karib Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Το κινητο μου ειναι Nokia, σειρα 40, μοντελο 7200. Χρησιμοποιω cosmokarta. Εχω ενεργοποιημενες τις υπηρεσιες gprs,wap,mms και τις χρησιμοποιω. Τωρα αγορασα και μια καρτα sim της tim. Θελω να χρησιμοποιω και τις υπηρεσιες gprs και της Tim. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα υπαρξει προβλημα απο τη χρηση της ιδιας υπηρεσιας, απο διαφορετικες εταιριες, στο ιδιο κινητο. Τι εννοω? Αποθηκευονται στη sim οι ρυθμισεις gprs? Αν ναι καλως. Αλλα νομιζω αποθηκευονται στο τηλεφωνο. Σε αυτη την περιπτωση, αν λαβω & περασω ρυθμισεις gprs της Tim, πως μετα βαζοντας την καρτα της cosmote, θα μπορω να χρησιμοποιω τα gprs-wap-mms της cosmote? Δεν υπαρχει καποιο conflict εδω? Μιλησα με το helpdesk της cosmote και μου ειπαν ως λυση τη χρηση profil. Μα το προφιλ αφορα ηχους κλησης, πληκτρων κλπ, απλα πραγματα δηλαδη. Δεν βρηκα να υπαρχουν προφιλ για gprs ρυθμισεις. Υπαρχει προβλημα? Τι προτεινετε?
gerontas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 ...το προφιλ αφορα ηχους κλησης, πληκτρων κλπ, απλα πραγματα δηλαδη... Είμαι άσχετος από Nokia (1 μήνα 3310, 15 μέρες 5210 και ποτέ ξανά) αλλά ο υπάλληλος της Cosmote, προφανώς δεν μιλούσε για την γνωστή έννοια του Προφίλ (Δυνατό, Αθόρυβο κλπ.) Στα SE υπάρχει η ρύθμιση Connectivity ->Internet Settings ->Internet Profiles και μάλλον κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό του. Κάνει πάντως αυτό που ζητάς. Υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο θα υπάρχει και στα Nokia, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. (Hint: Γιια ρίξε μια ματιά στα σχετικά sections του Myphone.gr, στο gsmarena ή και εδώ: http://forum.gsmhosting.com/vbb/index.php )
Soulman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δεν θα έχεις πρόβλημα. Οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται στο τηλέφωνο. Κάθε φορά που αλλάζεις κάρτα SIM θα ενεργοποιείς και τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Σωστά σου είπαν από την Cosmote, εννοούσε τα προφίλ wap που βρίσκονται στο Μενού-Υπηρεσίες-Ρυθμίσεις
karib Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Οk, καταλαβα. Μου ειπαν απο την ΤΙΜ οτι θα μου στειλουν ενα μηνυμα με ρυθμισεις 'διαμορφωσης'. Αυτο θα περασει ολες τις ρυθμισεις αυτοματα και μετα εγω το μονο που θα πρεπει να κανω καθε φορα που αλλαζω καρτα ειναι να αλλαζω ποιες ρυθμισεις ειναι ενεργες?
Soulman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Οk' date=' καταλαβα. Μου ειπαν απο την ΤΙΜ οτι θα μου στειλουν ενα μηνυμα με ρυθμισεις 'διαμορφωσης'. Αυτο θα περασει ολες τις ρυθμισεις αυτοματα και μετα εγω το μονο που θα πρεπει να κανω καθε φορα που αλλαζω καρτα ειναι να αλλαζω ποιες ρυθμισεις ειναι ενεργες?[/quote'] Ακριβως... Τα Nokia γενικά κρατάνε τουλάχιστον 5 διαφορετικά σετ ρυθμίσεων, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.