The_player Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Αν ειχατε το δικο σας Μουσικο ραδιοφωνικο σταθμο...Τι εκπομπες θα θέλατε να υπηρχαν..? Τι Μουσικα θέματα θα θέλατε να καλύπτανε..?..Τι καινούριες ιδέες θα βάζατε...? Ειναι ενα θεμα που αρκετο καιρό ήθελα να συζητησουμε αλλά ποτε δεν έιχα το χρόνο...
MariaTs. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Εδώ είναι κάτι που με ...αφορά! Κατά καιρούς έκανα εκπομπές σε ραδιόφωνα και γενικά επειδή ακούω ραδιόφωνο, έχω διαπιστώσει πως όλα αντιγράφουν το ένα το άλλο, χωρίς να σκέφτονται τι θέλει να ακούσει ο ακροατής. Θα σου 'μιλήσω' σαν ακροάτρια λοιπόν! Ένα ραδιόφωνο και μάλιστα μουσικό πρέπει να έχει απ' Ο Λ Α! Και παλιά και καινούρια και ξένα και ελληνικά και γενικά να γίνεται παιχνίδι με τους ήχους και τους ρυθμούς. Την τελευταία φορά που συνεργάστηκα με ραδιόφωνο -αν και ήταν πολύ του beat ο σταθμός- πήγα με την προυπόθεση ότι θα βάζω και παλιότερα κομμάτια, γιατί δεν είναι θέμα πως θα κερδίσεις την νεολαία, αλλά το πως θα κρατήσεις έναν 40άρη ή 50άρη ακροατή να σε ακούει. Η νεολαία είναι το ακροατήριο που θελει να ακούσει και να μαθαίνει πολλά. Όχι μόνο για καινούρια αλλά και για παλιά. Είναι τυχαίο ότι πολλοί djs διάσημοι επαναφέρουν κομμάτια του παρελθόντος με τους δικούς τους ήχους; Είναι το 'κόλπο' για να μάθουν και οι νεότεροι τι ακουγόταν πριν 20-30 χρόνια! Έτσι λοιπόν -ενώ ο διευθυντής προγράμματος μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρέπει να φύγω απ'το ύφος του σταθμού- κατάφερα να περάσω αυτό που ήθελα. Ήμουν στην πρωινή ζώνη. Και το πρωινό ακροατήριο είναι πολύ πιο δύσκολο απ' όλες τις άλλες ώρες. Έτσι λοιπόν παράκουσα τις συστάσεις του διευθυντή προγράμματος και άρχισα μαζί με τα καινούρια να βάζω και παλιά τραγούδια. Με τον καιρό κέρδιζα έδαφος και κατάφερα να έχω την πρωτιά -έτσι μου έλεγαν ότι έλεγαν οι ακροαματικότητες- για πάρα πολύ καιρό. Τα τηλεφωνήματα των ακροατών μου έλεγαν ότι καλά έκανα και έβαζα και παλιά τραγούδια, γιατί τους ξυπνούσα χαμένες αναμνήσεις. Ξέρεις είναι πολύ ωραίο να σου λένε "μα που το θυμήθηκες αυτό"! Αν ήταν λοιπόν δικός μου ο σταθμός, στην πρωινή ζώνη θα έκανα παιχνίδι με παλιά και καινούρια ελληνικά και ξένα, όχι όμως πολύ beat-αριστά. Ο κόσμος με τον καφέ του θέλει να ακούει όμορφους ήχους: από χαλαρούς μέχρι κεφάτους. Απ'το μεσημέρι και μετά θα ανέβαζα ρυθμούς. Λίγο πιο rock, λίγο πιο rock'n roll, λίγο πιο βαρύ ζειμπέκικο και λίγο από καψουροτράγουδα!!! Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και ερωτευμένους ανθρώπους που τα γουστάρουνε πάρα πολύ! Από νωρίς το απόγευμα μέχρι νωρίς το βράδυ οι ρυθμοί είναι ανάμικτοι. Αρκεί να κολλάνε όμορφα μεταξύ τους και όχι μετά απ'το 'Nα την χαίρεσαι, την καινούρια σου αγάπη' να ρίχνεις 'Make love like a man'! Αν έχεις ενδιάμεσα jingles συγχωρείτε το παραπάνω εγχείρημα! Το βράδυ τώρα εγώ θα προτειμούσα λίγο lounge, chil-out, μπαλάντες και μετά τα μεσάνυκτα λίγο progressive και ξανά lounge, chil-out, μπαλάντες μέχρι το πρωί! Και φυσικά αν είχα εκφωνητές στις εκπομπες θα τους περνούσα από κόσκινο. Γιατί αν τους έχεις και λένε βλακείες και έχουν υφάκι τύπου Μιχάλη Τσαουσόπουλου ή Αφροδίτης Σημίτη, τον έχεις χάσει τον ακροατή. Γιατί δεν γουστάρει τα αντίγραφά τους!