Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Εμένα το πρόβλημά μου με το SLI είναι ακριβώς αυτό, το ότι σε ένα χρόνο η τεχνολογία των 6ΧΧΧ καρτών θα είναι ξεπερασμένη, όχι η ταχύτητά τους. H nVidia λέει ότι το επόμενο chip της θα είναι τελείως ριζοσπαστικό, όσο ήταν το GeForce 256 από το TNT2. Ακόμη και αν δεν ισχύει αυτό (που δεν θα ισχύει), γιατί να μην πάρω τότε με π.χ. 300 ευρώ μία ολοκαίνουργια κάρτα που θα βρίσκεται στην κορυφή της τεχνολογίας (και που θα έχει τις ίδιες πάνω κάτω επιδόσεις με 2 κάρτες σε SLI) και να πρέπει na μείνω για τα επόμενα δύο χρόνια με παλιά τεχνολογία; Και τελικά, προτιμώ ένα πιο απλό, "ελαφρύ" και λιγότερο ενεργοβόρο PC. Αν πράγματι είχα μεγάλη οικονομική άνεση θα αγόραζα το PC των 5000 ευρώ, αλλά και πάλι σε 1-1,5 χρόνο πάλι ξεπερασμένος θα ήμουν από τεχνολογικής άποψης.
littlelouievegos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Σε γενικες γραμμες δεν θα δεις καινουργια χαρακτηριστικα αξιοσημειωτα στις vga της επομενης γενιας απλα καλυτερες επιδοσεις. Οποτε αν αυτο ειναι το κολλημα σου τοτε... Συμφωνω παντως μαζι σου οτι το SLI δεν αξιζει γενικως προς το παρον αν και η ταση φερνει ολο και πιο θηριωδη μονιτορ στο προσκηνιο και συνεπως αναγκη για μεγαλυτερες αναλυσεις. Εκτος και αν εχεις καμια 24'' LCD τωρα και θες 1900x1200 ή να τρεχεις σε high end CRT 2048x1536!! Και το λεω εγω που χρησιμοποιω 1600x1200 και τα μονα μικροπροβληματα που εχω με την GT μου ειναι τα full φιλτρα σε αυτην την αναλυση, και αυτο σε 1-2 παιχνιδια. SLI παντως στο εγγυς μελλον δεν υπαρχει περιπτωση να παρω,ειδικα με το support που εχει προς το παρον. Οταν βγει η καινουργια γενια εδω ειμαστε παλι.-) :wink
Dj_Grego Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Το SLi είναι τεχνολογία της Nvidia (κατασκευάστρια εταιρία καρτών γραφικών GeForce), η οποία σου επιτρέπει σε μία μητρική κάρτα (εκέι που συνδέεις επεξεργαστή,ram κτλ) να συνδέσεις 2 κάρτες γραφικών με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση καθώς χρησιμοποιούνται και οι δύο ταυτόχρονα. Οι προϋποθέσεις που υπάρχουν είναι αυτές οι δύο κάρτες να είναι της Nvidia και να είναι και το ίδιο μοντέλο. Πχ. 2x Nvidia GeForce 6800ulta ή 2x Nvidia GeForce 6600gt αλλά όχι 1x Nvidia GeForce 6800ultra και 1x Nvidia GeForce 6600gt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.