Προς το περιεχόμενο

Counter Strike with LAN

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άστο ένα φιλαράκι είπε πως θα έρθει να μου το κάνει χωρίς να βάζω ονόματα και χίλια δύο πράματα. Απλά μου είπε πως θα βάλει τους αριθμούς και θα γίνει.

Μεγάλο μπέρδεμα έτσι όπως μου τα λές εσύ.

Δημοσ.

ego thelo na matho an ginete na paikso afto to paixnidi meso internet. exo dsl over pstn grammh. ki ego exo to 1.3, mipos xreiazete na paro kapia alli ekdosi gia na paikso online?

panta gia thin eggatastasi tou counter thelei kai to half life? gia thn 1.3 thelei gia na pekseis me bot.

uparxei kamia alli neoteri ekdosi me neoteres pistes pou paizei me bor?

polla rotao e.

Δημοσ.

δεν νομιζω να παιζεται η 1,3 στους σερβερ, πρεπει να αναβαθμισεις σε 1,6.

δεν στο αναβαθμισε απο μονο του το steam?

Δημοσ.

Bill Peppas ksereis (i opoiosdipote allos) pou na vrw tis entoles pou dexetai i konsola tou counterstrike opws px mp_freetime0 klp klp klp. Giati ama kanw server 1 stis 1000 diladi kai thelw na allaksw rythmiseis vgainw kai ksanampainw, koinws koukouroukou.

Δημοσ.

Καλά φίλε μου εγώ περιμένω να μου απαντήσουν αλλά τίποτα. Τώρα ήρθες κι εσύ και θα έχουμε μαύρα μεσάνυχτακαι οι δύο. Θα βάλω σε quote τις ερωτήσεις μας για να δούμε τι θα γίνει.

Πέτρος Σ.

Counter-Strike 1.6

Half-Life 1.1.1.0

Αυτά τα δύο κάνουν για να καταφέρω να συνδεθώ στο Internet με το Counter Strike;

Η σύνδεσή μου είναι ADSL και δεν ξέρω αν καταφέρω να συνδεθώ.

Italos20v

Bill Peppas ksereis (i opoiosdipote allos) pou na vrw tis entoles pou dexetai i konsola tou counterstrike opws px mp_freetime0 klp klp klp. Giati ama kanw server 1 stis 1000 diladi kai thelw na allaksw rythmiseis vgainw kai ksanampainw, koinws koukouroukou.

Δημοσ.

@Πέτρος Σ.

Χρειάζεσαι original το Counter-Strike v1.6 , και φυσικά το συνοδευτικό unique CD-Key για να παίξεις online σε όλους τους servers.

Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει το Half Life 1.

Αλλά θα σου πρότεινα καλύτερα να πάρεις το πακέτο Half Life 2 + Deathmatch + Counter-Strike:Source που θα σου αρέσει περισσότερο.

@Italos20v

Αν γράψεις ένα γράμμα [ π.χ. το m ] και πατήσεις ή το tab ή το βελάκι κάτω , σου βγάζει όλες τις εντολές που αρχίζουν από το γράμμα που έβαλες.

Εναλλακτικά:

http://server.counter-strike.net/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...