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Αν είχα ραδιοφωνικό σταθμό,το πιθανότερο θα ήταν να με απασχολούσε πως θα είχα διαφημιστικά έσοδα για να τον κρατώ σε λειτουργία,και να πληρώνω τα έξοδα. Οπότε οι επιθυμίες μου θα έρχονταν(μερικές φορές)σε δεύτερη μοίρα. Θα πάω λίγο ανάποδα.Τι δεν θα ήθελα να παίζει.. Νταλάρα, Χατζηγιάννη, Πλούταρχο, Κότσιρα και γενικά όσους θεωρούνται πιό-τητα.Αυτά είναι για τον SKY.. Δεν θα είχε διαγωνισμούς κάθε είδους, επιτέλους τέλος! Οι παραγωγοί δεν θα ήταν ηλίθιοι πολυλογάδες που πετάνε λαμακίες συνεχώς, όπως στον τζερόνιμο και στους κλώνους του(ΚΙSS,ENERGY κλπ) Δεν θα είχε διαφημίσεις 15 λεπτά συνεχώς μετά από κάθε δελτίο ειδήσεων, όπως στον ΑΝΤ1 radio.. Δεν θα είχε συγκεκριμένο προφίλ σε κάθε εκπομπή.Μετά από Μπουγά ή Ταμπάκη γιατί να μην ακούγεται το Painkiller? Δεν θα υπήρχαν λογίδρια καθωσπρεπεισμού π.χ "μην τρέχετε τώρα που βρέχει" Θα έγραφα κανονικά τις προτιμήσεις των ακροατών και των παραγωγών. Δικός μου θα είναι ο σταθμός,ότι γουστάρω θα βάζω. Και ζήσαν αυτοί καλά, και miss καλύτερα.
The_player Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Λοιπον να πω και για μενα...Καταρχην θα ηθελα οι Ραδιοφωνικοι μου παραγωγοι να έχουν την φωνη που χρειαζεται για να παρουσιαζουνε την εκπομπη.Δεν κρύβω οτι μεγαλωσα με τη μαγεια του ραδιοφωνικου παραγωγου με τη βελουδινη φωνη που παντα θα ηθελα να συναντησω μπροστα μου..... Οσον αφορα τις μουσικες επιλογες....Θα ηθελα να παιζονται φρεσκα πραγματα...οχι οι κονσερβες που ακουγουνται καθε μερα απο ολους....Ναι ελληνικα...αλλα οχι τα γνωστα...Να μπορεις να μεταδιδεις το τραγουδι Νο13 που δεν θα ακουστει ποτε.....απο κανενα ραδ.σταθμο...και ας ειναι αυτο το τραγουδι στο cd ενος γνωστου καλλιτεχνη... Καινουρια ειδη...Σιγουρα εκπομπη για ethnic μουσικες.....Σιγουρα εκπομπη με τα most downloaded mp3...(γιατι αυτο ειναι το πραγματικο TOP τελικα)......Αφιερωματα σε καλλιτεχνες.....και ΧΙΟΥΜΟΡ.....αυτο που μας λειπει στη ζωη μας....Οσες εκπομπες εχουν χιουμορ εχουν διαπρεψει στο ραδιοφωνο......και Καραοκε φυσικα μια μοδα που ερχεται απο εξω και ηδη αρχιζει και σαρωνει....θα εκανα το δικο μου ραδιοφωνικο Fame story ....χωρις αβαντες σε κανεναν.....ωστε να ακουγονται οι καλες φωνες.... Αυτα ....Θα σκεφτω και αλλα
Costinio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Παιδιά ωραίες ιδέες έχετε! Εγώ πάλι δε μπορώ να σκεφτώ κάτι περισσότερο από το να βαράει όλη μέρα κι όλη νύχτα!! Εντάξει θα υπάρχουν και στιγμές χαλάρωσης με ambient chill out klp... Φυσικά τα τραγούδια θα παίζουν μιξαρισμένα χωρίς απαραίτητα να μιλάει καποιος. Φυσικά θα υπάρχουν και εκπομπές με χαβαλέ που θα πέφτει τρελό γέλιο! Αυτά μου έρχονται προς το παρόν...
