alexkidd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 geia sas paidia exw ena nec 2500a me to teleutaio firmware kai ithela na rwtisw ti einai to bitsetting kai pws to allazw ypothetw pws einai kati pou afora setting anamesa se dvd+r dl kai se dvd+r aplo h kati allo please diafwtiste me:-)
accipio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Είναι η δυνατότητα να γράφεις dvd+r δισκάκια με τρόπο ώστε να αναγνωρίζονται ως dvd-rom και να εξασφαλίζεται συμβατότητα με όλες τις συσκευές ανάγνωσης (παλιά players, Xbox κτλ.). Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει το μοντέλο σου. Πάντως κάνε ένα search στο φόρουμ, κάτι θα βρεις.
androu Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 υπάρχει περίπτωση επειδή είναι σαν dvd-rom να διαβάζονται πιο αργά απο ότι τα +R ?
accipio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Νομίζω πως όχι - αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Στο δικό μου dvd drive (ένα παλιό Pioneer 115) δεν είδα σημαντικές διαφορές. Έχω την εντύπωση ότι αυτές που έχουν booktype dvd-rom τις διαβάζει ελαφρά πιο αργά, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι αργό reader με dvd+/dvd- δισκάκια λόγω ηλικίας. Στο Plextor 716A καμία διαφορά.
voudas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 αυτό περισσότερο γίνεται για τις επιτραπέζιες dvd φέτες που αρχικά δεν είχαν μεγάλη συμβατότητα, οπότε εκεί μιλάμε για ταινίες και 1x ταχύτητα... άρα δε σε νοιάζει... επίσης δεν αφορά μόνο για +r σε -r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.