ababapanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Ton ehei dokimasei kaneis? http://e-shop.mls.gr/product.asp?productid=128&catcode=5 thelw na xerw an axizei ta lefta tou, den me pirazei na ton agorasw. arkei na kanei doulia! Ohi opos to voice in pou den me ihe ikanopiisei katholou, ase pou itan para polu argo.
neofix Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Ohi opos to voice in pou den me ihe ikanopiisei katholou' date=' ase pou itan para polu argo.[/quote'] poia ekdosi eixes kai me ti upologisti? ego exo dokimasei tin teleutaia kai einai polu kali!
ababapanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 iha tin prwti ekdosi apo to voice in, ase pou apotan evala to sp1 stamatise na doulevei... pantos osous xerw oti to ihan dokimasei itan para polu argo kai etroge para polous porous apo to sistima.... as elpisoume oti to MLS tha ta pigenei kalitera.
random Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δεν το εχω dokimasei, αλλα το να τρώει πόρους το βλεπω φυσιολογικό. δεν ειναι καμια ευκολη δουλιτσα η αναγνωριση φωνης. Αν δουλευει σωστά, ειναι να το βαλεις σε καινουριο μηχανημα (πιστευω απο 2,5 Ghz+ ) αφιερωμενο σε αυτη τη δουλεια. αυτοι που το χρειαζονται δε νομιζω οτι τους ενδιαφερει να το εχουν ανοιχτό taytoxrona με winamp, cdrecording, και 20 browser windows. Το θεμα ειναι τι ποσοστό επιτυχίας στην αναγνωριση μικτου κειμενου (οι περισσοτεροι γραφουμε Ελληνικα με πολλους Αγγλικους ορους) για να αποφυγουμε οσο το δυνατο τη χειρονακτικη διόρθωση μετα την εκφωνηση.
ababapanos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 to sigekrimeno programa dehete nees lexeis kati polu simantiko... kai apo oti anaferei i eteria ehei 99% epitihia... kai idi ehw psithei kai malon tha to agorasw, apla tha ithela kai enan pou na to ehei agorasei gia ton euato tou, gia na mou epiveveosei ta parapanw!
likoyrgos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Τό έχω αγοράσει εγώ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Είναι πολύ καλύτερος απο τον Λογογράφο που επίσης έχω πάρει. Δεν πληκτρολογεί Αγγλικό κείμενο παρα μόνο λέξεις που μπορείς να του βάλεις εσύ( αρκετές έχει ήδη μέσα). Επίσης μπορείς να εισάγεις και δικές σου Ελληνικές λέξεις που δεν τις έχει στο Λεξικό του. Τέλος μπορείς να ρυθμίσεις την ακρίβεια αναγνώρισης λέξεων (πάντα βέβαια με το Hardware που χρησιμοποιείς ).
ababapanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 ta akoustika kai to mikrofono pou perilamvani ine piotika apo apopsi kataskevis? kapios alos kamia apopsi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.