_DiMoN_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Θα παρακαλούσα απαντήσεις από αυτούς που είχαν ή έχουν αυτό το πρόβλημα. Ενώ λειτουργούν οι ήχοι, ταινείες, Mp3 , CD κ.τ.λ. δεν λειτουργούν οι ήχοι του συστήματος. Με λίγο ψάξιμο βρήκα κάποια πράγμματα αλλά δεν με βοήθησαν. Ξέρει κανείς κάτι;;
nimik Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Αν πας στον πινακα ελεγχου>Ηχοι, εχει 2 επιλογες>Windows default & No sounds , δες τι ειναι τσεκαρισμενο και πραξε αναλογως
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 .............. Φυσικά είναι επιλεγμένο το Windows Default...Απλώς δεν παίζουν.
Liou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Το ίδιο 'εχω πάθει κι εγώ. Ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω τι φταίει. Για δώστε καμιά ιδέα ρε παιδιά.:-?
_DiMoN_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Φίλε μου δύο φορές που το έχω πάθει δεν έχω βρει λύση και είμαι αρκετά ψαγμένος χρήστης.... Η λύση είναι μία, format ούτε καν εγκατασταση από πάνω θα πιάσει.
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Αν το βαλετε no sounds πατησετε ΟΚ και μετα το ρυθμισετε ως Windows default παλι κανει κατι? Δοκιμαστε επισης αν βρειτε καπου το Plus XP να το βαλετε μηπως στρωσει με αυτο επειδη εχει και το Plus ηχους...
ODT Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Νομίζω πως την απάντηση την έχει έτοιμη η μαμά ΜS No Sound Events Are Played
tsakonas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Νομίζω πως την απάντηση την έχει έτοιμη η μαμά ΜS No Sound Events Are Played "APPLIES TO• Microsoft Windows 2000 Server • Microsoft Windows 2000 Advanced Server • Microsoft Windows 2000 Professional Edition "
tsakonas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 safestata alla den einai i prwti fora pou ginetai.... google kai agios o theos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.