Shadowthief Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Κι εγώ σήμερα το πήρα τελικά και το δοκίμασα πριν λίγο. Όπως σχεδόν όλοι είπατε, καλά cinematics αλλά από γραφικά τπτ το σπουδαίο και πραγματικά είναι αδικαιολόγητα βαρύ όπως είπε και o Voodooman. Κατά τα άλλα δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα αφου το είδα ελάχιστα, αλλα απ αυτό το λίγο δεν εντυπωσιάστηκα
georgeinvictus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 εγω θυμαμαι ακομα μια αποστολη απο το driver το πρωτο που οδηγουσες ενα φορτηγακι με εκρηκτικα στη καροτσα και δεν επρεπε να το χτυπας κτλ αυτο ηθελα,φαντασια στις αποστολες,gameplay,κτλ.επισης για τη ταχυτητα που λεγαμε εχει και μηχανες-δεν τις ειχα δοκιμασει-και νομιζα οτι με το τυπου CBR θα πηγαινα σφαιρα.τζιφος.Voodooman πως το ειδες το GTR?κατεβασα το demo αλλα παραξενα controls και γενικα λιγο μπερδεμενες καταστασεις.λεει σα παιχνιδι να το ξαναριξω μια ματια?
Ntinsky Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Θα συμφωνήσω με την αρχική δημοσίευση.Τα γραφικά δεν λένε και τόσα πολλά όσο κ@λ@λενε τα φοβερά cinematics.Δεν είναι τυχαίο ότι επι 3 χρόνια,δεν ξέρω και εγώ πόσα άτομα ακροβολήστικαν σε Νίκαια,Μαιάμι και Κωνσταντινούπολη για να φωτογραφίζουν δρόμους,στενά,σόκάκια,τοποθεσίες και ότι άλλο βάλει ο νους σας έτσι ώστε να βλέπουμε αυτό που βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι.ΤΟ τελείωσα σε 3 μέρες.Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα μπορώ να πώ.Έχει ένα κομμάτι The Making Of....μέσα στις επιλογές που έχει βιντεάκιααπ το παιχνίδι.Φοβερή πινελιά η φωνή του Iggy Pop στον main character του παιχνιδιού
nzeppos Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Να πω κι εγώ στα γρήγορα τη γνώμη μου. Δεν είχα ξαναπαίξει Driver στο παρελθόν και έτυχε να δω το 3 σε PS2, ομολογώ ότι μου είχε κάνει καλή εντύπωση τότε (τελοσπάντων μου φάνηκε ένας καλός GTA κλώνος και δεν υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι, μόνο το Mafia αξίζει). Το πήρα πριν αρκετό καιρό στο ΧΒΟΧ και μετά από 2-3 μέρες (και λίγες ώρες παιχνιδιού) το έσβησα από το δίσκο, δεν άξιζε τον κόπο, ήταν μετριότατο έως εκνευριστικό σε πολλά σημεία, φταίει και το ότι δεν μπορώ να παίξω τέτοια παιχνίδια χωρίς ποντίκι, είναι αδύνατον να σημαδέψω. Εν αναμονή του San Andreas για PC/XBOX, καλό είναι για να περνάει η ώρα αλλά τίποτα παραπάνω.
agalmata Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Παιδιά θέλω μια βοήθεια , αν έχει ασχοληθεί κάποιος με το παιχνίδι.Στην αποστολή όπου κλέβεις ένα φορτηγάκι από κάποιον και πάς να πάρεις ένα χλιδάτο αμάξι (στην πόλη Nice) και μετά σε παίρνουν χαμπάρι και πρέπει να ξεφύγεις χωρίς να πάθει μεγάλη ζημιά το αμάξι.Ξέρετε τι παίζεται ακριβώς;Όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να κάνω περισσότερα από 3 λεπτά μέχρι να καταστραφεί το αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.