A.K. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2002 Καλημερα παιδια,το Crazy Taxis το περασα κανονικα και οταν παω να το τρεξω μετα τις αρχικες οθονες μου εμφανιζει 3γωνα, τετραγωνα,πολυγωνα και ολα αυτα ανακατεμενα με αποτελεσμα να μην μπορω να το τρεξω,εχω vga Asus 7100 MX 400,P4/17OO,κανω τις ρυθμισεις που προτεινει το παιχνιδι[defau]και στην καρτα τις καλλιτερες που ξερω αλλα τιποτα ουτε στα WME ουτε στα XP καποια προταση για να ΔΩ το παιχνιδι?
Vasilius Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2002 Katevase tous teleytaious Detonator,Katopin Direct X latest Version,katopin Psakse gia patch tou Crazy txi sto net...
A.K. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2002 σ'ευχαριστω ,εχω τους προτελευταιους 39....και direct x8.1 patch δεν βρηκα,κατι αλλο?
-nick- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2002 periergo file... to exeis katebasei to game, mhpos einai rip ? pes sygkekrimena ti rythmiseis kaneis klp..
A.K. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2002 το παιχνιδι ειναι αντ/φη και παιζει σε αλλα PC φιλων και γνωστων με υποδιεστερα προιοντα,για τις ρυθμισεις της καρτας δεν θυμαμαι ακριβως αλλα εχουν ενεργοποιηθει και απενεργοποιηθει ολες οι ρυθμισεις,σ'ευχαριστω παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.