Προς το περιεχόμενο

adsl over isdn sos help

stehellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα χρειάζομαι βοήθεια για τη κοντεύω να τρελαθώ

Έχω ADSL from tellas modem crypto f 200 and splitter over isdn το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά εκεί που ήμουνα μια χαρά συνδεδεμένος κόπηκε η γραμμή το net mode νέκρωσε και δεν ανάβει κανένα λαμπάκι ούτε καν το rp , link έχω την τύχη να έχω και ένα ακόμα net mode το οποίο ούτε αυτό ανταποκρίθηκε , στην τελλας λένε πως είναι πρόβλημα του οτε και έχει μια βάσει επειδή όταν αποσυνδέω το καλώδιο της τηλεφωνικής γραμμής από το net mode κάνει κανονική σύνδεση το crypto και έχω ADSL για να μπω στο internet .

Σας ευχαριστώ, για τον χρόνο σας

( όπως θα ξέρετε ο αγαπημένος μας οτε το τεχνικό τμήμα του το κλίνει στης 9 γα#@#$$#%%# )

Δημοσ.

πάρα πολύ περίεργο γιατι άμα είχε πρόβλημα ο οτε όπως λένε δεν θα έπρεπε κανοικά να έχεις και ADSL,μάλλον κάτι άλλο τρέχει.μήπως παρέδωσε πνέυμα το splitter over isdn?

Για δοκιιμασε να συνδέσες το οτε modem χωρίς splitter σε μία μπρίζα...(αν και έχεις adsl over isdn) να δίες τι τρέχει το πλού να τρώει στην μάπα ενα σωρό παράσιτα αλλα θα βγάλει γραμμή ...τουλάχιστον πρίν εγω βάλω φίλτρα pstn έκανε dial το μονετ το 56 και έμπενε ινετρνετ!!!

Δημοσ.
πάρα πολύ περίεργο γιατι άμα είχε πρόβλημα ο οτε όπως λένε δεν θα έπρεπε κανοικά να έχεις και ADSL,μάλλον κάτι άλλο τρέχει.μήπως παρέδωσε πνέυμα το splitter over isdn?

Για δοκιιμασε να συνδέσες το οτε modem χωρίς splitter σε μία μπρίζα...[/QUOT

kalh hdea to dokimasa alla tipota nekrooo :???:

Δημοσ.

Φτου ρε φπουστη μου,όταν λες αποσυντονίζει τι ακριβώς εννοείς? για παράδειγμα σε μένα με το 56 έκανε τρελά παράσιτα!!!

Δημοσ.

Βάζοντας το dsl modem σε άλλη πριίζα ενοείται χωρίς splitter και το οτε μοντεμ στην θέση του τι γίνεται?

Α κάτι άλλο το splitter το έχεις στην κεντρική μπρίζα στη τηλ. παροχή? )

Δημοσ.

Τι να σου πω δεν μου έρχεται ΄τωα κάτι άλλο στο μυαλό,δοκίμασε και με τα παδιά στο adslgr.com

Δημοσ.

Na pw k egw tin apopsi mou bas k vohthisw.

Odws apo kati paromia provlimata pou exw akousei tou pOTE tha elaga k egw pws einai to provlima.

Eisai sigouros pws ola ta kalodia einai swsta, opws k palia?

Auto pou tha ekana egw prwta apo'la tha itan na pw ston pOTE na mou kanei mia epanakinisi tis grammis mou apo ta kedrika..

Kanto k vlepoume..

Δημοσ.

ok shmera to prwei tous phra thlefwno kathoti klinoun sths 21:00 kai mou eipe oti ean mporoun psifiaka na apokatastisoun thn zimia olla ok se 3 wres alios se 2-3 meres ean einai epigwn ????????? diladi den mpwro na exw ayto pou plirwno kanonika me to pagio pou den einai kai ligw ... eleos.......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

loipon padia meta apo 8 meres hr8e o g@#nos ote nwris e? enteli eftege kapio komeno kalodio eksw apo to spiti mou ,,, to thema einai oti h adsl douleue ton rotisa ton texniko kai mou eipe aplos oti hmouna thxeros ??????? (9 meres xwris thlefwno ) wntos thxh einai

Δημοσ.

Φίλε σε σαμπόταραν !!!

Μάλλον κάποιος οτετζής μπηκε στο forum, ειδε την υπογραφή σου και είπε "ετσι μου είσαι ε? να δουμε τι θα κάνεις 8 μέρες χωρις τηλέφωνο"

B)

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε. Όλως "τυχαίως" μου το έκανε και εμένα σήμερα. Βρε τι reset το netmod, τι να το βάλω απευθείας στη γραμμή. Τίποτα. Το περίεργο ήταν ότι όταν μπήκα στα windows και συγχρόνισε το f200 τότε επανήλθαν τα φωτάκια του netmod στις κανονικές ενδείξεις( πριν δεν άναβε τίποτα εκτός από του ρεύματος). Τρέχω το netmod configuration manager, βρίσκει το netmod στην com3 και από εκεί και πέρα όλα άρχισαν να ξαναλειτουργούν. Πολύ περίεργα πράγματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
God is real, unless declared integer.

Μόνο στη Fortran φίλε, οι περισσότερες γλώσες είναι Εμπειρικοί Αγνωστικιστές, αφού δεν ξέρουν ότι "God is real" αλλά περιμένουν "αποδείξεις" γι αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...