vagelis82 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 έχω το παρακάτω πρόβλημα: ¨εχω φτιάξει ένα site με τον (πρωτόγοννο και ηλίθιο τρόπο της) απλής HTML με χρησιμοποίηση πινάκων για να την στοίχηση κειμένου και πινάκων. Προκειμένου να παίζει το site τόσο σε ανάλυση 1024χ768 όπου το φτιάχνω όσο και σε οποιαδήποτε άλλη ανάλυση, έχω χρησιμοποιήσει στα μεγέθη των πινάκων και των εικόνων ποσοστά αντί για ακριβή μεγέθων σε Pixels. Σε ανάλυση 1024 με Firefox όλα καλά Σε ανάλυση 1024 με ΙΕ όλα καλά Σε ανάλυση 800 με Firefox όλα σχεδόν καλά ή μάλλον ανεκτά καλά Σε ανάλυση 800 με ΙΕ όλες οι εικόνες έχουν το κανονικό τους μέγεθος και οι σελίδες έχουν γίνει σκ@@α. Any ideas????
_daemon_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί web designers. Υπάρχουν 2 πράγματα που μπορείς να κάνεις: 1) Να βάλεις από κάτω στη σελίδα σου ότι βλέπεται καλύτερα με 1024x768 που είναι και η πιο διαδεδομένη ανάλυση 2) Με javascript να κοιτάς την ανάλυση που έχει αυτός που σερφάρει στο site και να έχεις εικόνες με διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάλυση και να φορτώνει ανάλογα. Προσωπικά σου προτείνω το 1. καθώς αυτό χρησιμοποιούν οι περισσότεροι
vagelis82 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 δεν υπάρχει άλλη λύση ε? αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε ας πει. Οι άνθρωποι για τους οποίους έχω φτιάξει το site έχουν παλιό υπολογιστή και δεν μπορούν να ανεβάσουν την ανάλυση τους. Ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.