kyriakos33 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα μικρό πρόβλημα με μια κάρτα γραφικών. Η κάρτα μου είναι Geforce FX 5200. Έχω βάλει διάφορους (και καινούργιους και παλιούς) drivers και έχω ένα πρόβλημα που γίνεται συνέχεια. Όταν πατάω με δεξί κλικ το εικονίδιο του nview μαυρίζει η οθόνη για ένα δευτερόπλεπτο και επανέρχεται στις κανονικές τις ρυθμίσεις. Το ίδιο πρόβλημα συμβαίνει και όταν κάνω κάποιο video cut (crl-x). Το τελευταίο γίνεται μονο με video και όχι με άλλα αρχεία. Σκέφτομαι μήπως είναι κάποια ρύθμιση του nview. Επίσης η κάρτα δουλεύει μια χαρά και σε παιχνίδια και σε ταινίες. Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάτι;;
sotakas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 to provlima to adiemotopiza kai egw...sthn arxh nomiza oti eftege h ti4200 pou eixa...alla meta thn anavathmisi pou ekana se 6600gt sinexize na to kanei..opote arxisa na pasxnomai..akou twra ti ekana...molis evgaza to kalodio thn othonis pou sindeete sthn vga kai to xanasindeea enw leitourgouse to pc anakalipta oti to provlima stamatei na uparxei...opote anakalipsa oti gia kapoio logo se kapoia fash xanodai oi drivers ths othonis me apotelesma na mavrizei h othoni gia ena defterolepto...to opoio stamataei na ginete molis vgaleis to kalwdio kai to xanavaleis swsta kai to pc vreis kanonika thn othoni...dokimase na to kaneis na deis oti exw dikio... (gia othoni exw mia LG Flatron 775T CRT)
kyriakos33 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Το δοκίμασα αυτό που προτείνεις και δεν είδα διαφορά. Εμένα δεν φαίνεται να χανει τους drivers. Απλως είναι σαν να κάνει ένα refresh κάθε φορά που κάνω cut ένα βίντεο. Νομίζω ότι είναι κάποια ρύθμιση του nview ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να βρω. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
sotakas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 vasika...koitaxe na deis oti ekei pou tha elege kanonika ton tupo tou monitor...upothetw pws tha leei plug and play monitor..h default monitor....egw pistevw afto einai to provlima sou....an katafereis na dei kanonika thn othoni sou to provlima sou tha lithei...
kyriakos33 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Όντως το monitor μου είναι ένα crt Hitachi CM615 και το αναγνωρίζει σαν default monitor στο device manager. Επίσης έψαξα για τίποτα drivers για XP αλλά δεν υπάρχουν. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Γιατί δε παίρνεται ATI να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο; Εγώ κάποτε είχα μεγάλα προβλήματα με την NVIDIA αλλά από όταν άρχισα να ασχολούμαι με την ATI είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Το συγκεκριμένο μόνιτορ είχα και εγώ και είχα βρει drivers για XP, τους είχα κατεβάσει από το internet. Δυστυχώς δεν θυμάμαι από πού, αλλά υπάρχουν, ψαξ'το λίγο. Και νομίζω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους drivers για win2000, αν δεν βρεις για ΧΡ. Και Πέτρο Σ., η λύση δεν είναι να πάρει ΑΤΙ, ούτε σημαίνει ότι αν έπαιρνε θα έχει το κεφάλι του ήσυχο. Και εγώ ΑΤΙ έχω, αλλά ένα τέτοιο πρόβλημα σαν του φίλου μάλλον δεν έχει και τόση σχέση με την ποιότητα του chipset της κάρτας του, ούτε με την εταιρεία κατασκευής του chipset.
capthookb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Χάνονται οι drivers; Και πως γίνεται αυτό ρε παιδιά; Πέφτουν σε κανένα πηγάδι και μετά τους ξαναβρίσκει το λειτουργικό; Πέτρο είσαι σίγουρος πως με ΑΤΙ δε θα είχε το ίδιο πρόβλημα; Που το στηρίζεις αυτό; Εγώ πάντως Kyriakos33 θα έλεγα να κοιτάξεις λιγάκι και στο bios για τυχόν ρυθμίσεις σχετικά με την AGP, μήπως φταίει κάτι εκεί. Επίσης κοίτα αν έχεις τους τελευταίους οδηγούς για μητρική, directx. Σ'αυτό το άρθρο http://www.techbuilder.org/recipes/59201253 λέει πως είναι normal να γίνεται μαύρη η οθόνη όταν κάνεις κλικ πάνω στο nview. Βέβαια ίσως να υπάρχει τρόπος να το παρακάμψεις. Δεν πιστεύω πάντως να έχει πρόβλημα η κάρτα σου.
EKTELESTES Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 http://www.driverguide.com -- tous exei tous driver pou thes. leei sto info episis oti xwris autous tous driver de douleuei swsta h othoni sou !
sotakas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Χάνονται οι drivers; Και πως γίνεται αυτό ρε παιδιά; Πέφτουν σε κανένα πηγάδι και μετά τους ξαναβρίσκει το λειτουργικό; Edaxi...xazomara mou den to ipa swsta....afto pou ginete einai oti gia kapoio logo(isws kounete ligo to kalwdio (provlimatiko kalwdio)) to pc den anagnwrizei thn suskevh opos preph...opote preph na thn vgaleis kai na thn xanavaleis gia na thn anagnwrisei kanonika opos preph...toulaxiston etsi simvenei sthn dikia mou periptosh...isws sthn periptosh tou kyriakos33 apla na xriazodai egkatastash oi drivers giati den tous exei to leitourgiko....afta... a xexasa....normal einai pou to kanei...alla episis einai kai eknevristiko:)
kyriakos33 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 οκ παιδιά ευχαριστώ όλους για τισ απαντήσεις. Απλώς μου είχε σπάσει τα νεύρα αυτό που συμβαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.