοι;;;

NIB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βρει αυτούς τους υπότιτλους(από το greeksubs.com) που είναι .srt. Είναι σε 2 μέρη(1 για κάθε μέρος τις ταινίας). Και η ταινία(sideways) είναι σε 2 μέρη(.avi, xvid). Έκανα rename τους υπότιτλους(τους έδωσα το όνομα του αντίστοιχου .avi) και πήγα να δω την ταινία(με windows media player).

Έχω vobsub και το δεύτερο μέρος παίζει μια χαρά(με υπότιτλους και τέλεια συγχρονισμένο). Το ρημάδι το πρώτο μέρος της ταινίας δεν θέλει να παίξει με καμία κυβέρνηση με υπότιτλους. Έκανα rename τους υπότιτλους του δεύτερου μέρος, ώστε να μπορούν να παίξουν ενώ έβλεπα το πρώτο μέρος, και έπαιζαν μια χαρά.

Άρα το πρόβλημα είναι μάλλον οι υπότιτλοι του πρώτου μέρους. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το submux και μου έγραψε "Could not load C:\..\kjs-sideways1.srt". Άνοιξα τους υπότιτλους με το notepad και δεν είδα τίποτα περίεργο. Τι φταίει; Ορίστε οι υπότιτλοι.

ΥΓ Sorry εάν έσπασα κανένα κανόνα αλλά με μια γρήγορη ματιά που έριξα στα rules δεν απαγορεύεται να κάνω post subtitles.

kjs-sideways1.zip

Δημοσ.

Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο, το βρήκα το πρόβλημα. Στη γραμμή 911 στους υπότιτλους για το πρώτο κομμάτι, δεν έγραφε τη χρονική περίοδο(πχ "00:54:01,602 --> 00:54:03,302"). Μόλις πρόσθεσα μια χρονική περίοδο, οι υπότιτλοι φόρτωσαν κανονικά. Ορίστε η διορθωμένη έκδοση.

I am the hacker of the subtitles :P.

kjs-sideways1.zip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...