Προς το περιεχόμενο

HDD for laptop

nightwolf1982uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello paides. Loipon exw apofasisei na kanw ena upgrade sto laptop mou Acer Aspire 1356Lmi, k sygekrimena na allaksw ton disko tou. Auth thn stigmh exei enan Hitachi 60GB stis 4200rpm. Grrr poly argos. Skeftomoun na paw gia ton Hitachi 60GB stis 7200rpm, alla eimai se dilima ka8ws autos o diskos einai poly grhgoros k fovamai gia thn 8ermokrasia pou mporei na anaptiksei mesa sto case tou laptop. Mh mou ta liwsei ola lol :grin:. Oson afora meta gia to mobility den me poly noiazei epeidh to laptop mou einai ousiastika san desktop replacement. Opoiadhpote apopsh 8a me boh8ouse poly.

Thanks.

Δημοσ.

Φιλε μου οσον αφορα τον δισκο που θελεις να παρεις, μην φοβασαι για την θερμοκρασια, δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα, απλα θα εχεις μια μειωση της αυτονομιας περιπου 10%, βεβαια αν το εχεις στο ρευμα, ουτε αυτο θα ειναι προβλημα. Ομως μιας και θα αλλαξεις τον δισκο γιατι δεν παιρνεις κανενα μεγαλυτερης χωρητικοτητας? (Π.χ. 80αρη στις 7200), δεν εχουν μεγαλες διαφορες στην τιμη.

Δημοσ.

Eπειδη εχω και εγω acer, ψαξε για μια υποδοχη στην κατω πλευρα του laptop, Που κουμπωνει με 2 βιδες. Απο κατω απο το καπακι κρυβεται ο σκληρος, οποτε αλλαζει πολυ ευκολα. Δεν θυμαμαι αν αυτη η σειρα acer που εχεις αλλαζει ο δισκος με αυτον τον τροπο, αλλιως πρεπει να ανοιξεις ολο το laptop και εχει λιγακι φασαρια. Θελει αρκετη προσοχη.

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου παράξενο μιας και δεν έχουν κατασκευαστεί τέτοιοι δίσκοι.

Οι μοναδικόι 7200 δίσκοι 2.5' είναι οι HITACHI Travelstar 7k60. Ανακοινώθηκαν

τον Μαϊο του 2003 και ελλάδα ήρθαν τον δειλά-δειλά τον Μαϊο του 2004

όπου "χτύπησα" κι εγώ έναν από το topsystems.gr (?180+φπα) [ίσως να ήταν

και ο 1ος, μιας και περίμενα 10 ημέρες]. Μετά απο κανα 3μηνο είχε και το

πλαίσιο/eshop.gr κλπ.

Αλλά μέσα σε 1 χρόνο πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει , γι αυτό και ρώτησα αν

βρήκε κανεις δίσκο 2,5' στις 7200 εκτός του 7k60.

Στα acer συνήθως είναι πίσω από την μπαταρία και είναι 1 λεπτό διαδικασία η αλλαγη, χωρίς να παραβιάζεις και καμμία εγγύηση (υποθέτω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...