paschalia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Αν ειχα αυτη την ευκαιρια θα επελεγα στο προγραμμα μου κατα κυριο λογο ελληνικα . - Παραδοσιακα - δημοτικα (δεν ακους πλεον σχεδον καθολου απο τους σταθμους τετοια και ειναι κριμα .Αν ''επεφτα'' σε καποιο τετοιο θα το προτιμουσα απο καποιο αλλο που ειναι χιτ ) - Κρητικα - ποντιακα ( επισης δεν ακους τετοια ,εκτος και αν τα ψαξεις και ειναι παλι κριμα) . Οι λυρες (ποντιακη - κρητικη) ειναι υπεροχα οργανα και τελειως αγνοημενα . - ολα τα ειδη μουσικης απο τις αρχες του προηγουμενου αιωνα μεχρι τις μερες μας (και εννοω τα τραγουδια απο τους αρχικους ερμηνευτες ) . - Ισπανικα -νοτιοαμερκανικα (τετοιου τυπου τεσπα ) . - Μετα θα εμπαιναν τραγουδια ξενα (απο το πιο απαλο μεχρι το πλεον σκληρο - και εδω θα εβαζα τα ξενα ειδη μουσικης απο τον προηγουμενο αιωνα μεχρι τωρα ) . - Επισης μια εκπομπη θα την εκανα με θεμα διαφορα τραγουδια - ελληνικα η ξενα- χιουμοριστικα ,σατυρικα . Για την καθε εκπομπη θα επελεγα ατομα που θα εβλεπα οτι τους αρεσει το θεμα της και αρα θα κανουν οτι καλυτερο μπορουν ,οσον αφορα το ψαξιμο κομματιων κλπ κλπ .
Founes Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 gia mena to idaniko tha itan na paizei diaforetiki mousiki non-stop kathe wra me ena 5lepto diafimistiko dialima, na akougontan ta panta! oso to dynato perissotera idi mousikis!
