Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι η γνώμη σας για το e-shop;

Mafia_Omerta

Ποιά είναι η γνώμη σας για το e-shop;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιά είναι η γνώμη σας για το e-shop;

• Υστερεί στην ταχύτητα αποστολής των Προϊόντων
      7
    • Υστερεί στο After Sales
      13
    • Δεν είναι καθόλου αξιόπιστο
      15
    • Δεν έχει χαμηλές τιμές
      2
    • Δεν έχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων
      8
    • Μεγάλη ταχύτητα αποστολής
      6
    • Πολύ καλό After Sales
      2
    • Είναι αξιόπιστο
      11
    • Έχει χαμηλές τιμές
      19
    • Έχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει καλές τιμές.

Εκτόσ βέβαια απο αυτό όσες φορες έχω πάρει πράγματα (πάνω απο 10) ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υστερει σε after sales!

θα μπορουσε να εχει μεγαλυτερη γκαμα προιοντων.

εχει χαμηλες τιμες.

βεβαια θα προτινα ενα πιο απλοικο poll ωστε να βγουν πιο ακιβη συμπερασματα.

δηλαδη απλα 3 options:

1)ευχαριστημενος (καλες τιμες, γρογορη εξυπηρετηση, καλο after sales κλπ)

2)δυσαρεστημενος (υψηλες τιμες, καθυστερηση στην εξυπηρετηση, κακο after sales κλπ)

3)λευκο

Δημοσ.

Εγώ δεν έβαλα ψήφο...

Καταρχήν θα ήθελα να πώ ότι τις 3-4 φορές που έκανα συναλλαγές μαζί τους δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο της ψηφοφορίας.

Τι θα μας δείξουν δηλαδή τα αποτελέσματα;

Το ποσοστό των χρηστών που είναι απογοητευμένοι ή ευχαριστημένοι ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ όσων είναι μέλη στην Insomnia είναι αντιπροσωπευτικό του συνόλου της πελατείας του καταστήματος;

Μπορεί να βγει αξιόπιστο συμπέρασμα για την ποιότητα του καταστήματος έτσι;

Η ψηφοφορία θα δείξει ένα αποτέλεσμα για το κατάστημα που θα είναι είτε καλό, είτε κακό, είτε κάπου στη μέση.

Kαι λοιπόν, τί γίνετε τώρα;;;

Θα σταλούν π.χ. τα αποτελέσματα στο κατάστημα και αν ναι τί μπορεί να αλλάξει;

Θα έχει κάποια συνέχεια η ιστορία;

Μήπως απλά τελικά συζητάμε γύρω γύρω από το ίδιο θέμα χωρίς νόημα;

Δημοσ.

kala sobarologite ? xamiles times ?

fenete oli kserete to eshop ton teleyteo xrono .

ego to ksero to eshop apo tote poy anikse.

gia mena de tithete thema aksiopistias h after sales toy afoy einai kai online shop kai ta pane ela pernoyn kero .

to thema einai me tis times apo tote poy tous emathan dio tria atoma einai ante 5% pio ftino apo alla magazia px plaisio.

stin arxi mporei na eftanan kai 20-30% .

ekpliktos blepo oti h monadiki psifos gia akrives times einai dikia moy . kai leo akribes me gnonoma oti de exoyn oyte magazia na plironoyn enikia oyte bitrines oyte diafimistikes kampanies.

kseftite posa eksoda exoyn ta magazia px plaisio poy de exei to eshop kai poso ftinotero einai to eshop .

pleon se polla proiontas mazi me ta eksoda apostolis poy exo pari einai idies times .

kapia pragmata poy agorasa apo eshop prosfata:

nec3520a+metaforika : idia timi me to plaisio

mnimi ddr 400+metaforika : idia timi me to plaisio

Δημοσ.

Δεν μπορεισ να τα εχεις ολα σε αυτην την που...να την ζωη! Κερδιζεις λιγο στις τιμες αλλα χανεισ σε αξιοπιστία παραδοσης! Ετσι ειναι παντα θυσιάζεις κατι για να εχεις κατι αλλο!

Δημοσ.

