Προς το περιεχόμενο

αγορα sli motherboard

kostiiis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο m/b μου προτεινεται αναμεσα σε GA-K8NXP-SLI της gigabyte και στην ASUS A8N-SLI Deluxe?δικαιολογηστε μου την αποψη σας ειτε απο προσωπικη εμπειρια ειτε απο ψαξιμο σε reviews,forums κ.α.!ευχαριστω

Δημοσ.

εχει αναφερθει το θεμα αρκετα αν ψαξεις το σαϊτ...Απο τις παρε Asus κατα την αποψη μου

για μενα η κορυφαια εταιρια απο αξιοπιστια_ποιοτητα κατασκευης κ.λ.π Γενικα θα προτεινα

την DFI με NF4-sli ως μητρικη μιας και απο πολλους θεωρειται η καλυτερη επιλογη

Δημοσ.

Κατά την προσωπική μου άποψη, GIGABYTE GA-K8NXP SLI + GV-3D1 RETAIL.

Set δηλαδή, board και κάρτα γραφικών. Το θεωρώ πολυ καλό. Βέβαια δεν μας είπες αν πρόκειτε για αγορά νέου υπολογιστή ή απλώς αντικατάσταση παλαιού board.

Δημοσ.

εκανα μια ερευνα αγοράς και κατέληξα στους εξής συνδιασμους board & κάρτων γραφικών:

1) MSI K8N SLI PLATINUM NF4U + MSI NX6600GT-TD128E + MSI NX6600GT-VTD128E (SLI MODE)

KAI

2) GIGABYTE GA-K8NXP SLI + GV-3D1 RETAIL

Για assus επιλογή δεν σκέφτομαι, δεν είναι τόσο αξιόπιστες όπως παλαιότερα και σκάνε αρκετά συχνά.

Δίνω ένα προβάδισμα στην 2η επιλογή, γιατί είναι πιο φθηνή και την θεωρώ εφάμηλη σε απόδοση, γιατι είναι εργοστασιακά σεταρισμένη η κάρτα γραφικών για το board ώστε να αποδίδει το max.

Aκούω προτάσεις

Δημοσ.

"γιατι είναι εργοστασιακά σεταρισμένη η κάρτα γραφικών για το board ώστε να αποδίδει το max."

Δεν ισχύει :D

Γιατί θες Sony και καλά 2 κάρτες ? SLI ?

Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις δύο κάρτες.

Μάλιστα πολά games δεν υποστηρίζονται από το SLI.

2ον με τα λεφτά που παίρνεις 2 κάρτες παίρνεις μια πολύ καλή και τις αφήνεις πίσω τις 2 6600 που έχεις βάλει στο μάτι :D

Δημοσ.

milaw gia kainourgia agora pc...shark case,tagan 480 psu,amd 3200 winchester,gigabyte 660gt pcie,37g h/d 10000rpm + 200g h/d sata,2 512 ram kingston 400 kai kollaw stin mitriki...to set tis gigabyte kalo fainetai,alla ligo akrivo...pros to paron den tha paw sli,alla afou oi m/b einai pleon prosites axizei i agora tous...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...