sarisn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 http://www.plextor.be/products/px-716AL.asp?choice=PX-716AL Ξέρει κανείς πού μπορώ να το βρω στην Ελλάδα (είτε σε κάποιο eshop είτε σε μαγαζί στην Αθήνα)??? Έψαξα και στο skroutz.gr αλλά δεν το έχει κανένα eshop εκεί . Θέλω το συγκεκριμένο λόγω χρώματος και λόγω... Plextor φυσικά.
sa1901 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Kαι γω το θέλω... για το slot αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Aν θυμάμαι καλά, κάπου είχα διαβάσει ότι θα έρθει από τον Μάιο. Υπομονή.
sarisn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Ααα ωραία αν είναι από το Μάιο, γιατί τότε σχεδίαζα να το πάρω κι' εγώ αλλά λόγω μαύρου κουτιού ;-) έχω ένα Teac (άσπρο) και ξενερώνω που το βλέπω :razz: . Άσε που μόλις πήρα και το Plextor 130A DVD-ROM που "φυσάει" και είναι και εντελώς αθόρυβο... ούτε το tray που ανοίγει και κλείνει δεν κάνει τον παραμικρό θόρυβο χεχε.
sa1901 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Επιπλέον.... έχω την εντύπωση, ότι θα κυκλοφορήσει σε συσκευασία που θα περιλαμβάνει τρεις προσόψεις... μπεζ, μαυρη και ασημένια.
sa1901 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δεν το λέω με βεβαιότητα αυτό, γιατί δεν μπορώ να βρω που το είχα διαβάσει. Μου έχει μείνει όμως αυτή η εντύπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.