Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην εγκατάσταση game

salonika

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Call of Duty United Offensive αφού ξεκινήσει το setup μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα

Setup could not locate a valid installation of Call of Duty.

Call of Duty must be installed before installing Call of Duty United Offensive.

Click OK to exit the installer.

Από hardware δεν νομίζω να έχω πρόβλημα

P4 3000

512 ram

Ati 9600 xt

Δημοσ.

προφανως το united offensive ειναι expansion και χρειαζεται να εχεις εγκατεστημενο το "πρωτο" call of duty για να δουλεψει

Δημοσ.
Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Call of Duty United Offensive αφού ξεκινήσει το setup μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα

Setup could not locate a valid installation of Call of Duty.

Call of Duty must be installed before installing Call of Duty United Offensive.

Click OK to exit the installer.

Από hardware δεν νομίζω να έχω πρόβλημα

P4 3000

512 ram

Ati 9600 xt

Μήπως με τ'Αγγλικά σου;

Δημοσ.

Το Call of Duty United Offensive ειναι expansion.

Πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το πρωτο παιχνιδι που εχει βγει και πανω απο αυτο να βαλεις το expansion.

Δημοσ.

Νομίζετε έχω όρεξη να κάνω πλάκα… ξέρω τι λέει το μήνυμα και έχω εγκατεστημένο το πρώτο παιχνίδι

Το πρόβλημα είναι γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν μου κάνει την εγκατάσταση.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.
Νομίζετε έχω όρεξη να κάνω πλάκα… ξέρω τι λέει το μήνυμα και έχω εγκατεστημένο το πρώτο παιχνίδι

Το πρόβλημα είναι γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν μου κάνει την εγκατάσταση.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Εμ έτσι όπως το περιέγραψες προκαλούσε.Στο θέμα τώρα,μήπως να κατεβάσεις το update 1.4 ή κάποιο patch;Δοκίμασε πρώτα να διαβάσεις κανα info στο σάιτ του παιχνιδιού πρώτα μήπως έχει κάτι σχετικό για να μην κατεβάζεις άδικα.

Δημοσ.

Α και κάτι άλλο,το call of duty πρέπει να έχει το original exe και όχι το nocd οπότε πριν κατεβάσεις οτιδήποτε κάνε μια απεγκατάσταση και ξανά εγκ. χωρίς να περάσεις το nocd.Αυτά για σήμερα ΣΧΟΛΑΩΩΩΩΩ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...