Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με κρυπτογραφημενα αρχεια

GRGION

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα τη μ....α να κρυπτογραφησω( απο τις ιδιοτητες αρχειων για προχωρημενους) καποια αρχεια πριν καιρο.

Τα αρχεια αυτα τα διατηρησα αφου εκανα φορματ με αποτελεσμα τωρα να μην μπορω να τα αποκρυπτογραφησω γιατι δεν αναγνωριζει το παρον πιστοποιητικο που εχω ως χρηστης του υπολογιστη.

Τι προτεινεται.Ευχαριστω

Δημοσ.

Δύσκολα θα τα καταφέρεις.

Πρέπει να υπάρχουν προγράμματα γι'αυτή την δουλειά, αλλά δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο.

Όταν κρυπτογραφείς κάποια αρχεία ή καταλόγους, τα windows χρησιμοποιούν ένα κλειδί που αποθηκεύεται στο προφίλ σου, και το οποίο δημιουργείται κατά την εγκατάσταση των windows. Σε κάθε εγκατάσταση, το κλειδί είναι διαφορετικό, οπότε και είναι αδύνατη (ή έστω εξαιρετικά δύσκολη) η αποκρυπτογράφησή τος (και αυτός είναι και ο σκοπός της κρυπτογράφησης)

Δημοσ.

Το εχω καταλαβει αυτο για αυτο και ζητησα βοηθεια επειδη εχω καταλαβει αυτη τη σχεση πιστοποιητικων με τη δυνατοτητα αποκρυπτογραφησεις των αρχειων. Αν εχεις υποψιν σου καποιο προγραμμα θα με βοθουσες πολυ.

Δημοσ.
Εκανα τη μ....α να κρυπτογραφησω( απο τις ιδιοτητες αρχειων για προχωρημενους) καποια αρχεια πριν καιρο.

Τα αρχεια αυτα τα διατηρησα αφου εκανα φορματ με αποτελεσμα τωρα να μην μπορω να τα αποκρυπτογραφησω γιατι δεν αναγνωριζει το παρον πιστοποιητικο που εχω ως χρηστης του υπολογιστη.

Τι προτεινεται.Ευχαριστω

Mε ένα απλό search σε αυτό το forum θα έβλεπες ότι την έχουν πατήσει πάρα πολλοί με τον ίδιο τρόπο. Η απάντηση είναι μία και δυστυχώς απογοητευτική: τα έχασες τα αρχεία σου και μην κάνεις άδικα προσπάθεια να βρεις utility/πρόγραμμα κλπ για να τα ανακτήσεις. Απλά δεν υπάρχει... Αν δεν έκανες export το πιστοποιητικό σου, δεν υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρεις.
Δημοσ.

vasika mporei na sta apokryptografisei o mathimatikos o j.nash

(''a beautiful mind'' - sorry paizw me ton pono sou, alla den anteksa ithela

na tin pw tin pap@ria mou!!

to paidi to kserw, guiayto kai i oikeiotita -min parexigeite

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...