salonika Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Call of Duty United Offensive αφού ξεκινήσει το setup μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα Setup could not locate a valid installation of Call of Duty. Call of Duty must be installed before installing Call of Duty United Offensive. Click OK to exit the installer. Από hardware δεν νομίζω να έχω πρόβλημα P4 3000 512 ram Ati 9600 xt
VasKag Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 προφανως το united offensive ειναι expansion και χρειαζεται να εχεις εγκατεστημενο το "πρωτο" call of duty για να δουλεψει
Silok Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Call of Duty United Offensive αφού ξεκινήσει το setup μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα Setup could not locate a valid installation of Call of Duty. Call of Duty must be installed before installing Call of Duty United Offensive. Click OK to exit the installer. Από hardware δεν νομίζω να έχω πρόβλημα P4 3000 512 ram Ati 9600 xt Μήπως με τ'Αγγλικά σου;
Legolas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Oso xalia kai na einai ta agglika sou,anoikse kai kanena leksiko.
JXID Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Το Call of Duty United Offensive ειναι expansion. Πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το πρωτο παιχνιδι που εχει βγει και πανω απο αυτο να βαλεις το expansion.
salonika Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Νομίζετε έχω όρεξη να κάνω πλάκα… ξέρω τι λέει το μήνυμα και έχω εγκατεστημένο το πρώτο παιχνίδι Το πρόβλημα είναι γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν μου κάνει την εγκατάσταση. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Silok Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Νομίζετε έχω όρεξη να κάνω πλάκα… ξέρω τι λέει το μήνυμα και έχω εγκατεστημένο το πρώτο παιχνίδιΤο πρόβλημα είναι γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν μου κάνει την εγκατάσταση. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Εμ έτσι όπως το περιέγραψες προκαλούσε.Στο θέμα τώρα,μήπως να κατεβάσεις το update 1.4 ή κάποιο patch;Δοκίμασε πρώτα να διαβάσεις κανα info στο σάιτ του παιχνιδιού πρώτα μήπως έχει κάτι σχετικό για να μην κατεβάζεις άδικα.
Gantalf_4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Re maga ama to exeis peiratiko to cod ti perimeneis? Prepei na baleis to original exe kai meta na kaneis update kai install to expansion...
Silok Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Α και κάτι άλλο,το call of duty πρέπει να έχει το original exe και όχι το nocd οπότε πριν κατεβάσεις οτιδήποτε κάνε μια απεγκατάσταση και ξανά εγκ. χωρίς να περάσεις το nocd.Αυτά για σήμερα ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.