powerthunder Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Έχω έναν Athlon XP με Windows xp sp2. Τον τελευταίο καιρο όταν κάνω shutdown μερικές φορές φτάνει μέχρι την οθόνη Windows shuting down και κολάει εκεί. Μήπως ξέρετε τι φταίει ή πως διορθώνετε αυτό το πρόβλημα;
sa1901 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Tι άλλαξε στο pc σου και εμφανίστηκε το πρόβλημα; Έβαλες καινούριο hardware ή κάποιο πρόγραμμα;
Δυσεντερικός Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Έχεις φορτώσει πάρα πολύ τον υπολογιστή σου. Με παιχνίδια φαντάζομαι. Αυτό το πάθαινα εγώ πριν χρόνια ανά εβδομάδα. Αν δεν είναι αυτό τότε κανένας ιός θα είναι. Με ένα format ξεμπέρδεψες ότι κι αν είναι.
michalakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μπα....ιός αποκλίεται να είναι..το πάθαινα και εγώ όταν είχα WinMe και τα είχα ξεσκίσει, τα είχα 2 χρόνια χωρίς φορματ...μάλλον πρόβλημα του λειτουργικού είναι, οπότε με ένα φορμάτ θα φτιάξει, αν σε πειράζει να το έχεις να το κλείνεις από την πρίζα
Angeldust Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μπρίζα δεν έχει απο πίσω? Τράβα την και θα κλείσει.. Απλά το έχεις παραφορτώσει το σύστημα με πολλά προγράμματα και παιχνίδια και φαντάζομαι έχεις και λίγη μνήμη. Δοκίμασε κάνε ενα system cleanup και αν δεν διορθωθεί πάλι, το format δεν το γλιτώνεις...
powerthunder Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Πράγματι παιδιά, δεν έχω προσθέσει κάτι καινούριο, αλλά πράγματι τον έχω παραφορτώσει. Οπότε θα αρχίσω επιχείρηση clean-up. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
paparoupas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Ρε παιδια, εγω καθε φορα που βλεπω οτι ο υπολογιστης εχει φτασει στο απροχωρητο και θελει φορματ καθομαι και σβηνω οτι σαβουρα υπαρχει στο σκληρο, κανω και ενα defragment και μετα ειναι και παλι μια χαρα. Ομολογω οτι αυτο γινεται μονο σε WinXP -παλιοτερα που ειχα 98 το φορματ δεν γλιτωνα- αλλα τωρα εχω σχεδον 2 χρονια να κανω. (Λιιιιιιιιγο offtopic)
modex Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 δοκιμασε το εξης: control panel -> power options ->APM (advance power managment) αν δεν κανω λαθος απο εκει ενεργοποιησε την επιλογη που λεει κατι για την χρηση της λειτουργιας APM........ αλλιως δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει
powerthunder Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Αν έχει πρόβλημα με το APM σε φτάνει σε μια οθόνη που λέει. Now it's safe to turn off your PC. Εμένα κολλάει στην οθόνη Windows is shuting down. Πιστεύω όμως οτι γίνεται αυτό, λόγω υπερφώρτωσης από προγράμματα κτλ. όπως λένε και τα παιδιά.
Vaggelovich Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 mhpos exeis energopoisei to fast shut down??Se merika pc kolaei kai de svhnei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.