laskos0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Καταρχήν χαίρεται σε όλους.Παλιότερα είχα πάρει μια ASUS fm-tv card 7134 από Αγγλία (ebay)..Δεν δούλευε (τότε είχα ξανακάνει ένα topic)... Την επέστρεψα και σήμερα μόλις έλαβα την καινούργια ASUS fm-tv card 7134, αλλά και μια ASUS fm-tv card 7135 (μου τα έστειλε όλα δωρεάν ο τυπάς!) Σήμερα λοιπόν κάνω την εγκατάσταση κανονικά βάζοντας τον driver της PHILIPS (ξεκίνησα με την 7135)..Εγκαθιστώ ChrisTv kai Dscaler , αλλά κανένα από τα δυο προγράμματα δεν μπορούσε να βρει κανάλια....Την έβλεπαν κανονικά , αλλά τίποτα.....Εννοείται είχα συνδέσει την εξωτερική κεραία και δοκίμασα σμύριες χώρες..... :???: Φαινόταν σαν να μην έχει σήμα , και αυτό μου έγραψε και το Dscaler... "No Video Signal found"..... :???: Έπειτα δοκίμασα και την 7134 και είχα το ίδιο πρόβλημα...Η κάρτα ρε παίδες είναι PAL (άρα όλα καλά απο εκεί , σωστά Οπως σας είπα τα windows την αναγνωρίζουν κανονικά και το ίδιο τα προγράμματα...Τι διάολο συμβαίνει;;;;Λέτε να μου έστειλε σαβούρα ο Εγγλέζος;;;Πάντως δε μπορώ να καταλάβω...μου έστειλε σαβούρα για ποιό λόγο ; (για να πληρώνει τζάμπα τα 10 Ευρώ του ταχυδρομείου; Δοκίμασα και το fm και πάλι τα ίδια..Βασικά το απόγευμα θα δοκιμάσω και σε άλλο υπολογιστή για να δώ μήπως παίζει εκεί... Please αν έχει κανείς γνώση για τέτοιου είδους προβλήματα ας μου πει κάτι .Θενξ
andr3as Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Σαν Ελλάδα έχουμε το σύστημα PAL-B (αντίστοιχο με της Γαλλίας), κοινώς βρες μια αντίστοιχη ρύθμιση. Μετά έλεγξε τις ρυθμίσεις για το από που πέρνει το σήμα δηλαδή: antenna, composite και κάτι άλλο (sorry άλλα έχω 2 χρόνια να πιάσω tuner και δεν τα θυμάμαι καλά) Ξεκίνα με αυτά και μετά πες τι άλλες ρυθμίσεις έχει. Τι chipset φοράει? (ΒΤxxxx)
laskos0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Σαν Ελλάδα έχουμε το σύστημα PAL-B (αντίστοιχο με της Γαλλίας)' date=' κοινώς βρες μια αντίστοιχη ρύθμιση.[/quote'] Έχω επιλέξει χώρες με PAL-B μόνο...Τίποτα Μετά έλεγξε τις ρυθμίσεις για το από που πέρνει το σήμα δηλαδή:antenna, composite Όπου κοίταξα δεν είχε επιλογή για antenna , αντίθετως για composite είχε ή tv tuner (σε μενου με τιτλο video capture) και τα επιλέγω...Τίποτα Τι chipset φοράει? (ΒΤxxxx) Philips SAA7134 (η μια) και Philips SAA7135 η άλλη... Να σαι καλά φίλε και αν έχεις καμιά άλλη εξήγηση...ευπρόσδεκτη!
Gantalf_4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 file psaxe na breis tin epilogi gia antenna. Sinithos aytes oi kartes exoun san default eisodo CABLE. Asta na pane. Gia paradeigma h dikia mou WinFast me rithmisi gia cable den briskei tpt eno me antenna (afou auto exo) ta blepei ola.
laskos0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Παιδιά μόλις δοκίμασα τις κάρτες σε άλλο υπολογιστή και έπαιζαν κανονικα!!!! Νομίζω - χωρίς να είμαι σίγουρος - ότι η απάντηση είναι DIRECT X...δε το σηκώνει το 9.0C το τσιπάκι της Philips...Στον υπολογιστή που πήγα υπήρχαν εγκατεστημένα WIN XP PRO απλά και απλά λειτούργησαν τα πάντα.... Δε ξέρω τι να πω , δεν είμαι και 100% σίγουρος , αλλά πλέον τι άλλο θα μπορούσε να ήταν;
laskos0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Ti mobo exeis? GiGABYTE PE667 ULTRA (φοραει το intel 845pe chipset) Πάντως εμένα η απορία μου είναι αν υπάρχει όντως θέμα με το directx 9.0c και καρτες τηλεορασης με PHILIPS SAA chipset.... Εγώ αυτό είδα τώρα που έχω κάνει ήδη φορματ...έβαλα απλά win xp pro gr και το directx 9.0a και οι καρτες παιζουν κανονικα..... Γενικά γνωρίζετε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με SP2 και κάρτες τηλεόρασης;;;;;
evansdimo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Se Pinnacle PCTV Stereo ego eixa problem me SP2. Den mou anagnorize tous drivers mou elege oti einai destroyed.
nikoskon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 evansdimo mallon htan katestrammena ta arxeia twn drivers.
laskos0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Σόρι που ξαναρωτάω αλλά για να μην ανοίξω νέο τόπικ ξαναρωτάω.... "Υπάρχει κάποιο issue με philips SAAxxxx chipset και SP2 (ή directx9.0c καλύτερα ; Όποιος έχει κάποια γνώση καλή επ' αυτού ας απαντήσει.... ΥΓ: Όχι τιποτα άλλο ρε γμτ , αλλά δε μπορώ να παίξω battle for middle earth τώρα....( Θέλει directx9.0c...) :lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.