Πέτρος Σ. Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Αν το κάνω Download δεν θα γίνει τίποτα; Υπάρχει κανένα άλλο Counter-Strike που να παίζει με Bot εκτός το 1.3 και το Contition Zero; Μη μου πείτε για μικρότερη έκδοση. Θέλω να είναι ανάμεσα στο 1.3 και το Condition Zero.
billpeppas Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 "Αν το κάνω Download δεν θα γίνει τίποτα;" Απλά δεν θα έχεις original / unique CD-Key, και δεν θα μπορείς να παίξεις online. Το είπα και προηγουμένως άλλωστε. Με Bot μπορείς να παίξεις και στο Counter-Strike: Source Στο Counter-Strike v1.0 μέχρι και 1.6 είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Πρέπει να κατεβάσεις Bot Pack , και να το ρυθμίσεις για να παίζεις με bots. Στο Condition Zero τα bots είναι έτοιμα εκ μαμάς.
sokonik_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 κοιτα πετρο αν θες να παιξεις 1,6 παρε γνησιο η το hl η to cz η το hl2 οποιο και να παρεις με γνησιο serial παιζεις 1,6. εγω τα χριστουγεννα στην γερμανια που πηγα πηρα το cz 12€, ειχε και το hl με 9.90 (οποιο και να παρεις παιζεις 1,6 οπως αναφερω επανω) τελικα πριν 2 μηνες πηρα και το hl2 γιατι ηθελα να εχω γνησιο το cs:source, αυτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.