Προς το περιεχόμενο

juiced

atx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι το demo είναι αρκετά παλιό, όταν ετοιμαζόταν να το κυκλοφορήσει η THQ, η οποία έκλεισε. Τώρα το παιχνίδι το ετοιμάζει (αν δεν κάνω λάθος) η activision.

Μου φαίνεται περίεργο που το βρίσκετε πιο arcade από το nfsu2. Νομίζω ότι η συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι αρκετά πιο ρεαλιστική από το άλλο, που είναι η χαρά του arcade!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλα πολυ χαλια παιχνιδι.Πιο NFSU2, με το NFSU1 συγκρινεται και αν!!!Καλουτσικα γραφικα αλλα παλιομοδιτικο σεναριο, ανιαρες πιστες και αδιαφορος χειρισμος.Γιατι να κραταει τοσο χωρο στα ραφια των καταστηματων?

Δημοσ.

to exw sto pc...kali gama apo amaxia alla xeirismos metriotatos.h thq eprepe na to psaxei pio poli.sxetika endiaferousa h kariera pou exei alla meta apo arketous agwnes kapou thn bariesai...to nfs2 sunolika me krathse pio poli se epafh...

Δημοσ.
Πιο κάτω του μετριου.Χειρισμός arcade' date='οχι τόσο ρεαλιστικά μοντελάκια και πολύ μονότονο.

GTR-FIA!!Ολα τα λεφτά!![/quote']

Ειναι καλο το παιχνιδι που αναφερεις?Καινουριο η οχι?Για κομπιουτερ φανταζομαι ετσι?Σε σχεση με το TOCA2?

Δημοσ.

To GTR:FIA GT racing είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει σε ΕΞΟΜΟΙΩΤΗ οδήγησης στο PC, είναι το Falcon 4.0 των racing. Δεν προσφέρει διασκέδαση έτσι όπως την εννοεί το NFSU 2. Απίστευτα δύσκολο, απίστευτα ρεαλιστικό, απίστευτα έντονο. Με μία καλή τιμονοπεταλιέρα, είναι το απολύτως κορυφαίο racing.

34 ευρώ στο play.com. Μόνο για όσους ψάχνουν κάτι πραγματικά ρεαλιστικό.

Δημοσ.

Οπως ανεφερε κι ο Voodooman ειναι ενας εξομοιωτής.Ιδιος αν βάλεις επιλογή simulation ούτε στροφή δεν μπορείς να πάρεις!Θέλει αρκέτη προπόνηση.Περιέχει ολες τις επίσημες ομάδες και οδηγους απο την σαιζον του 2003 GTR.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...