kx5 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Αν ήταν στο χέρι μου θα άνοιγα ένα ραδιοφωνικό σταθμό που θα έπαιζε όλη μέρα non-stop ηλεκτρονική μουσική - διάφορα είδη. Όπως ήταν πριν 3 χρόνια o Bluesky και ο Energy στην Αθήνα... πριν τους κλείσουνε (για ποιο λόγο αραγε? :-? :evil: )
Mixalakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 MariaTs. θα διαφωνήσω σε πολλά απο αυτά που είπες... Και λυπάμαι μιας και απ'οτι λές έχεις και ραδιοφωνική εμπειρία... Αλήθεια γιατί δεν μας λές πού έκανες ραδιόφωνο???? Που ξέρεις μπορεί και να έχουμε κοινούς γνωστούς.... :razz: Ένας σταθμός θα πρέπει να έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στύλ...αγαπημένη... Άν είναι δυνατόν να μπορεί να υπάρχει σύμφυρση της ξένης μουσικής με την ελληνική.... :???: Άρα νομίζω καλό ραδιόφωνο=προσωπικό στύλ=δικιά του κουλτούρα=δικό του κοινό!!!! Γ'αυτό και υπάρχει και πολυφωνία.... Για να μπορεί ο καθένας να ακούει αυτό που θέλει ότι ώρα θέλει.... Αλλιώς να πάει να ακούσει κάτι βλαχοσταθμούς στην Πετρομαγούλα... :razz: Που αλλάζουν απο 'Sabbath' σε 'Πέγκυ Ζήνα' :-P Απο εκεί ξεκινάνε ΟΛΑ! Μην τρελαθούμε δεν μπορείς να παίζεις άς πούμε Marvin Gaye και στο καπάκι να βάζεις Πλούταρχο.... Επίσης η πρωινή ζώνη είναι ιδιαίτερα εύκολη μιας και έχεις την πολυτέλεια να μιλήσεις με τον κόσμο.... Να τον ενημερώσεις... Θεωρώ λοιπόν την βραδυνή ζώνη ποιο σημαντική... Εκει που όλοι σχεδόν ακούνε....που επιζητούν την χαλάρωση...εκεί είναι που πρέπει να διαμορφώσεις διάθεση στον ακροατή.... Και εκεί είναι το δύσκολο.... Να του 'παίξεις' την διάθεση....να τον 'καψουρέψεις' λιγάκι.... Το πρωί όλοι τρέχουν σαν παλαβοί....μηχανικά ακούν όλοι... :grin: Προτάσεις δικές μου.... Μιλάμε για ραδιόφωνο...μουσική κατά κύριο λόγο..... Άρα καλή μουσική στο στύλ που ταιριάζει στον κάθε σταθμό... Πληροφορίες και ενημέρωση.... Δεν είναι δυνατόν 15 χρόνια να ακούμε παραγωγούς στύλ ....Πετρίδη.... για να μαθαίνουμε.... Καινούργιο αίμα.....μεράκι...νέους ανθρώπους με ταλέντο..... ΟΧΙ σε μουσική που παίζει μέσα απο ένα pc....(έχουμε καταντήσει να ακούμε τα pc να κάνουν πρόγραμμα....) Χάθηκαν οι παλιοί καλοί καιροί.... :grin: Έχω πολλά πολλά άλλα να πώ αλλά δεν συνηθίζω να μακρυγορώ οπότε σταματάω εδώ.... Θα επανέλθω.... Με φιλική διάθεση πάντα.... ;-)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δεν είναι δυνατόν 15 χρόνια να ακούμε παραγωγούς στύλ ....Πετρίδη.... για να μαθαίνουμε.... Ακριβως. Οι ραδιοφωνικοι παραγωγοι μπορουν να χωριστουν σε πολλες κατηγοριες. Μια βασικη κατηγοροιοποιηση που εχω φτιαξει στο μυαλο μου ειναι οι leaders και οι followers. Οι followers ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των παραγωγων' date=' γιατι το μονο που κανουν ειναι να μεταδιδουν τα τραγουδια που τους επιβαλλει ο διευθυντης προγραμματος ή τα τραγουδια που ζητα ο κοσμος, η τα τραγουδια που ειναι σιγουρο οτι θα αρεσουν σε πολυ κοσμο. Και αν και δε συμφωνω με τις ραδιοφωνικες επιλογες της Μαριας, ωστοσο της αναγνωριζω οτι "πατησε ποδι" και εκανε και "του κεφαλιου της", ετσι ωστε να μην καταληξει απο παραγωγος σε... εκφωνητρια-τσαρλατανο-κλοουν - και μπραβο της. Φυσικα και πρεπει να υπαρχουν και τετοιοι παραγωγοι για να μας φτιαχνουν τη διαθεση ποτε ποτε, αλλα κανουν ενα ειδος ραδιοφωνου περισσοτερο μεσω...