me_robas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Λοιπόν, έχω πάρει απο τον ΟΤΕ το Conn-X και έχω κάνει σύνδεση με όριο τα 3000GB τον μήνα. Μπόρω να δώ κάπως πόσα GB έχω κατεβάσει για να δώ αν είμαι στο όριο? Το modem που έχω είναι το JetSpeed 520. Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiKL Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 an den kano lathos einai 3000mb = 3 gb!! Den ksero pos ginetai alla thelei poliiiiiiiiiiiii prosoxi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Για δοκιμασε εδώ https://my.otenet.gr/otenetselfcare/login.asp Συγκεκριμένα μπορείτε να δείτε: * Γενικές πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες. * Στατιστικά χρήσης των υπηρεσιών σας (π.χ τον όγκο διακίνησης δεδομένων της υπηρεσίας Economy) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me_robas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Thanx sa1901. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Japan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Erotisi epeidi me endiaferei, sta posa exeis ftasei kai me ti xrisi? (poses ores peripou tin imera, ti kaneis - aplo surfing, online gaming, chatting, downloading psila pragmata) Thnx Chryssa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 re paidia, 3G kai dsl den pane mazi... 4 tainies na katevaseis kai teleiose to paramithi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Erotisi epeidi me endiaferei' date=' sta posa exeis ftasei kai me ti xrisi? (poses ores peripou tin imera, ti kaneis - aplo surfing, online gaming, chatting, downloading psila pragmata) Thnx Chryssa[/quote'] Me intense surfing kai psila pragmata d/l to febrouario mou periseuoun to martio isa pou ta xepernaw(3GB). Nomizo oti gia tin otenet 3GB=3072MB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 re paidia, 3G kai dsl den pane mazi... 4 tainies na katevaseis kai teleiose to paramithi... Πολλές είπες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 mia dsl me ogoxreosi ine mono gia serfarisma . gia ola ta ipoloipa makria .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me_robas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Erotisi epeidi me endiaferei' date=' sta posa exeis ftasei kai me ti xrisi? (poses ores peripou tin imera, ti kaneis - aplo surfing, online gaming, chatting, downloading psila pragmata) Thnx Chryssa[/quote'] Λοιπόν, επειδή αν και η γραμμή μου ενώ ηταν συνδεμένη απο 1/3, εμένα λειτούργησε απο 21/3 (βασικά το κωλοβαράγανε στον πΟΤΕ) οπότε έπρεπε να ξεσκιστώ στο downloading για να μην πάνε χαμένα τα 3GB (και όχι 3000GB που έγραψα κατα λάθος). Όχι μόνο τα κατάφερα (ας είναι καλά το DC++) αλλά τα ξεπέρασα σήμερα. Βασικά νομίζω ότι με 2GB downloads το μήνα και τα υπόλοιπα για surfing είσαι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 2gb??? einai san na pernas ekso apo souvlatzidiko alla perneis mono mirodies kai en mpeneis mesa :P den ksero dld akoma kai gia ton aderfo mou pou kanei mono serfing kai oxi mp3 kai tetia vlepo oti an eisai kolimenos stin othoni ta ksepernas akoma kai tote ta GB.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xela Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 βρες το networx. σου λέει πληροφορίες για το πόσα έχεις κατεβάσει κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me_robas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 2gb??? einai san na pernas ekso apo souvlatzidiko alla perneis mono mirodies kai en mpeneis mesa :P den ksero dld akoma kai gia ton aderfo mou pou kanei mono serfing kai oxi mp3 kai tetia vlepo oti an eisai kolimenos stin othoni ta ksepernas akoma kai tote ta GB.... Δεν θα ξημεροβραδιαζόμαστε και στο Inetrnet. Με λίγο μέτρο νομίζω οτι σου φτάνουν. Αν πάς στα άλλα πακέτα (αόριστου downloading) ξεφεύγεις πολύ στις τιμές οπότε καλά είναι και τα 3GB αν σκευτείς ότι με PSTN δεν έφτανες ούτε τα 500ΜΒ το μήνα. Το βασικό είναι να μην σε ξεμυαλίσουν οι ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 ego kai me pstn ta eftana...kala ego imoun kai 16 wres tin mera online alla ok... den ksero efoso to pagio einai idio...ti na plironeis 10 euro to mina isp ti 20 gia aperioristo 256 px... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 re mas douleuete? 3GB mono? ego 3GB thelo tin imera!!!!! tote ti to exoume to dsl? etsi gia na mas brisketai kai na leme oti exoume?? ntropi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.