Nikolis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Αν ισχύει αυτό που λες είναι πολύ πιθανόν να μην είναι 10 x 15 το χαρτί αλλά μικρότερο, π.χ. 10 X 14 δηλαδή να σου κόβει ο ίδιος ο φωτογράφος τα άκρα του χαρτιού.
kinitos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 telika ixes dikio gia tis diastasis ton xartion to epsaksa stis foto kai stis ektiposis kai eida oti einai ontos etsi apla eitan kapos kentrarismeno kai den polifenete. tora kati alo peri ektipoti kai ektiposi se cd-dvd ektiposima exo kani kati ektiposis pano sta mesa ayta me oraia apotelesmata ala exo paratirisi kati an grapso ena cd-dvd kai meta to tiposo den litourgi eno an to tiposo kai meta to grapso tote ola ok,ayto se 3 periptosis,iparxi kai mia periptosi pou me kanena tropo den epekse. lete na einai tixaio i ontos iparxi kapia sira pou prepi na kanis ta pramata? eyxaristo
geovard Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Παιδιά δεν μού λέτε η Canon έχει μελάνια καί κεφαλές μαζί όπως η HP η ξεχωριστά?
panospc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Οι κεφαλές και τα μελάνια είναι ξεχωριστά... Γι' αυτό άλλωστε είναι φθηνά τα μελάνια...
geovard Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Φαίνεται κατά τα λεγόμενα να είναι άριστος εκτυπωτής,αλλά καί μόνο ότι τα μελάνια δεν έχουν πάνω κεφαλές εγώ δεν τον αγοράζω.Έχω παροπλίσει δύοι εκτυπωτές EPSON γιατί oi κεφαλές έκαναν όσο οι ίδιοι οι εκτυπωτές.Πήγα σε HP καί σώθηκα.Με λίγα χρήματα παραπάνω στα μελάνια ποτέ ξανά τέτοια προβλήματα. Πάντως συνιστώ σε όσους τον αγοράσουν να κάνουν συχνή χρήση καί συχνά καθαρίσματα.Εύκολα γίνεται κατανοητό γιατί.
Panosst Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Η ποιότητα των εκτυπώσεων σε απλό χαρτί τι λέει?
TrAd3MaN Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 h poiothta ektyposhs se dvd/cd einai aristh h apla kalh?
nobleman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Την αγόρασα από http://www.katerelos.gr αρκετά φτηνότερα πρόσφατα... δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να εκτυπώσω με κανονικά χρώματα ότι δοκιμές κι αν έχω κάνω... ειδικότερα παρουσιάζεται το κόκκινο ως μελιτζανί ή μωβέ... φυσικά είναι η πρώτη φορά που έχω φωτοεκτυπωτή και έχω καθόλου εμπειρία. Προσπάθησα με όλα τα software που έχω, ήτοι microsoft, ACDSee, PhotoShop 8 και με τα δικά του, αγόρασα και καινούργια μελάνια, έκανα και πολλαπλούς καθαρισμούς, το αποτέλεσμα το ίδιο. Πού είναι το μυστικό; Δεκτή κάθε βοήθεια...
didymos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ή η οθόνη σου θέλει ρύθμιση ή έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι. Επί την ευκαιρία να σας υπενθυμίσω πόσο μεγάλη σημασία παίζει το σωστό φωτογραφικό χαρτί. Για τους εκτυπωτές λοιπόν που χρησιμοποιούν υδατοδιαλυτά χρώματα (Canon, Epson) το καλύτερο μακράν χαρτί είναι το EPSON PREMIUM GLOSSY PHOTO PAPER. Για την HP καλύτερα χρησιμοποιήστε τα δικά της χαρτιά γιατί τα μελάνια της έχουν άλλη σύσταση (pigmented).
nobleman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Ή η οθόνη σου θέλει ρύθμιση ή έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι. Επί την ευκαιρία να σας υπενθυμίσω πόσο μεγάλη σημασία παίζει το σωστό φωτογραφικό χαρτί. Για τους εκτυπωτές λοιπόν που χρησιμοποιούν υδατοδιαλυτά χρώματα (Canon' date=' Epson) το καλύτερο μακράν χαρτί είναι το EPSON PREMIUM GLOSSY PHOTO PAPER. Για την HP καλύτερα χρησιμοποιήστε τα δικά της χαρτιά γιατί τα μελάνια της έχουν άλλη σύσταση (pigmented).[/quote'] Η οθόνη; όχι, δοκίμασα και από το laptop, ίδιο χάλι και μάλιστα με το χαρτί που ήταν το δικό τους δείγμα... Τη δεύτερη ούτε καν πρόσεξα τι πήρα αλλά θα πάρω και αυτό που λες για να δοκιμάσω... αν και δεν ξέρω πού θα το βρω... τα ΠΛΑΙΣΙΟ, MULTIRAMA κλπ ομοειδή κατ/τα το φέρνουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.