διεπαφης ενω παραλληλα αποτελουν υποχειρια του σταθμου. Oι [b']leaders [/b] απο την αλλη ειναι σαφως πιο λιγοι, με πολυ πιο περιορισμενο ακροατηριο, αλλα ειναι και αυτοι που κανουν προσπαθειες να ενημερωσουν, να προτεινουν, να προσφερουν κατι διαφορετικο σε ενα κοινο που εχει κορεστει απο τα ιδια και τα ιδια. Πρωτος και καλυτερος στην Ελλαδα βεβαια ο Πετριδης. Θα συμφωνησω επισης με το Γρηγορη οσον αφορα τις μουσικες επιλογες. Το να ακουσω σε μια εκπομπη για 1000ή φορα και χωρις κανενα λογο τραγουδια οπως το Still loving you, το Stairway to heaven και λοιπες ... σουπες (γιατι σουπες εχουν γινει πια, ειδικα στην Ελλαδα) δε μου λεει απολυτως τιποτα. Ενω ενα προγραμμα με εξυπνες αναφορες στο παρελθον μαζι με καινουρια κομματια που μπορει παραλληλα να μου δωσει και μια γνωση παραπανω, σιγουρα θα με κρατησει συντονισμενο.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δεν θα υπήρχαν λογίδρια καθωσπρεπεισμού π.χ "μην τρέχετε τώρα που βρέχει" Οντως, πολυ συμπονοια τους επιασε Το συνδρομο του 141 που το πας? "Ειναι πεντε λεπτα μετα τις δυομιση" "Ειναι επτα και δεκα πρωτα λεπτα"
Chinaski Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Paides mia pou anaferate kai gia palia. Mipos kserei kapios apo esas ama sunexizete stin kratiki radiofonio(deutero programma) i ekpompi "Rempetika smurneika politika glukia tragoudia anatolitika". Paleotera epaize kathe deutera kai triti stis 11 to bradu. Mipos gnorizei kaneis apo esas ama sunexizete i ekpompi kai na nai poia mera kai ora?
MariaTs. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Έκανα ραδιόφωνο εκτός Αθηνών. Δεν έχει σημασία που. Τώρα δεν κάνω γιατί μπούχτησα. Ένοιωσα ότι έπεσαν οι μπαταρίες και ήταν σαν να έπαιζα κονσέρβα εκπομπή για να περάσει το 2ωρο ή 3ωρο (βλέπεται οι ώρες έχουν εναλλαγές με το πόσο σε προτιμούν οι χορηγοί)! Μου την έδινε να λέω 'η ώρα είναι τόσο, ο καιρός είναι έτσι και ...μπαμπά μην τρέχεις' γι'αυτό και πρωτοτυπούσα στις ενάρξεις μου. Με το 'καλημέρα σας' άρχιζα την γκρίνια. Μια μου έφταιγαν τα χαλασμένα φανάρια, μια η καθαριότητα στην πόλη, μια ο βουλευτής και νυν υπουργός (ονόματα δεν λέμε για ευνόητους λόγους) που λέει ότι καταθέτει προτάσεις στην βουλή, αλλά δελτία τύπου δεν βλέπαμε. Μια τα έβαζα με τον Δήμαρχο που τον ένοιαζε που θα κάνει συντριβάνια και έργα 'τα ζώα μου αργά'.... Παιδιά μιλάμε για μουσικό ραδιόφωνο! Και το θέμα είναι ότι χαιρόμουν να ακούω σχόλια: 'τους αλήτες! Δεν ασχολούνται με την μουσική τους και να μας αφήσουν ήσυχους'. ΄Ή να μου τηλεφωνούν και να μου λένε διάφορα του τύπου: 'πάρε κάνα ηρεμιστικό μπας και συνέλθεις' ή να μου τηλεφωνούν οι φαρσέρ αλλοδαποί και να μου λένε 'μην τολμήσεις να βγεις απ'το σταθμό απ'έξω