Προς το περιεχόμενο

Δεν εμφανιζεται USB Key???

gtsia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα ενα usb key ενος φιλου μου στα 512 ΜΒ(high speed certified usb) και το βαζω στον υπολογιστη μου και ενω αναβει δεν εμφανιζεται πουθενα μεσα στο Υπολογιστης μου!!!

Ενα αλλο key που εχω εγω στα 128ΜΒ μια χαρα!!

Γιατι συμβαινει αυτο??

Εχω Win Xp Pro Sp2!

Δημοσ.

Πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου - Εργαλεία Διαχείρισης - Διαχείριση Υπολογιστή - Διαχείριση Δίσκων, βρες το USB και άλλαξέ του ή δώσε του ένα γράμμα π.χ. F:.

Συμβαίνει αυτό με τα USB Flash.

Δημοσ.
Πηρα ενα usb key ενος φιλου μου στα 512 ΜΒ(high speed certified usb) και το βαζω στον υπολογιστη μου και ενω αναβει δεν εμφανιζεται πουθενα μεσα στο Υπολογιστης μου!!!

Ενα αλλο key που εχω εγω στα 128ΜΒ μια χαρα!!

Γιατι συμβαινει αυτο??

Εχω Win Xp Pro Sp2!

Μήπως του φίλου σου είναι USB 2.0.

Έχεις USB 2.0 στον υπολογιστή σου?

Δημοσ.
Πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου - Εργαλεία Διαχείρισης - Διαχείριση Υπολογιστή - Διαχείριση Δίσκων' date=' βρες το USB και άλλαξέ του ή δώσε του ένα γράμμα π.χ. F:.

Συμβαίνει αυτό με τα USB Flash.[/quote']

To δοκιμασα και αυτο φιλε μου αλλα δεν υπαρχει πουθενα ουτε εκει!!

Δημοσ.

Δοκίμασες σε άλλη θύρα USB ;

Μου έχει συμβεί να είναι προβληματικό ένα ζυγάρι και να παίζει π.χ. μόνο στις πίσω on board και όχι σε αυτές με το bracket παρ'όλο που τα καλώδια ήταν σωστά βαλμένα.

Επίσης να τσεκάρεις από το BIOS αν είναι ενεργοποιημένες οι θύρες USB.

Δημοσ.

Ολα δουλευουν ρε παιδια τα usb !!Δοκιμασα και σε αλλες usb και παλι τιποτα!!

Ειναι και usb2 γιατι εχω συσκευες που τις αναγνωριζει σαν ταχυτατες εκει!!

Ειναι σε FAT32!!Παιζει κανα ρολο αυτο ??Εμενα τα Win ειναι σε NTFS!

Δημοσ.

δεν παίζει ρόλο fat32/ntfs

κ εγώ ntfs έχω στα win κ δουλεύουν μια χαρά 3 usb key που έχω.

περίεργο πρόβλημα το δικό σου

Δημοσ.

Εμένα σε υπολογιστή με usb 1.1 για ν αναγνωρίσει το usb key μου χρειάστηκε να βάλω το service pack2 από πριν που δεν είχα καθόλου service pack στα windows!

Δημοσ.

Το δικό μου (Apacer HT202 Steno 512MB) έπαθε ξαφνικά μια μέρα ό,τι και το δικό σου: έπαψε να αναγνωρίζεται. Φαινόταν μόνο το "περίβλημα" (ότι δηλ. έβαζα μια usb συσκευή) αλλά περιεχόμενο πουθενά. Προφανώς κάηκε, έτσι στα καλά καθούμενα. Τελικά το έδωσα για αντικατάσταση και μου το αλλάξανε (έχασα βέβαια όλα τα δεδομένα που είχα σε αυτό).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...