Προς το περιεχόμενο

Splinter Cell:Chaos Theory

desosav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο για κόπια σε Pc,υπομονή γιατί χρησιμοποεί απο ότι ακούγεται μια νέα έκδοση starforce.

Ναι, χρησιμοποιεί starforce και δύσκολα το βλέπω να σπάει σύντομα για pc. Τους πήρε δύο μήνες για Toca Race Driver 2 και Colin McRae 2005. Τσεκάρετε όμως το http://starf.bestmedia.kiev.ua/. Έχει ένα προγραμματάκι που επιτρέπει να κάνεις disable τα drives και ακόμα και τα channels χωρίς να μπλέκει με bios και ξηλώματα. Όσοι ξέρουν από starforce θα καταλάβουν πώς μπορεί να βοηθήσει αυτό. Πάντως don't get your hopes up, αμφιβάλλω αν αυτό το προγραμματάκι αρκεί για να παίξετε SCCT χωρίς το DVD στο drive. Ίσως σε συνδιασμό με κάτι που θα βγει αργότερα...

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα, δε γίνεται τελικά με αυτό το πρόγραμμα. Άσε που κόλλησαν τα πάντα εκατό φορές κάθε φορά που πήγαινα να κάνω enable τα drives. Μάλιστα μια από τις φορές που αναγκάστηκα να κάνω reset χάθηκαν τα bookmarks που είχα στο firefox! Παρατάω τα πειράματα και περιμένω κανονικό crack. Μέχρι τότε, με το dvd στο drive.

Δημοσ.

Arioch79 σ΄αυτό το forum απαγορεύεται κάθε συζήτηση για crack. Μην συνεχίσεις γιατί πάει για κλείδωμα. Διάβασε τους κανόνες.

Δημοσ.

H Radeon 9800Pro που έχω θεωρείται καλή ή όχι για το παιχνίδι? Mάλλον όχι ε?Πάντως το demo που δοκίμασα απο γραφικά έσκιζε αλλά μου ψιλοκόλλαγε (έχω Athlon64 3200+ και 1Gb RAM)

Δημοσ.

Έχει συμβεί η εξής λαλακία από τη Ubisoft (δε το περίμενα από αυτούς). Το παιχνίδι σε μια κάρτα nvidia τελευταίας γενιάς, χρησιμοποιεί τους τελευταίους shaders 3. Αλλά σε κάρτες της ΑΤΙ χρησιμοποιεί shaders 1.1, παρ' ότι αυτές υποστηρίζουν και shaders 2. Αυτά τα διάβασα σε άλλα fora και sites και τα μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη.

Δημοσ.

Έχει ήδη αναφερθεί (και κατακριθεί) στην προηγούμενη σελίδα.... Είναι όντως αλήθεια, αλλά από ότι είδα μόνο το HDR είναι που αξίζει και το οποίο γονατίζει ακόμα και μια 6800Ultra...Οπότε.....

Δημοσ.

me mia 6600gt to paixnidaki ga......ei!!!!

proti fora vlepo toso kala grafika.to kako einai oti 90% eisai sto skotadi kai vlepeis me nightvision.alla se merikes faseis ta grafika eyxaristiese na ta vlepeis.den mou kolise katholou.

to provlima tis starforce einai poli ekneyristiko mporo na po.poli kalo paixnidaki pantos .alla den vlepo ousiastiki exelixi apo to pandora tomorow.kai genika i ploki einai ligo mperdemeni

Δημοσ.

Χθές το αγόρασα (pc version)από Π@π@σωτηρίου και το εγκατέστησα.Γραφικά όντως έχει πάρα πολύ καλά και νομίζω πως η βαθμολογία είναι δίκαιη.Το μόνο που θέλει έιναι λίγη υπομονή για χρήστες με γρήγορη γραμμή Internet για να κατέβει και το πρώτο patch για την ευρωπαϊκή έκδοση του παιχνιδιού

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...