Challenger Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μόλις ξεμπέρδεψα με την Tilly (την κυριλλέ γκόμενα), η καρτέλα με τα objectives άδειασε. Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω... Τελείωσε? Έχω γύρω στα 240 Secret tokens. Πόσο σημαντικό είναι να αγοράσω τα "nudes" και τα "naughty" απο τα nigels?
Elven_King Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Το έχω τελειώσει αρκετό καιρό πρίν...Θύμισε μου, η Tilly είναι αυτή που συναντάς στο γραφείο της και μετά την "σκοτώνεις";
Challenger Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 ναι... αυτη ειναι. Αφού τη σκοτώσω όμως δεν έχω τι άλλο να κάνω. Πρέπει να αγοράσω όλα αυτά που πουλάνε οι nigels ? Είναι απαραίτητο αυτό?
Elven_King Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Noμίζω οτι εφόσον δεν υπάρχει πλέον σαν παρουσία στο παιχνίδι δεν μπορείς να την δεις πλέον σε naughty mode, δλδ να κυκλοφορεί γυμνή στο περιβάλλον. Δοκίμασε να κάνεις load μια θέση πριν πεθάνει και να αγοράσεις αυτά που πουλάνε οι nigel. Τότε θα μπορείς να την δεις γυμνή αφού θα είναι ακόμα στο γραφείο της. Ακόμα και αν είναι "νεκρή" όμως μπορείς να αγοράσεις το nude mode και να την βλέπεις γυμνή στο 3d viewer που είναι στο black book
Challenger Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δεν με ενδιαφέρει να την βλέπω γυμνη. Να τερματίσω το παιχνίδι θέλω.
ibari Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δεν με ενδιαφέρει να την βλέπω γυμνη. Να τερματίσω το παιχνίδι θέλω. Ντροπή σου...
Elven_King Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Τότε, συνέχισε κανονικά. Έτσι και αλλιώς αυτό είναι να γίνει με την Tilly. Δεν πήρες Token of Affection;
JiKL Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 στην δημοσιογραφο πηγες????(εννοω εκει που γινεται η εκπομπη) Υ.Γ. δεν ξερω μεχρι ποιο σημειο εχω φτασει και μπορει να λεω χαζομαρες
Legolas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 to paixnidi to exo termatisei polu kairo.an 8umamai tora kala afou den exeis alles gkomenes prepei na pas sto magazi pou htan mia striptizer.ekei ginete mia ekpomph me thn dhmosiografo kai exei kai 3 gkomenes pou eixes gnorisei.onomata den 8umamai alla einai auth pou perimene sth mesh ths biblio8hkhs,h buzompalou pou exei sto eksofilo tou paixnidiou kai mia mauromala pou se ekane oti h8ele.tora se auth thn ekpomph h 3 gkomenes diagonizontai me esena kai metaksu tous gia to poia 8a dialekseis gia na thn ........ apoti katalabaineis to paixnidi exei 3 diaforetika telh giati mporeis na kaneis pali load kai na fistikoshs kai tis alles.auta.mhn ksexaseis profulaktika.lololololol
Elven_King Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Απο την στιγμή που πήρες Token, συνεχίζεις κανονικά...Δες το black book σου, με τα άλλα κορίτσια έχεις τελειώσει; Οπως λέει και ο JiKL, πήγαινε στη δημοσιογράφο.
Challenger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Όταν πάω στην UMA (δημοσιογράφος), δεν γίνεται τίποτα. Αυτό με το διαγωνισμό το έχω περάσει. Μήπως το τερμάτισα και δεν το κατάλαβα??? Έχω ξεμπερδέψει με όλες τις γκόμενες. Εκτός απο τη Sweet Lou (την τσατσόγρια) και την UMA (δημοσιογράφο)
Elven_King Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Για την Sweet Lou, πρέπει να μιλήσεις με εκείνο τον αφρο-αμερικάνο μεθύστακα που θα σου ζητήσει να της τραβήξεις φωτό. Αποκλείεται να το έχεις τελειώσει, η τελική φάση γίνεται στο strip bar, όπου πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα απο τις τρεις. Δες πάλι το black book σου και κοίταξε και τις άλλες υπο-ενότητες. Εναλλακτικά, πήγαινε και μίλα σε ΟΛΟΥΣ. Τις έχεις ανοίξει όλες τις περιοχές;
Challenger Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 το έκανα και αυτό με τη sweet lou. Δεν έχω όμως token of affection. Θά πρεπε να μου έχει δώσει? Και αυτό που διαλέγω 1 απο τις 3 στο strip bar το έχω κάνει. ΕΧΩ μιλήσει με όλους. Έχω πάει παντού. Κάτι θα μου ξέφυγε μάλλον. Αλλά τί?????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.