vortex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Σε σύστημα Athlon 1600+ με 512ΜΒ μνήμη ελληνικά Windows XP Pro (χωρίς εγκατεστημένο Service Pack), το σύστημα αφού κάνει Boot και μπαίνει στα Windows φορτώνει μόνο το Wallpaper και σταματάει εκεί. Το σύστημα δεν παγώνει γιατι απο το Task Manager μπορώ να τρέξω όποια εφαρμογή θέλω, το ίδιο συμβαίνει αν μπώ και σε Safe Mode. Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες που έκανα ήταν να τρέξω το Last Known Good Configuration αλλα... τζίφος, μετά δημιούργησα έναν νέο λογαριασμό και έκανα Login σ' αυτόν αλλα πάλι δεν είδαμε φως. Εξ' αρχής ήταν επενεργοποιημένα τα System Restore, Automatic Udates. Τι μπορεί να φταίει και αν μπορεί κάποιος να μου πεί πως να το διορθόσω χωρίς Format. Ευχαριστώ.
billpeppas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δηλαδή δεν σου εκκινεί το Explorer μόνο του ε? Δοκίμασες New Task -> explorer.exe ? Δουλεύει αν το κάνεις αυτό? [ το είχα αντιμετωπίσει σε PC κάποιου καθηγητή από το λύκειο που πήγαινα...κάτι από Spyware πλευρά πρέπει να είναι...temporary solution που βρήκα ήταν η δημιουργία startup object για το explorer.exe ]
Grinder Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Στην επιφάνεια εργασίας δεξί click και properties->Arrange icons by->Show Desktop Icons Δε θυμάμαι πως είναι οι όροι στα Ελληνικά αλλά για δες το μήπως απλά έχεις κάνει απόκρυψη των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας. Ποτέ δε ξέρεις :roll:
vortex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 billpeppas όταν το κάνω μου λέει ότι δεν βρέθηκε το αρχείο C:\Windows\Explorer.exe αλλα όταν πάω να τρέξω και το explorer.scf το ίδιο. Το αστείο είναι ότι και τα δύο αρχεία τα βλέπω μπροστά μου όταν ανοίγω τον φάκελο Windows. Grinder ούτε το δεξί κλικ δουλεύει. Δεν φορτώνει τίποτα ούτε εικονίδια ούτε την γραμμή εργασιών (Taskbar)
billpeppas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 "billpeppas όταν το κάνω μου λέει ότι δεν βρέθηκε το αρχείο C:\Windows\Explorer.exe αλλα όταν πάω να τρέξω και το explorer.scf το ίδιο. Το αστείο είναι ότι και τα δύο αρχεία τα βλέπω μπροστά μου όταν ανοίγω τον φάκελο Windows." δυστυχώς...σε βλέπω για format.
VasKag Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Που πας χωρίς SP2; καλα, αυτο δεν ειναι και απολυτο. για το 1 συφωνω
vortex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Παιδιά το μηχάνημα δεν είναι δικό μου οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι τράβηξε το καημένο, δοκίμασα να εγκαταστήσω το SP2 απο πάνω αλλα πάλι δεν... οπότε... το Format θα κάνει το θαύμα του!!!!!!!!!!!
Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 To SP2 είναι καλύτερο από το SP1 γιατί από τότε που το έβαλα οι ιοί στον υπολογιστή μου έχουν μειωθεί πάρα πολύ, τα spyware επίσης και ακόμα δεν έχω popups. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη και οποιοσδήποτε μπορεί να διαφωνήσει.
Viperakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 To cd ton windows an kanei automato boot gia na kaneis tin egkatastasi ton windows pigene kai kane repair windows.Isos apo ekei breis kapoia lisi.Mou exei simbei apeires fores kai emena.An tora mporeis na trekseis tin eksis entoli apo to task manager isos boithisi kai ayto pou tha sou po."msconfig" kai des an den sou fortonei kati i mipos ftaei kati ston pirina ton windows.Elpizo na boithisa.An den katalabes kati pm me na sou to eksigiso better giati den ta pao kai poli kala stin grapti anafora xexexe!!!
skoy Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 trekse tin entoli sfc /scannow afou exeis valei to cd twn win sto cd rom sou, afto tha antikatastisei ola ta system files... vale kai kanena sp2... dokimases na valeis to sp2? ayto etsi ki alliws antikathista arketa arxeia... Episeis an theleis na glytwseis format, kai to apo panw den kanei tipota, perna ta win san Upgrade, kai oxi san Fresh Instalation...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.