laptopmaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Έχω ένα σταθερό στο σπίτι και αφού καταφέραμε να του δώσουμε μια σταθερή ip προσπαθώ να δουλέψω την απομακρυσμένη βοήθεια απο τα windows άλλου υπολογιστή αλλά τζίφος. Τουτέστην αν είμαι σε σπίτι φίλου και προσπαθώ να μπω στην επιφάνεια εργασίας μου δεν τα καταφέρνω..Κάνω και ping στην ip μου ενώ το Pc μου είναι στο δίκτυο και έχωντας απενεργοποιήσει τα firewall αλλά τπτ. Καμμιά ιδέα?
kazantzidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Nomizw oti exei diafora h apomakrismenh BOH8EIA apo tin apomakrismenh sindesh epifaneias ergasias (Remote Desktop Connection). Ara tzampa prospa8eis apo ekei. Apo to remote desktop connection 8a mpeis... P.S: Exeis adsl ?
voudas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 όταν λες δώσατε σταθερή ip τί εννοείς? αν έχεις adsl και το pc έχει εσωτερική ip σε σχέση με την "net ip", θα χρειαστεί να κάνεις Port forward τις θύρες του προγράμματος που θες προς την εσωτερική ip του pc. θα βοήθαγε και κάποιο dns πχ από no-ip.com δοκίμασε αν θες το tightvnc εγώ αυτό χρησιμοποιώ για να έχω απομακρυσμένη πρόσβαση στο download-pc μου...
laptopmaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Nomizw oti exei diafora h apomakrismenh BOH8EIA apo tin apomakrismenh sindesh epifaneias ergasias (Remote Desktop Connection). Ara tzampa prospa8eis apo ekei. Apo to remote desktop connection 8a mpeis... P.S: Exeis adsl ? Oxi to remote desktop xrhsimopoio lathos diatyposh..Nai exo adsl 512
laptopmaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 όταν λες δώσατε σταθερή ip τί εννοείς? αν έχεις adsl και το pc έχει εσωτερική ip σε σχέση με την "net ip"' date=' θα χρειαστεί να κάνεις Port forward τις θύρες του προγράμματος που θες προς την εσωτερική ip του pc. θα βοήθαγε και κάποιο dns πχ από no-ip.com δοκίμασε αν θες το tightvnc εγώ αυτό χρησιμοποιώ για να έχω απομακρυσμένη πρόσβαση στο download-pc μου...[/quote'] Τι εννοεί ο ποιητής? Για κάνε μου το λίγο πιο λιανά...please.. :grin:
kazantzidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 ennoei oti alli ip exei to pc soy sto LAN kai alli IP sto internet. 8a prepei na mpeis stis ri8miseis tou modem kai na kaneis forward tin porta pou xrisimopoiei to remote desktop connection stin ip pou exei to pc soy sto LAN. Kai ennoeite otan pas na sinde8eis 8a grafeis tin ip tou internet pou exei to pc soy.. Ara an exeis adsl me dynamic ip den exeis sta8eri ip opws eipes pio pano. Etsi prepei na vlepeis ka8e fora tin ip sou sto internet. Apla vale ena mirc se kana server kai mpene kai vlepe ti ip exeis... Afta...
voudas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 ποιό Modem/router έχεις? η adsl σου έχει dynamic ip? τί εννοείς καταφέρατε να δώσετε στατική ip?
voudas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 ennoei oti alli ip exei to pc soy sto LAN kai alli IP sto internet. 8a prepei na mpeis stis ri8miseis tou modem kai na kaneis forward tin porta pou xrisimopoiei to remote desktop connection stin ip pou exei to pc soy sto LAN. Kai ennoeite otan pas na sinde8eis 8a grafeis tin ip tou internet pou exei to pc soy.. ayto akrivws:)
laptopmaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 ennoei oti alli ip exei to pc soy sto LAN kai alli IP sto internet. 8a prepei na mpeis stis ri8miseis tou modem kai na kaneis forward tin porta pou xrisimopoiei to remote desktop connection stin ip pou exei to pc soy sto LAN. Kai ennoeite otan pas na sinde8eis 8a grafeis tin ip tou internet pou exei to pc soy.. Ara an exeis adsl me dynamic ip den exeis sta8eri ip opws eipes pio pano. Etsi prepei na vlepeis ka8e fora tin ip sou sto internet. Apla vale ena mirc se kana server kai mpene kai vlepe ti ip exeis... Afta... Φιλε μου το κάναμε αυτό και όταν λέω στατική ip ενοώ ότι έχω σταθερή ip στο δίκτυο και όχι στο ρουτεράκι. Και πάλι εννοείται ότι γράφω την ip του νετ και όχι του ρούτερ :grin:
laptopmaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Το ρούτερ είναι αυτό του οτέ το jetspeed
voudas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 εδώ έχει λίστα για όλα τα ρούτερς πως θα κάνεις port-forwarding http://portforward.com/routers.htm το remote desktop χρησιμοποιεί τη θύρα 3389 (tcp & udp) τσέκαρε και αυτό για ίνφο: http://theillustratednetwork.mvps.org/RemoteDesktop/RemoteDesktopSetupandTroubleshooting.html και το tightvnc που χρησιμοποιώ είναι αυτό http://www.tightvnc.com/
laptopmaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 ok Παιδιά ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω...
vortex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 επειδή το έχω δοκιμάσει με ADSL Router και οι υπολογιστές είχαν αυτόματη απόδοση IP στο δίκτυο και ο μόνος τρόπος που κατάφερα να το κάνω να δουλέψει ήταν ο εξής: δίνεις Password στο Account με το οποίο τρέχει συνήθως το 2ο σύστημα (αφού τσεκάρεις ότι είναι ενεργοποιημένο το Remote Desktop από τα Properties του συστήματος και των δύο υπολογιστών). Αφού τα κάνες όλα τα παραπάνω τρέχεις το Remote Desktop και διαλέγεις τον υπολογιστή με τον οποίο θέλεις να συνδεθείς και δίνεις το Username και το Password του λογαριασμού που τρέχει εκείνη τη στιγμή στον δεύτερο υπολογοστή και τσουπ... συνδέεσαι!!!!! Δόκιμασμένο και δουλεύει αλλα όπως έιπα τα συστήματα έιχαν automatic IP και δουλεύει και με Switch και με Router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.