sarisn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Έχω το εξής πρόβλημα... έχω και τις 2 ταινίες αυθεντικές αλλά όπως κάνω και με τα περισσότερα αυθεντικά DVD που έχω, θέλω να έχω και backup. Τις 2 αυτές ταινίες λοιπόν δεν μπορώ να τις αντιγράψω με τίποτα!! Τη μεν πρώτη δεν μπορούσε ούτε το DVD Shrink να τη διαβάσει (!!!) ενώ τη δεύτερη τη διάβασε μεν το Shrink αλλά λίγο πριν τελειώσει το "κάψιμο" μου πέταξε ένα error και τέλος... . Αυτό μου έχει συμβεί μόνο σε αυτές τις 2 ταινίες! Έχω γράψει πάρα πολλές με αυτό το τρόπο αλλά σε καμία άλλη δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα... Να φταίνε τα DVD-ROM/DVD-R το αποκλείω αφού όλα τα υπόλοιπα τα γράφουν κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό το πράγμα σε αυτές τις 2 ταινίες?? Μήπως έχουν κάποια special προστασία??
adams Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δοκιμασε με το τελευταιο dvd decrypter να τις κανεις rip στο σκληρο και μετα με το shrink.
KenZone Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 dokimase kai me to anydvd mpas kai dn xreiazetai na rippareis oli tin tainia ston disko ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.