είμαστε και περιμένουμε'! Και στο καπάκι οι ίδιοι να ξανατηλεφωνούν και να ρωτάνε 'πως είπες ότι το λένε το τραγούδι που έβαλες'; Ειλικρινά το διασκέδαζα. Υπήρχαν πολύ καλές στιγμές. Τώρα όσο για το πως θα είναι το πρόγραμμα του ραδιοφώνου εξαρτάται απ'την αρχή τι ακριβώς θέλεις να στείσεις. Ραδιόφωνο δεν ακούω πάρα πολύ πια. Οι περισσότεροι σταθμοί έχουν εντάξει στο προγραμμά τους και ελληνικά τραγούδια. Δεν έχω πρόβλημα που θα βάλουν ελληνικά, αλλά δεν μπορώ να ακούω ήχους άσχετους μεταξύ τους. Αυτό που μου έμαθαν σαν φυντανάκι -πριν πάρα πολλά χρόνια- στο ραδιόφωνο ήταν να μάθω να ταιριάζω τους ήχους και τα τραγούδια μεταξύ τους. Δεν μπορείς να βάλεις Get right από Jennifer Lopez και στο καπάκι 'Tο πάρτυ' του Χατζηγιάννη, ενώ μπορείς να βάλεις το "Κάτσε καλά" της Έλενας Παπαρίζου, για παράδειγμα. Τώρα όλοι θέλουν να κάνουν ραδιόφωνο και μόλις τους δίνεις μια συμβουλή σαν μεγαλύτερη και πιο έμπειρη, τα μαζεύουν και φεύγουν. Αρνούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν πράγματα γιατί το θέλουν. Δυστυχώς τα πράγματα για το ραδιόφωνο έχουν αλλάξει δραματικά. Κάποτε πήγαινα στον γείτονα μου, που είχε ερασιτεχνικό, μαζευόμασταν 5-6 γνωστοί και στείναμε πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα και γινόταν χαμός. Γιατί απλά είχαμε το μεράκι, ή μάλλον το 'ψώνιο'. Το γουστάραμε κι ας διακόπταμε συχνά τις εκπομπές απ'τον φόβο του ραδιογωνιόμετρου! Στην εποχή μας, τα περισσότερα παιδιά κάνουν ραδιόφωνο γιατί έτσι θα γίνουν δημοφιλή στις παρέες τους! Και τέλος ο Πετρίδης ήταν μοναδικός στο είδος του. Μακάρι να υπήρχαν νεώτεροι με τέτοιες γνώσεις. Και κλείνω λέγοντας, πως δεν κάνεις ραδιόφωνο επιλέγοντας μόνο μουσική' κάνεις ραδιόφωνο όταν έχεις λόγο και μάλιστα σωστό που να περνά στον ακροατή αυτό που λες' αν γουστάρεις να επιλέγεις μουσική, γίνε dj σε μαγαζί! Μην με παρεξηγήσεται. Εκεί που είστε ήμουνα και εδώ που είμαι θα'ρθετε!
Highlander Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δυστυχώς ότι και ραδιόφωνο να κάνεις δεν πρόκειτε να κερδίσεις τους πάντες. Υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία κάνεις ραδιόφωνο επειδή έχεις λεφτά και γουστάρεις να τα χαλάσεις οπότε κάνεις ότι θες. (Βλέπε λόγια _BASSstarlet_) Η άλλη, κάνεις ραδιόφωνο μόνο και μόνο για το κέρδος. Δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις και τα δύο μαζί. Όσο για τη μουσική ;;;; Όσο υπάρχουν άνθρωποι δεν θα είσαι ποτέ στην μόδα για όλους. Οπότε αποφασίζεις με τι κοινό έχεις να παίξεις. Προσωπικά μου γούστα είναι οι μπαλλάντες, Ελληνικό Ροκ και οι 2 εκπομπές Σκάϊ & Ant1 το μεσημέρι που προσπαθείς να κρατήσεις το στομάχι σου στη θέση του. Hear the Difference !
Shadowthief Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Εγώ έκανα μια εκπομπούλα στο ράδιο με την αγαπημένη μου μουσική : metal . Oπότε και δικό μου σταθμό να είχα θα βάραγε όλη μέρα μεταλλιές!!! Άντε και τα μυαλά στα κάγκελα... Α! Και εννοείται καθόλου διαφημίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.