Πέτρος Σ. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Παιδιά έχω στο σπίτι 2 υπολογιστές και τους έχω συνδεμένους μαζί μέσω ενός switch και θέλω να βάλω το παραπάνω παιχνίδι το οποίο είναι με τα BOT v1.3. Τι πρέπει να κάνω για να παίζουν δύο άτομα μαζί; Εννοώ σε μια πίστα μαζί με αντίπαλο το PC ή ακόμα και σε διαφορετικές ομάδες πάντα όμως να υπάρχουν τα Bot. Γίνεται αυτό που θέλω να κάνω;
Panos72 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 to game se voitha exi lan panel mesa pigene sto new game vazis botakia plus 2 pektes kai pezis
Πέτρος Σ. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δεν έχει New Game μέσα στο Lan. Ούτε έχει κάπου Plus αλλά Max Players. Δεν μου είπες, θα χρειαστεί να βάλω κάποια νούμερα ή να δημιουργίσω κανένα δύκτιο απο τις θέσεις δυκτίου; Θα παρακαλούσα να μου πεί κάποιος που το έχει κάνει.
billpeppas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Αν δεν μας πείς ποιό ακριβώς game έχεις , δεν βλέπω βοήθεια να έρχεται... Ποιό έχεις? Counter-Strike v1.6 ? Counter-Strike Condition Zero ? Counter-Strike Source ?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Παιδιά έχω στο σπίτι 2 υπολογιστές και τους έχω συνδεμένους μαζί μέσω ενός switch και θέλω να βάλω το παραπάνω παιχνίδι το οποίο είναι με τα BOT v1.3 v1.3 αφού το γράφω.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δες την εικόνα. Εκεί πρέπει να λέει πιο είναι αν δεν το είπα σωστά
billpeppas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Πρέπει να κατεβάσεις κάποια bot. Η έκδοση που έχεις δεν περιέχει bots.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Αφού παίζω ίδι με τα bot πως είναι δυνατόν να μην έχει.
billpeppas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δηλαδή στο "SP" παίζεις εσύ κανονικά με bots... Ωραία, μπείτε στον Server εσύ και ο φίλος σου, και με την εντολή: mp_teamlimit x [ όπου x ένα νούμερο μέχρι 20 ] { να το έχεις ρυθμίσει και στο max players στην δημιουργία του server } βάζεις τον max αριθμό των παιχτών ανά ομάδα. έπειτα αν δεν θες auto team balance , βάζεις την εντολή: mp_autoteambalance 0 και έπειτα με την εντολή add_bot_ct [ προσθέτεις ένα bot στους Counter-Terrorists με την εντολή add_bot_t [ προσθέτεις ένα bot στους Terrorists ] Ανάλογα με το Bot Release που έχεις ίσως να διαφέρει η εντολή.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Κάτσε λίγο πολλά μου είπες και δεν κατάλαβα μία. Εγώ έχω δύο υπολογιστές και θέλω να τους συνδέχω μαζί καλός; Θα χρειαστεί να κάνω κάποιο δύκτιο απο τις θέσεις δυκτίου ή να βάλω κάποια νούμερα; π.χ. 100.100.100.1 Μετά δεν μου είπες πως θα μπώ μαζί με τον φίλο μου στην ίδια ομάδα, γιατί με το +1 βάζω τα bot κι εγώ θέλω να παίζω μεν με τα bot αλλά να είμαι μαζί με τον φίλο μου. Αν γίνετε και σε χώρια ομάδες πές μου για να ξέρω πως γίνεται κι έτσι. Πώς θα μπώ στην ίδια πίστα με τον φίλο μου; Θα τον συνδέσω εγώ απο το PC μου ή θα μπεί κι εκείνος στην ίδια πίστα και ξαφνικά θα βρεθούμε μαζί; Κάντα μου λίγο πιο λιανά. Ευχαριστώ!!!
billpeppas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Φτιάξε το δίκτυο πρώτα, και έπειτα προχωράμε στο επόμενο βήμα. Networking Guide
Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Επειδή δεν πέρνω Internet μόνο εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Έχω βάλει στο switch κεντρικό το modem(ADSL) και απο εκεί πέρνουν Internet 4 υπολογιστές. Δεν γίνεται διαφορετικά;
Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 -> Στον κεντρικό υπολογιστή ( Θα μοιράζει το Internet , και θα δίνει διευθύνσεις IP στους υπολογιστές ): Μα δεν έχω κεντρικό υπολογιστή αλλά κεντρικό modem.
billpeppas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το Router λειτουργεί ως DHCP. Αντίστοιχα μπορείς απλά να κάνεις manual assign IPs στα μηχανήματα. Στην περίπτωση manually assigned IPs: Οπότε αν η IP του ενός PC είναι 192.168.0.2, τότε το κάθε PC πρέπει να πάρει IP της μορφής 192.168.0.x , όπου x : x>2 & x<=254 Default Gateway σε κάθε PC το ίδιο [ την IP του Router σου ] [ πιθανότατα 192.168.0.1 ] Και στα DNS πάλι σε κάθε PC το ίδιο [ τις IPs των DNS του ISP σου ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.