Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Καλός 100.100.100.1 έχει ο ένας και 100.100.100.2 έχει ο άλλος και το Internet δεν υπάρχει στους υπολογιστές. Μετά...............
Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Κοίταξε ρε φίλε εγώ δεν θέλω να βάλω Internet απλά θέλω να συνδέσω τα 2 PC με LAN για να βάλω ένα παιχνίδι.
billpeppas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Οπότε απλά βάλε τις IPs , το Subnet mask , και το default gateway. Έπειτα ότι άλλο λέει το guide [ δηλαδή ίδιο workgroup , etc ]
Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Άστο ένα φιλαράκι είπε πως θα έρθει να μου το κάνει χωρίς να βάζω ονόματα και χίλια δύο πράματα. Απλά μου είπε πως θα βάλει τους αριθμούς και θα γίνει. Μεγάλο μπέρδεμα έτσι όπως μου τα λές εσύ.
petrobeis Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 ego thelo na matho an ginete na paikso afto to paixnidi meso internet. exo dsl over pstn grammh. ki ego exo to 1.3, mipos xreiazete na paro kapia alli ekdosi gia na paikso online? panta gia thin eggatastasi tou counter thelei kai to half life? gia thn 1.3 thelei gia na pekseis me bot. uparxei kamia alli neoteri ekdosi me neoteres pistes pou paizei me bor? polla rotao e.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Εγώ ξέρω το Counter Strike Condition Zero. Έχει πολλά επίπεδα και παίζει με Bot.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Κατάφερα να μπώ με το 1.3 online αλλά δεν γνωρίζω καμια IP για να μπώ στο παιχνίδι. Αν ξέρει κανένας τίποτα I'm waiting.
sokonik_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 δεν νομιζω να παιζεται η 1,3 στους σερβερ, πρεπει να αναβαθμισεις σε 1,6. δεν στο αναβαθμισε απο μονο του το steam?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Το 1.6 θέλει και το HL; Αν το πάρω μετά πως θα βάλω για να παίξω στο Internet με άλλα άτομα;
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Counter-Strike 1.6 Half-Life 1.1.1.0 Αυτά τα δύο κάνουν για να καταφέρω να συνδεθώ στο Internet με το Counter Strike; Η σύνδεσή μου είναι ADSL και δεν ξέρω αν καταφέρω να συνδεθώ.
Italos20v Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Bill Peppas ksereis (i opoiosdipote allos) pou na vrw tis entoles pou dexetai i konsola tou counterstrike opws px mp_freetime0 klp klp klp. Giati ama kanw server 1 stis 1000 diladi kai thelw na allaksw rythmiseis vgainw kai ksanampainw, koinws koukouroukou.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Καλά φίλε μου εγώ περιμένω να μου απαντήσουν αλλά τίποτα. Τώρα ήρθες κι εσύ και θα έχουμε μαύρα μεσάνυχτακαι οι δύο. Θα βάλω σε quote τις ερωτήσεις μας για να δούμε τι θα γίνει. Πέτρος Σ. Counter-Strike 1.6 Half-Life 1.1.1.0 Αυτά τα δύο κάνουν για να καταφέρω να συνδεθώ στο Internet με το Counter Strike; Η σύνδεσή μου είναι ADSL και δεν ξέρω αν καταφέρω να συνδεθώ. Italos20v Bill Peppas ksereis (i opoiosdipote allos) pou na vrw tis entoles pou dexetai i konsola tou counterstrike opws px mp_freetime0 klp klp klp. Giati ama kanw server 1 stis 1000 diladi kai thelw na allaksw rythmiseis vgainw kai ksanampainw, koinws koukouroukou.
billpeppas Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 @Πέτρος Σ. Χρειάζεσαι original το Counter-Strike v1.6 , και φυσικά το συνοδευτικό unique CD-Key για να παίξεις online σε όλους τους servers. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει το Half Life 1. Αλλά θα σου πρότεινα καλύτερα να πάρεις το πακέτο Half Life 2 + Deathmatch + Counter-Strike:Source που θα σου αρέσει περισσότερο. @Italos20v Αν γράψεις ένα γράμμα [ π.χ. το m ] και πατήσεις ή το tab ή το βελάκι κάτω , σου βγάζει όλες τις εντολές που αρχίζουν από το γράμμα που έβαλες. Εναλλακτικά: http://server.counter-strike.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.