Ενας φιλος μου ειχε παρει πριν καιρο 2 dvd roms(ιδια μοντελα)και το ενα δεν λειτουργουσε.Το ανεφερε και τελικα μετα απο 3-4 μερες του ηρθε το αλλο.Kαι ενας χρηστης απο δω προσφατα αγορασε κατι dvd αδεια και του καναν 2 μερες.Κατα την προσωπικη μου αποψη εχει πολυ κακο after sales(το συμπερασμα που εβγαλα στο τοπικ με το ε-shop)και αλλωστε http://www.e-shop.gr/vote.phtml το βλεπουν εκει οτι δεν ειναι το δυνατο τους σημειο(13 ψηφοι μονο oτι εχουν καλο after sales)...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγώ γύρω στις 10 συναλλαγές είχα κάνει με το e-shop, και δεν είχα κανένα πρόβλημα ως προς την ταχύτητα παράδοσης. Δεν χρειάστηκε όμως ποτέ να αλάξω κάτι οπότε δεν έχω ποσωπική εμπειρία από after sales.

Από την άλλη, η μοναδική φορά που εκνευρίστηκα μαζί τους, ήταν πέρυσι τα Χριστούγεννα όταν έψαχνα για DVD-R. Ήθελα ένα Sony και το e-shop ήταν το φθηνότερο. Τους πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι θα είναι ανοιχτά ως τις 5.00, πήγα κατά τις 4.00 από το Μαρούσι, και μου λένε είμαστε κλειστά!! Εγώ έφυγα σαν το βλάκα από το Π. Φάληρο για να μου πουν ότι είναι κλειστά...Τελικά κατέβηκα Στουρλαρη και το πήρα 15? πιο ακριβά...

Δημοσ.

Mafia Omerta, μια δημοσκόπηση με λιγότερες επιλογές, όπως πρότεινε ο predator, πιστευω ότι θα μας βοηθούσε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Για το e-shop τώρα,οι τιμές του είναι σε όσα προιόντα έχω ψάξει οι καλύτερες στην Ελλάδα, πολύ γρήγοροι και αξιόπιστοι σε πάνω από 10 παραγγελίες που έχω κάνει..

Δημοσ.

Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι μια χαρά η δημοσκόπηση γιατί καλύπτει όλα τα πλαίσια.

Μπορούμε να δούμε τα θετικά σε αντίθεση με τα αρνητικά και με μια πρόσθεση βλέπουμε πια υπερτερούν.

Ακόμα με όλα εκείνα πάνω μπορούμε να δούμε, για παράδειγμα εγώ ενδιαφέρομαι για το After Sales και βλέπω πως δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος ο κόσμος.

Αυτή ήταν η γνώμη μου.

Δημοσ.

Μεγάλη ταχύτητα αποστολής

Είναι αξιόπιστο

Έχει χαμηλές τιμές

Έχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων

oses fores to exw protimisei, peripou kamia 10aria me exei ikanopoiisei apolyta, xwris

provlimata, kathisteriseis kai ta alla fadasmata pou vlepeis esy... alithia giati tetoio polemo

enantion tou e-shop???

Δημοσ.

Ποιό πόλεμο ρε μην αρχήσο πάλι;

Βλέπετε που θενά πόλεμο;

Δεν σας αρέσει, κλειδώστε το και σταματήστε πια.

Εγώ έβαλα όλες τις λειτουργίες του e-shop απο μια αρνητική και απο μια θετική.

Και πάλι πόλεμο βλέπετε;

Δηλαδή για να μην βλέπετε πόλεμο πρέπει να τους γλύψω και τα αρχ***α;

Για να τελειώνουνμε.

Αν δεν σας αρέσει κλειδώστε το και κάντε ήστερα ένα νέο όπως το θέλετε.

Αν σας φαίνεται χρήσιμο όπως και σε εμένα αφήστε το να δούμε τι συμβένει γύρω μας.

Δημοσ.

epiikos aparadektos kai ta "re" allou... an den antexeis tin kritiki kai tin antitheri apopsi min anoigeis tetoies syzitiseis kai min exeis auto to stilaki... pws tin exeis dei edw mesa ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...