Προς το περιεχόμενο

6600gt H 9800pro

puntakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Voodoman, αν ήταν όλοι να παίζαμε τα παιχνίδια με τις απαιτήσεις σου, καλύτερα να παίρναμε XBOX... Δεν αγοράζεις κάρτα 200 ευρώ για να παίζεις πασιέντζα! :)

Προσωπικά, χαίρομαι να παίζω παιχνίδια 5ετίας με ανοικτές αναλύσεις, να βλέπω 1600Χ1200 πιξελάκια στο TestDrive 5 π.χ. και να γουστάρω το μεράκι του προγραμματιστή που το έκανε... Δοκίμασε να το βρεις το παιχνιδάκι, να το τρέξεις στην ανάλυση που θες και την μέγιστη και θα καταλάβεις διαφορά. Στα σύγχρονα, δεν βλέπεις πολλά γιατί τα εφφέ έχουν πάρει τα ηνία, οπότε πλέον μετράει η κάρτα που υποστηρίζει τα περισσότερα... Απο καιρό Voodoo και GL γινόταν αυτό!

A, και κάτι άλλο.... Δοκίμασε να παίξεις ένα σοβαρό multiplayer Medal of honour με sniperαδες να μου πεις αν θες την υψιλότερη ή όχι, ανάλυση για να διακρίνεις το καμπερόπουλο πίσω από τα φύλλα.... Με τα εφφέ, θα βλέπαμε πόσο όμορφα κουνιούνται τα φύλλα στον άνεμο! (μέχρι να σκάσει η σφαίρα στο δόξα πατρί...)

Φυσικά εγώ έχω μια FX5200, οπότε για Doom ΙΙΙ και τέτοια ούτε λόγος... Αλλά σε λίγα χρονάκια που θα έχει βγει το V, με την Low end που θα έχω τότε, θα παίζει μια χαρά το ΙΙΙ :)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεταξύ Msi 6600gt agp kai gigabyte 6600gt agp πόιά θα διαλέγατε

Το video in της msi κάνει δουλειά καλή!

Ξέρετε αν κάποια από τις δύο έχει προβλήματα με mobo epox

Αγόρασα σήμερα τροφοδοτικό herolch Pop 525wat και όπως καταλεβένεται αφού ξεπέρασα το πρόβλημα της τροφοδοσίας που είχα (μουφα τροφοδοτικό) είμαι και εγώ έτοιμος για ΑΓΟΡΑ κάρτας γραφικών

Δημοσ.

Oyte Thn Mia Oyte Thn Allh!kala Eiste Sobaroi Re?agorazete Kartes Grafikon 500-700 Eyro? Se 5-6 Mines Tha Sas Kolane Ta Games Re Kai Tha Thelete Kainouria,parte Mia Konsola Na Pezete Gia Ta Epomena 5 Xronia,pira Tin Fx 5950 Gt Me 500 Eyro Prin 7-8 Mines Kai Tora Mou Kolaei To Doom Kai To Far Cry,min Pernete Pote Teleytea Leksi Tis Texnologias,se 3 Mines Tha Einai Gia Petama Giati Bgenei Ti Xlr 501 Tis Ati Me 512mb Kai I 6800 Tis Nvidia Me 512 Ram,tsampa Lefta Tha Dosete

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω αλλά εγώ ποτέ δεν συμπάθησα τις κονσόλες!

Και οι κάρτες αυτές έχουν γύρω στα 200-230 και όχι 600 ευρώ

Ποτέ δεν αγόρα τόσο ακριβή κάρτα και ποτέ δεν θα το κάνω εξάλλου το σύστη

Δημοσ.

Αυτά τα φίλτρα που λέτε που τα ενεργοποιούμε/απενεργοποιούμε και τι κάνουν? Και κάτι άλλο, λέω να πάρω την ASUS GeForce FX6600GT από εδώ http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=872&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=251427&Merchant_Id=1&sts_cid=3. Τι λέτε, είναι καλή?

Δημοσ.

mesa sto games stis rithmiseis gia ta grafika.ola ta sigxrona games ipostirizoun ta siggekrimena filtra.exoun epiloges gia 2x 4x 6x 8x 16x..oso megalitero toso kalitero.to a/a kanei ta grafika pio leia k gialistera alla ta tholonei ligo kai to a/f ta ksetholonei..etsi apla..vavaia exoun apitiseis stin karta grafikon kai oso pio megalo to epipedo toso pio vari to games.vebaia se merikes palies kai adinames kartes grafikon min perimeneis na vreis mesa sta menu ton games ta siggekrimena filtra afou tha einai apenergopoiimena..

Δημοσ.

Και δηλαδή αν ενεργοποιήσω ένα από τα δύο φίλτρα θα κολλάει με την 6600GT?

Και κάτι άλλο, λέω να πάρω την ASUS GeForce FX6600GT από εδώ http://www.plaisio.gr/IWCatProductP..._Id=1&sts_cid=3[/url']. Τι λέτε, είναι καλή?
Πες μου αν είναι καλή αυτή η κάρτα. Η ASUS γενικά είνα9ι καλή σε κάρτες γραφικών?
Δημοσ.

min kollas stin etaireia.to chip grafikon metraei.parigeile tin sparkle pou anaferthike proigoumenos sta 150 eyro+ 5 eyro ta eksoda metaforas..giati na doseis 220 eyro gia to onoma(siga to onoma kateme) afou se kana xrono(sto doom4 p.x) tha sernetai opos kai oles oi simerines kartes me 500-600 eyro kai tha trexei kala mono se geforce7(i opos tha tin lene).ayta

Δημοσ.

Δεν θέλω αυτή τη Sparkle, είναι υπερβολικά φθηνή, εξάλλου αυτή η ASUS είναι σίγουρα συμβατή με AGP 4 (επειδή ρώτησα) και δεν ξέρω αν είναι κι αυτή. Τέλος πάντων. Επειδή η ASUS είναι ακριβή λέω να ρωτήσω αν είναι συμβατή με AGP 4 και η NVIDIA GEFORCE NX 6600GT που κάνει 189 ευρά από το e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519431. Λέτε να πάρω αυτή? Η ASUS είναι τόσο ακριβή μόνο για το όνομα? Δεν μπορεί να είναι καλύτερη σε ποιότητα?

Δημοσ.

friend diafores se epidoseis pano apo 2 me 4% den prokeite na breis pote apo eteria se eteria. to mono pou plironeis eine onoma, xarakthristika(dvi,tvout ktl) kai epiprostheta proionta (proggys,games ktl)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...