Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα επισκεπτόμενα links στον Firefox 1.0.2

Elven_King

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

έχω το εξής πρόβλημα με το Firefox:

Σε αρκετά sites (google, in.gr κλπ) όταν κάνω κλικ σε ένα link αυτό "κοκκινίζει" - πράγμα επιθυμητό εφόσον έτσι ξέρω ποιες σελίδες έχω επισκεφτει. Το πρόβλημα έγκειται ότι σε πάρα πολλά sites αυτή η λειτουργία δεν συντελείται, με αποτέλεσμα να μην θυμάμαι ποια links έχω χρησιμοποιήσει και ποια όχι. Το περίεργο είναι ότι στα ίδια sites με ΙΕ6, τα επισκεπτόμενα links κοκκινίζουν κανονικά. Έχω δοκιμάσει να πειράξω το Tools->options->Fonts&Colors αλλά δεν γίνεται τίποτα;

Τι λέτε; (Έχω Win98SE)

Ευχαριστώ!

• Super Moderators
Δημοσ.

Μήπως έχεις περάσει κάποιο περίεργο extension που το κάνει αυτό;

Και το ρωτάω αυτό γιατί στο δικό μου σύστημα, (WinXP Pro EN, Firefox 1.0.2) ΔΕΝ κοκκινίζουν τα links...

• Members
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά μήπως στο tools/ options/ general/ fonts&colors το χρώμα των unvisited links είναι για κάποιο λόγο ίδιο με αυτό των visited?

Δημοσ.

To είδα τώρα αυτό που λες και έχουν διαφορετικά χρώματα (μπλε τα unvisited, κόκκινο τα visited). Στο forum της insomnia, όταν κάνετε κλικ για να διαβάσετε ένα θέμα, το link του θέματος μετά αλλάζει χρώμα; Σε μένα όχι.

Επίσης, δεν έχω κάνει τον Firefox default browser. Λέτε να φταιέι αυτό;

• Members
Δημοσ.

Μήπως στο tools/ options/ privacy, εκεί που λέει History η τιμή που έχεις είναι 0; Αν ναι, δοκίμασε να βάλεις κάτι άλλο (έστω και 1). Ίσως λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Στο δικό μου (win2000sp4, firefox 1.0.2) τα διαβασμενα και μη έχουν το ίδιο χρώμα. Απλά τα δεύτερα είναι με bold γραμματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...