_LunaTiC_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Eixa kati ozaki dotodot 500 (exw diladi), kai to ena "espase". Otan lew "espase", ennow oti mallon xekollise ligo i membrani tou ixeiou kai kanei kati tsafarismata, idiaitera enoxlitika. H egguisi exei perasei edw kai 9,,, meres!! Apo to magazi mou eipan oti den mporoun na kanoun tipota. Exei kanei kamia kali idea. Paidia pragmatika ti xreiazomai giati eimai PANI ME PANI!!!
androu Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 πιθανόν να βρείς κώνο .. να τον βάλεις πάλι. Αλλά δεν ξέρω να σου πώ λεπτομέρειες
_LunaTiC_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 ti kwno? Ti einai auto? Exeis dei ta OZAKI mou. Xereis pws einai? Des edw... http://www.ozaki.com.tw/global/en/products/products_Feature.php?source=series&pID=11
_LunaTiC_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 loipon billpeppas, ase tis exupnades kai tous grifous kai arxise na proteineis... ante re, akoma??
MixalisX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 προτείνω να το κολησεις με σιληκονη, αρκετα δυνατή αλλα ταυτοχρονα ελαστικη οποτε να δονειται ελευθερα το ηχειο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Tα μεγάφωνα επισκευάζονται...τα greeklish επίσης. Αν είσαι Αθήνα κάνε μου pm.
_LunaTiC_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 eimai kriti re paidia. apo ti foto den tha katalabete polla. wstoso auto me ti silikoni to skeftika kai egw...
GrMikeD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Wraia ixeia fainontai. Kali tuxi me tin episkevi tous. Alitheia giati leei sto site: "Satellite Speakers Especially For LCD Monitor" ? Diladi ama exeis crt pou to problima?
spirosta Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Πιθανόν δεν ποιάνουν πολύ χώρο γι αυτό. Δεν νομίζω να παίζουν ρόλο οι μαγνήτες τους.. Αρε τι γράφει ο κόσμος για να πουλήσει.
_LunaTiC_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Πραγματικά, δε νομίζω ότι θέλει να πει κάτι με αυτο που λέει για τις οθόνες TFT. Παρόλα αυτά, όποιος έχει καμιά πρόταση για επισκευή και κυρίως στην περιοχή της Κρήτης, ας το πει, γιατι παιδιά δε με παίρνει για καινούρια. Ευχαριστώ και καλημέρα σας..
Aias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δεν ξερω το κοστος τους,αλλα πηγαινε σε μαγαζι που εχει ηχοσυστηματα και ρωτα να στα φτιαξουν.Αν σε συμφερει καντο διαφορετικα δοκιμασε με καποια ισχυρη κολα και ο θεος βοηθος.
_LunaTiC_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δεν ξέρω, αλλά θα περιμένω μπας και ο μαγαζάτορας μου κάνει κάτι (μου είπε να του δώσω 2 μέρες και κατι θα σκεφτόταν, αλλά δεν το βλέπω) και μετά θα τα πάω σε ένα γνωστό μου που μου είχε βάλει το ηχοσύστημα και τα ηχεία στο αυτοκίνητο. Αν μπορεί να κάνει εκείνος ή κάποιος γνωστός του κάτι, καλώς. Αλλιώς αρχίστε να προτείνετε ηχεία προς αγορά, γιατί ήδη δεν είμαι καθόλου καλά. Δε θυμάμαι το όνομα αυτού που το έγραψε, αλλα ναι, πιστεύω ότι τελικά πρέπει να πεθάνουν τα greeklish. Καλημέρα σας...
billpeppas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 για να προτείνουμε ηχεία, πρέπει να μας ρίξεις και max available greeniezzz [ money ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.