ilsio9 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Παιδια γεια σας. Εδω και αρκετο καιρο, οταν δεν παιζει καποιος ηχος (καποιο τραγουδι για παραδειγμα) απο την καρτα ηχου, τοτε μερικες φορες ακουγεται ενα σπαστικο τσκ τσκ. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν φταινε τα ηχεια, αρα το προβλημα θα ειναι στην καρτα ηχου. Εβαλα τους τελευταιους drivers αλλα το προβλημα ξαναεμφανιζεται μερικες φορες. Τι μπορει να συμβαινει; Μηπως η καρτα ηχου μου παει σιγα σιγα να "μας αφησει χρονους"....;;;
ilsio9 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Einai on-board? Α, συγνωμη που δεν εγινα λεπτομερης. Δεν ειναι on board, ειναι η Creative Sound Blaster 5.1 Live!
Δυσεντερικός Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Το πρόβλημα ήταν στα ηχεία η κάρτα ήχου ήταν μια χαρά. Άλλαξα λοιπόν τα ηχεία και χαλάρωσα.
Shadowthief Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δοκίμασε αν μπορείς σε άλλα ηχεία ή ακουστικά για να σιγουρευτείς αν φταιει η κάρτα ήχου. Και κάτι άσχετο : Δυσεντερικέ σήμερα γράφτηκες στην insomnia?
WaVe Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Gia na min kanw kenourio post as mou epitrapi na pw k egw, giati exw paromio provlima. Emena einai omws on board k exw alaksi k ixia k sinexizei k akoma den kanei ena tsak tsak alla ena sinexes vouhto, kati san xalasmeno tilefwnw Kamia idea ?
StavrosD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μήπως αυτό τον ήχο τον κάνει όταν λειτουργεί ο δίσκος; (όταν ανάβει το led του δίσκου, ακούγεται και ο ήχος Αν ναι, τότε φταίνε οι ενδοπαρεμβολές των συσκευών μεταξύ τους, ή πρέπει να πειράξεις το PCI Latency στο BIOS
WaVe Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Les na min to eixa katalavei? :? To kanei sinexos k pada auton ton hxo k den exei kamia sxesi me to disko..
HamerZ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 - Μάλλον έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. - Ακουστηκά της Zalman 5.1 και με την αλλαγή σε AMD 64 - 939, μητρική της Abit KN-8 Ultra, παρατήρησα το πρόβλημα αυτό. Επίσης, όταν φορτώσω ένα παιχνίδι αυξάνει και η ένταση του βουητού. - Δοκίμασα τα ακουστηκά και στο minidisk ΜΟυ και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Έχει βρει κανεις λύση τελικά;
magnaman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 antikatastash motherboard ekana kai ushxasa...
denexo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Το αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με μία Audigy και μία EPoX 8RDA3+ (nforce2). Παρατήρησα ότι όταν διαβάζω από το RAID 0 με τους 2 SATA Seagate Barracuda τότε ακούγεται αυτό το τσακ τσακ (πχ όταν παίζει ένα τραγούδι και αντιγράφω από το δίσκο). Παρατηρώ και οριζόντιες γραμμές (ηλεκτρικός θόρυβος) και στο DScaler όταν κάνω αντιγραφή στο δίσκο. Η αλλαγή της mobo πλέον θα μου λύσει το πρόβλημα υποψιάζομαι.
ANEMOS-V Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 ego eime tis gnomis oti ftene ta hxeia sou dokimase na akouseis apo akoustika..
gtman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Νομιζω ειναι θεμα γειωσεις....για On-board βγαλε το "σιδερο" που εχει το κουτι.....σε αυτο που ακουμπαει το καρφι απο τα ηχεια σου. Για την καρτα ηχου βγαλε και παλι το σιδερο που ακουμπαει το καρφι αν μπορεις.Τουλαχιστον σε μενα αυτο ηταν το προβλημα. Παρεμβολες απο τα υπολοιπα hardware του pc.
HamerZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Όντως ήταν αυτό που είπε ο gtman. Βέβαια δεν χρειαστηκε να αφιαρεσω ολοκληρο το "σίδερο" αλλά να κόψω (σε σχήμα π) ένα μέρος του έτσι ώστε το μέρος της κάρτας ήχου (onboard - Abit KN8-Ultra) να μην έρχεται σε επαφή με το σίδερο. Η όλη δουλεία έγινε με χρήση κόφτη μετάλλων (για το κυρίως κομμάτι) και dremel με απλή λίμα (για να μην είναι κοφτερά τη σημεία που πέρασε ο κόφτης).
S2Katana Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Παντως εγω αναλογο προβλημα το ελυσα με αλλαγη του καλωδιο απο καρτα ηχου σε ηχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.