Προς το περιεχόμενο

Σάκης ο Υδραυλικός

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι για την παλιά σειρά του mega...

Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρώ κάποιο πρόγραμμα για μαγαζί με υδραυλικά είδη...

Ποιο συγκεκριμένα θα ανοίξει ένας φίλος(που είναι υδραυλικός)ένα μαγαζί και μου είπε αν γίνετε να του βρώ κάποιο πρόγραμμα(έχει h/y και εκτυπωτή)που να έχει μέσα τα πράγματα που θα έχει στο μαγαζί την ποσότητα τι δίνει κτλ

δηλαδή ένα πρόγραμμα διαχείρησης αποθήκευσης...

Υπάρχει κάποιο έτοιμο η κάποιο που θα πρέπει να προσθέσω εγω τα προιόντα που θα έχει...

Ή η μόνη λύση είναι να κάτσω να δουλέψω την access?

Δημοσ.

Είχα βρει κάποτε ένα porject σε VB. Έφτιαχνε λίστες με πελάτες και τουςκαταχωρούσε σε λίστες αρχείων access. Ψάξε στο Google για mvp project. Είναι free και πλήρως παραμετροποιήσιμο.

Δημοσ.

Η άποψή μου είναι ότι αν το θέλει για επαγγελματική δουλειά, να αγοράσει ένα επώνυμο software (Singular, Altec Software κλπ) ώστε να έχει και πλήρη υποστήριξη.

Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, να έχει στήσει "ένας φίλος" ένα πρόγραμμα για να κάνει τη δουλειά του ο άνθρωπος και λόγω στρατού, λόγω άλλων υποχρεώσεων ο άνθρωπος να μένει ξεκρέμαστος.

Δημοσ.

Highlander Tα έτοιμα πακέτα δεν είναι λίγο ακριβά?

Το μαγαζί ο φίλος μου θα το ανοίξει σε χωριό τον 1000 ατόμων και θα εξυπηρετεί και τα γύρω χωριά για αυτό και δεν θέλει και κάποιο επαγγελματικό και δύσκολο αλλά θέλει κάτι απλό και original(λόγω εφορίας)...

Δημοσ.

Κοίταξε, ξεκινούν από 600 ? μέχρι 900 που ίσως θα ήταν το πιο τέλειο για τη δουλειά του.

Εναλλακτικά μπορείς να πας στο http://www.ecorama.gr που είναι μία αρκετά οικονομική λύση αλλά όχι δοκιμασμένη από εμένα.

Δημοσ.

Καλύτερα το επώνυμο για να κόβει και αποδείξεις από εκεί έτσι ώστε να γλιτώσει και το κόστος της ταμειακής. Βέβαια θα τα δώσει για την αγορά του μηχανισμού αλλά... θα είναι περισσότερο hitech :)

Δημοσ.

Παιδιά ο φίλος μου θέλει κάτι απλό και φτηνό έως πολύ φτηνό.

Άμα ακούσει τέτοιες τιμές δεν ξέρω τι φάρμακα να έχω μαζί μου να του δώσω για να τον σώσω :smile:

Θα τον πάρω άυριο ένα τηλ να ρωτήσω τι ακριβώς θέλει να περιέχει το πρόγραμμα...

Δημοσ.

Για εμένα να φτιάξει μια access με ένα απλό υπολογιστή και τέλος . Ούτος ή άλλως σε χωριό θα πάει οπότε και πολύ είναι.... Αλλοιώς να βάλει τ οχέρι στην τσέπη και να φτιάξει ένα μηχανογραφικό σύστημα έτσι ώστε σιγά σιγά όταν ξεκινήσει η δουλειά και με γύρω χωριά να φανεί αντάξιο το όλο σύστημα του μεγέθους της δουλειάς.

Δημοσ.

k egw pisteuw oti gia th douleia pou 8elei o filos sou me mia kalh bash access kaluptete plhrws!

Ekane enas filos mou to idio panw katw me auto pou 8es gia ena sunergeio kai paei mia xara!

Ean den mporeis na to ftia3eis esu, mporw na ma8w ti kanei auto pou eftia3e o dikos mou

kai an einai na se ferw se epafh mazi tou na to suzhthsete!

Δημοσ.

gokal Φίλε την μεγαλύτερη διευκόλυνση θα μου έκανες αν μπορούσες να την ανεβάσεις κάπου να την κατεβάσω και να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές...

Αν και πιστέυω δεν θα είναι και πολύ δύσκολο...

Βρήκα και ένα πρόγραμμα που απλά πρέπει να βάλω τα δεδομένα αλλά δεν ξέρω αν εξυπηρετεί τον φίλο μου...

Δημοσ.

δεδομενου οτι σε λιγα χρονια θα ειναι αναγκαιο-λαθος, υποχρεωτικο- απο την εφορια να εχουν ολες οι επιχειρησεις μηχανογραφηση, δηλαδη φορολογικο μηχανισμο για την εκδοση της συμβολοσειρας και των Ζ & μηχανογραφημενα τιμολογια/αποδειξεις/δελτια αποστολης, και εφοσον ο φιλος σου εχει αρκετους πελατες, ας προχωρησει σε μια ετοιμη λυση απο τωρα, πχ control της singular..

Οσο πιο γρηγορα εξοικιωθει τοσο καλυτερα και ευκολοτερα θα γινεται η δουλεια του στο μελλον.

Δημοσ.

dustuxws den einai dikh mou h bash gia na to kanw auto!

Ap'oti 3erw, thn eftia3e gia to sunergeio gia ena sumboliko poso. Ektos apo apo8hkh einai k pelatologio me diafora pedia kataxwrhsewn se ka8e pelath ktl. Einai dhladh arketa oloklhrwmenh bash gia access sta plaisia bebaia mh epagelmatikhs efarmoghs.

8a ma8w loipon ti akribws kanei kai 8a sou steilw leptomeries me pm na doume an se endiaferei.

Dustuxws epeidh 8a lipw gia merikes meres, na perimeneis nea mou thn Kuriakh

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...