Καριώτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Βρίσκομαι σε μια φάση του παιχνιδιού (ένα τεράστιο εργοστάσιο) έχω μόνο το όπλο της βαρύτητας και κυνηγάω εκείνον τον τύπο με το μούσι και το κουστούμι ο οποίος βρίσκετε σε μια γυάλινη μπάλα που όλο ανεβαίνει προς τα πάνω και ενώ του ρίχνω συνεχώς ο τύπος την κάνει και εγώ μετά από ένα μύνημα χάνω την ζωή μου. This is the end of the game ? Και αν όχι τι σ....α γίνετε εκεί πέρα;
sarisn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Πρέπει να διαλύσεις αυτές τις π@π@ριές που είναι γύρω γύρω. ;-)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Ma einai dunaton na pethenei o pio trelos fusikos tou planet etsi apla???
Michalakhs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 dexia sou kai aristera sou yparxoun kati mpales pou mporeis na travikseis. aytes tis pernis kai xtypas ston gero na dialyseis thn amyna you alla kai sta aeroplanakia h oti sk@t@ einai. anyway nai einai to telos toy game
Καριώτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 ΝΑΙ δυστυχώς τελείωσε . Έγινε πριν από λίγα λεπτά..Πάει ο τρελός -κουφό τέλος- συμωνείτε;Δεν ξέρω είναι η πρώτη φορά που παίζω τέτοιου είδους παιχνίδι και νομίζω ότι δεν έχει βγει καλύτερο.Περίμενα ένα διαφορετικό τέλος. Πάντως όλο το παιχνίδι θα μπορούσε να δώσει ερέθισμα σε έναν σκηνοθέτη να γίνει ταινία. Φοβερό παιχνίδι ,φοβερό. Άντε και στο Half Life3
Theodore Tsi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 nai pragmati to telos einai psiloksenera.......to perimena k pio diskolo k na ginetai pio poli panikos.... anyway ante na doume ti tha kanoun sto 3 twra....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.