Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη μουσικου cd στο δισκο...

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...αλλα τα τραγουδια να μην φαινοντε σαν track1 κλπ αλλα με τον τιτλο τους το καθενα . Ποιο προγραμμα μπορει να με βοηησει γαι αυτο.Με το audiograbber δεν νομιζω να γινεται...Ευχαριστω..... :) :)

Καπου το ειχαμε ξαναζητησει το θεμα αλλα δεν το βρισκω. :-x :-x

Δημοσ.

Γιάννη με το audiograbber γίνεται αλλα και σχεδον όλα τα προγράμματα που υποστηρίζουν καταγραφή δεδομένων και λήψη απο την βάση δεδομένων cddatabase (εφόσον υπάρχει γραμμή σύνδεσης προς το ίντερνετ),κάνε στο audiograbber update ...και θα συνδεθεί με την βάση δεδομένων και θα σου βγάλει του τίτλους :)

Δημοσ.

Easy CD-DA Extractor

Ενοείς πιστεύω να κάνεις μετατροπή το μουσικό CD -->mp3

Υπάρχουν δηλαδή οι τίτλοι και το πρόγραμμα στους βγάζει σαν track 1 κλπ....;

Aν ναί τότε με το παραπάνω παίρνεις και τους τίτλους. Δυο-τρείς φορές τουλάχιστον που έφτιαξα εγώ έτσι έκανε.

Δημοσ.

Αν το CD περιέχει CD-Text, τότε οι τίτλοι των κομματιών θα φαίνονται σίγουρα με το CDex. Με το Audiograbber δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

λογικά θα πρέπει πρώτα να γράψεις χειροκίνητα τα τραγούδια 1-1 .. πρίν τα κάνεις encode. Διαφορετικά εαν αναγνωριστούν μέσω ίντερνετ απο windows media player τότε έχεις έτοιμους τους τίτλους.. Άλλη λύση δεν γνωρίζω

Δημοσ.

Εγω φιλε μου οποτε θελω να αντιγραψω ενα cd μουσικης στον υπολογιστη μου χρησιμοποιω τον media player 10 και κανω αντιγραφη μουσικης απτο cd και τις περισσοτερες φορες μου τα αντιγραφει με τα ονοματα(νομιζω ειναι αναλογος με τo πως αντιγραφηκε και το cd-αν ειναι αυθεντικο τοτε no problem).Εμενα μου τα αντιγραφει ολα και το ονομα του cd και τον συνθετη ολα δλδ..(οταν βαλεις το cd και σου εμφανισει τις επιλογες που θελεις να κανεις με το cd,ανοιγμα-αναπαραγωγη κτλπ σου βγαζει και την επιλογη αντιγραφη μουσικης απτο cd)

Δημοσ.

Me opoiondhpote ripper apo osous aneferan ta paidia parapanw (audiograbber, Easy CD-DA Extractor, CDEx, Musicmatch, Windows media player 9) ginetai ayto arkei na eisai sto internet opote epikoinwnei to programa me thn database kai sou "katebazei" tous titlous prin to rippareis.

Oi mones periptwseis pou mporei na mhn einai ayto efikto einai :

1) se merika ellhnika cd's pou einai se agnwstes kai mikres etairies opote (oi teleytaies) den exoun steilei info kai titlous sthn database kai

2) otan to cd pou 8es na rippareis einai syllogh pou thn exei ftiaksei kapoios me kommatia ths epiloghs tou.

Se aytes tis periptwseis prepei na grapseis esy tous titlous prin to rippareis.

Se ka8e allh periptwsh eite exeis original cd, eite exeis copia-backup enos original cd 8a sou bgalei tous titlous to programma.

Δημοσ.
κάνε στο audiograbber update ...και θα συνδεθεί με την βάση δεδομένων και θα σου βγάλει του τίτλους :)

Τουλαχιστον στην free version 1.83 δεν βλεπω κατι τετοιο για update .... :mad: :mad:

Δημοσ.

Τέτοια δυνατότητα έχει και το Νero και μάλιστα με μεγάλη βάση δεδομένων. Εγώ χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό το Easy CD-DA Extractor το οποίο κάνει πολύ καλή δουλειά εύκολα και γρήγορα ;)

Δημοσ.
Τέτοια δυνατότητα έχει και το Νero και μάλιστα με μεγάλη βάση δεδομένων. Εγώ χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό το Easy CD-DA Extractor το οποίο κάνει πολύ καλή δουλειά εύκολα και γρήγορα ;)

Εβαλα δυο διαφορετικα original cd αλλα δεν ξρω πως να δω τους τιτλους απο τα δυο προγραμματα αυτα...Μονο με τον media player τα καταφερα.... :-P :-P

Δημοσ.

Gia to Easy CD-DA Extractor, sto tab Audio CD Ripper, pata Retrieve.

An eksakolou8ei na mhn briskei titlous tote dokimase alles databases: Options>freedb settings, kai sto tab "freedb" dokimase diforetikous servers apo thn lista pou exei.

An kai pali den brei tipota tote paizei to 1) pou egrapsa parapanw.

Δημοσ.

sto media player 9 alla kai ston 10 an ise online sou emfanizi ola ta stixia tou cd...episis an ine kapia silogi i kapio cd pou den iparxi stin database tous boris na ta grapsis esi ta onomata ton komation tou sigrotimatos ktl ktl!

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις το NeoAudio που είναι και free (ψάξε στο γούγλη, θα το βρεις ευκολα) το οποίο κατεβάζει απο το internet τους τίτλους των τραγουδιών και το είδος και την χρονιά και όλα. Και τα βάζει στο pc σε mp3 σε ότι ποιότητα θες. Πολύ καλό, το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και είμαι υπερευχαριστημένος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...