Προς το περιεχόμενο

dungeon siege

johnramos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα έχει, αλλά δεν το βαρέθηκες ακόμα;

Ανούσιο click n' destroy, ανυπαρξία quests, καμία εξέλιξη χαρακτήρων...very, very, very boring!

Έαν θέλετε κορυφαίο action/adventure με άπειρα quests --> Divine Divinity - απλά τέλειο!

Δημοσ.
gnorizei kaneis posa chapters exei to dungeon siege? Paizo edo kai enan mina... den leei na teleiosei...

Πάει πολύς καιρός που το'παιξα! Δεν θυμάμαι πόσα είναι' αλλά αν βάλεις και κάνα 'κλεψιματάκι' θα το τελειώσεις γρήγορα. Είναι μεγάλο παιχνίδι βέβαια, αλλά εγώ καταπιάστηκα μ'αυτό ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο και το τελείωσα και μιλάμε για ώρες!!! Εννοείτε με κλεψίματα. Σ'εκείνα τα ορυχεία ήταν ατελείωτα τα orcs και με έκαναν να βαριέμαι! :grin:

Δημοσ.
δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα έχει' date=' αλλά δεν το βαρέθηκες ακόμα;

Ανούσιο click n' destroy, ανυπαρξία quests, καμία εξέλιξη χαρακτήρων...very, very, very boring!

Έαν θέλετε κορυφαίο action/adventure με άπειρα quests --> Divine Divinity - απλά τέλειο![/quote']

Με το πρώτο σκέλος της απάντησης σου θα διαφωνήσω. Είχε αποστολές και υποαποστολές. Ψάξιμο ήθελε. Το βαρετό ήταν τα πισωγυρίσματα στις διάφορες περιοχές και οι δε διαθέσιμοι χάρτες ήταν χάλια.

Όσον αφορά το 2ο σκέλος της απάντησης. Συμφωνώ και επαυξάνω. Το άσχημο ήταν ότι δεν πρόλαβα να το τελειώσω. Ίσως επειδή έκανα κακό αντίγραφο του παιχνιδιού και μόλις περνούσα το ποτάμι πολύ έξω απ΄την πόλη, με πετούσε στην Επιφάνεια Εργασίας το παιχνίδι! Κρίμα μου! :sad:

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια,καλουτσικο ηταν...Βασικα μπορει να ειμαι εγω ο περιεργος αφου θεωρω οτι το Diablo δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο (μην αρχισει flame plz:))...

Για την ερωτηση: Εχει αν δεν κανω λαθος 9 κεφαλαια( το λεει το manual, δεν το διαβασες; :) ) . Με την σερα (απο την αρχη) Farmlands,Crypt of the sacred blood,Stonebridge, Wesrin Cross, Glitterdelve, Glacern, Fortress Kroth, Dragon's Rathe, Castle Ehb.

Cya..

Δημοσ.
Γιατι ρε παιδια' date='καλουτσικο ηταν...Βασικα μπορει να ειμαι εγω ο περιεργος αφου θεωρω οτι το Diablo δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο (μην αρχισει flame plz:))...

Για την ερωτηση: Εχει αν δεν κανω λαθος 9 κεφαλαια( το λεει το manual, δεν το διαβασες; :) ) . Με την σερα (απο την αρχη) Farmlands,Crypt of the sacred blood,Stonebridge, Wesrin Cross, Glitterdelve, Glacern, Fortress Kroth, Dragon's Rathe, Castle Ehb.

Cya..[/quote']

Exeis dikio eprepe na koitaxo to manual... :grin:

Δημοσ.

Το έφτασα μέχρι τον κόσμο των Goblin και εκεί δεν άντεξα, το παράτησα. Απ ότι θυμάμαι είχα συναντήσει μόνο ένα (1) quest που αφορούσε να μεταφέρω ένα μήνυμα απο την μία αδελφή στην άλλη.

Πραγματικα, δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό το παιχνίδι έχει αφήσει τέτοια αίσθηση. Τελοσπάντων, αυτη είναι η προσωπική μου γνωμη και φυσικά δεν ζητάω να την υιοθετήσετε.

Δημοσ.

Φίλε Elven King δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανες αυτό.....το παιχνίδι έχει επαρκή αριθμό quests για να σε κρατάει σε ενδιαφέρον.

Δημοσ.

poli kalo gia mena pou den exw treles apaithseis apo rpg, de borw ta hardcore rpg k thelw k sfaksimo ;) yparxei k to expansion to legends of aranna to opoio to exw alla de to epaiksa akoma, alla k apeira mods na katevaseis gia dungeon siege :) telos kalokairiou tha vgei k to dungeon siege 2.

Δημοσ.

Το ότι δεν έχει quests είναι γενικά παραδεκτό, δεν το λέω μόνο εγώ. Το βρίσκω πολύ υπερεκτιμημένο παιχνίδι αλλά όπως είπα και πριν, είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.

Δημοσ.
Ifrit, μήπως είσαι fan του Final Fantasy;

to ffx einai to agaphmeno mou game ever (e3ou kai to nick)

apisteyto pragmatika apisteyto

den exw pai3ei kana allo ff :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...