Προς το περιεχόμενο

Splinter Cell:Chaos Theory

desosav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό δεν πρέπει να σε επηρεάζει για κανένα παιχνίδι.Τα οfficial περιοδικά για κονσόλες πάντα βάζουν μεγάλες βαθμολογίες στα παιχνίδια-κράχτες για το κάθε σύστημα.Αυτό δεν σημαίνει ότι το splinter cell δεν είναι καλό,απλώς αυτές οι βαθμολογίες είναι πάντα υπερβολικές.Το ίδιο γίνεται και για το playstation και το cube.
gia emena omos pezi rolo apo tin stygmi poy to halo 1&2, to ninja gaiden, project gotham raising 1&2 kai pola ala xbox game den peiran tetia bathmologia... kai den eine kathara pleon xbox game!!! ayto gia emena leei pola apo tin stygmi poy stin kallithea perno kathe mina to of, xbox magazine!!!!
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δικαίωμα σου να πιστεύεις τα reviews ενός περιοδικού άμεσα εξαρτώμενου απο την Microsoft και το οποίο έχει κανόνα τις υψηλές βαθμολογίες.Εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τέτοιου είδους περιοδικά για τους λόγους που ανέφερα.Και δεν αναφέρομαι μόνο στο xbox αλλά και για όλα τα official περιοδικά.Απο εκεί και πέρα έχοντας παίξει τον τίτλο όπως είπα δεν βλέπω κάτι που να το ξεχωρίζει ακόμα και απο τα προηγούμενα της σειράς(αναφέρομαι μόνο στο single player κομμάτι).

Δημοσ.
Συγγνώμη αλλά το γεγονός οτι εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίζουν την NV' date=' εμένα προσωπικά μου τη σπάει...Δηλαδή αν μια εταιρία έβγαζε ενα παιχνίδι που υποστήριζε PS1.1 ή PS2.0b (που δεν το υποστηρίζει η NV) πως θα φαινόταν στους κατόχους nvidia?

Και εντάξει, έχει ps3 to nv40 αλλά δεν είναι και τοοοσο γρήγορο ώστε να επεξεργάζεται ps3.0 με παμπολλους shaders.. Τεσπα...ελπίζω να βγάλουν κανενα ακομα patch[/quote']

ta perissotera games ipostirizoun nvidia(unreal, splinter cell,doom3,far cry kai polla alla pou den thimame afti tin stigmi...), iparxoun omos kai kapia pexnidia opos to hl2 kai to act of war ta opia ipostirizoun ati...aftos o diaxorismos ton pexnidion ine anamenomenos omos(kai spastikos sigoura) gia logous marketing tis kathe eterias!

edit: pados kai ego me tin 5900sp epeza hl2 me ola sto high kai 1024x768 kai spania mou ekane kollimata...vevea i karta mou ine overclocked alla kai na kollage to game tha katevaza ta settings! ;-)

Δημοσ.

Aπό όσο ξέρω unreal (ισως οχι τόσο) + FarCry τρέχουν καλύτερα σε ΑΤΙ. Μέχρι πριν 1 μήνα είχα 6800GT και πιστεύω πως αν και είναι καλή κάρτα, η ΧL που πήρα είναι καλύτερη..

Δες μόνο τις σκιες που βγάζει η NV στο 3Dmark + FarCry και τις σκιες τις ΑΤΙ...καμια σχέση. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τιμωρουν τους κατόχους ΑΤΙ και να τους αναγκάζουν να παίζουν με μια τεχνολογία τριων χρόνων... Εμείς φταίμε που προτιμάμε την καλύτερη εκ των 2 εταιρειών??

:D

Δημοσ.

koita unreal kai farcry ine ftiagmena gia nvidia kartes...giafto alloste petagete kai to logo tis nvidia stin arxi tou pexnidiou(the way it's meant to be played)(den thimame an to leei kai sto far cry)...to far cry meta to proto patch etrexe kata 15% peripou kalitera se pc me nvidia karta..

oson afora to 3dmark olos o kosmos leei pos dini kaliteres epidosis stis nvidia kartes....ego anekathen imoun nvidia-intel fan! pote den goustara ati-amd...epomenos den mporo na ime poli adikimenikos!!!xxexexexex

Δημοσ.
Παιδιά βγήκε; Γιατί αν βγήκε δεν το βρίσκω πουθενά,

Στο gamespot που κοίταξα έχει βγει λέει στις 28!Αλλά torrent πουθενά!Άσε να περιμένουμε λίγο ακόμα!Το demo που έπαιξα πάντως γ@μεί και δέρνει!:grin:

Δημοσ.

Βγήκε,31/3 ήταν να βγεί.Original βέβαια υπάρχει σε Pc και Χbox.Όσο για κόπια σε Pc,υπομονή γιατί χρησιμοποεί απο ότι ακούγεται μια νέα έκδοση starforce.

Δημοσ.
Aπό όσο ξέρω unreal (ισως οχι τόσο) + FarCry τρέχουν καλύτερα σε ΑΤΙ. Μέχρι πριν 1 μήνα είχα 6800GT και πιστεύω πως αν και είναι καλή κάρτα' date=' η ΧL που πήρα είναι καλύτερη..

Δες μόνο τις σκιες που βγάζει η NV στο 3Dmark + FarCry και τις σκιες τις ΑΤΙ...καμια σχέση. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τιμωρουν τους κατόχους ΑΤΙ και να τους αναγκάζουν να παίζουν με μια τεχνολογία τριων χρόνων... Εμείς φταίμε που προτιμάμε την καλύτερη εκ των 2 εταιρειών??

:D[/quote']

H XL καλυτερη καρτα απο την GT? :-?

Που το στηριζεις αυτο φιλε μου; Καλυτερη με διαφορα σε σχεση αποδοσης τιμης ναι , αλλα καλυτερη σαν features ή bandwith με τπτ, και αν θες το συζηταμε περαιτερω.

BTW το καινουργιο SC με HDR και soft shadows βγαζει ματια. Απιστευτα γραφικα αν και πρεπει να ομολογησω πως εχει βαρια engine. Παρα ταυτα το τρεχω σε 1600x1200 all eye candy on με 8xAF και εχω ομαλα framerates (my GT@400/1100)

Ειναι παντως απαραδεκτο το γεγονος της μεταβασης απο SM1.1->SM3.0, και η μη υπαρξη SM2.0 καθαρα για marketing Λογους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...