Braker1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Έχει παίξει κανείς τα συγκεκριμένο παιχνίδι ; τι λέει είναι καλό ; Kανένα παιχνίδι street racing για PC ; (εκτός NFSU και NFSU2)
kSiS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 φίλε δεν έχω παίξει το παραπάνω παιχνίδι αλλά το έχω ακουστά. street racing για PC ? .... Περίμενε το Juiced... έχει βγει σε demo. τις προάλες είχα βρει ένα ωραίο flashaki έτσι για να περάσω την ώρα μου... λεγόταν Drag Racer v3 και είναι γύρω στα 3mb. το είχα βρει www.download.com και ήταν ωραίο, στο συνηστώ. ένα θα σου πώ... BMW 5000cc 1240hp (με αυτό το αμάξι τερμάτισα)
Braker1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 φίλε δεν έχω παίξει το παραπάνω παιχνίδι αλλά το έχω ακουστά.street racing για PC ? .... Περίμενε το Juiced... έχει βγει σε demo. τις προάλες είχα βρει ένα ωραίο flashaki έτσι για να περάσω την ώρα μου... λεγόταν Drag Racer v3 και είναι γύρω στα 3mb. το είχα βρει www.download.com και ήταν ωραίο' date=' στο συνηστώ. ένα θα σου πώ... BMW 5000cc 1240hp (με αυτό το αμάξι τερμάτισα)[/quote'] afto pia to Juiced olo akouo oti tha vgi kai pote den vgeni.... aman pia. oso gia to Dragracer 3 ase.. to exo kseksisi.. ala ine ligo more..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.