Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι η γνώμη σας για το e-shop;

Mafia_Omerta

Ποιά είναι η γνώμη σας για το e-shop;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιά είναι η γνώμη σας για το e-shop;

• Υστερεί στην ταχύτητα αποστολής των Προϊόντων
      7
    • Υστερεί στο After Sales
      13
    • Δεν είναι καθόλου αξιόπιστο
      15
    • Δεν έχει χαμηλές τιμές
      2
    • Δεν έχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων
      8
    • Μεγάλη ταχύτητα αποστολής
      6
    • Πολύ καλό After Sales
      2
    • Είναι αξιόπιστο
      11
    • Έχει χαμηλές τιμές
      19
    • Έχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα σας παρακαλούσα με κάθε ψήφο σας να βάζετε κι ένα σχόλιο για να μπορούν να το βλέπουν όλοι και να υπάρχει η δυνατότιτα να ψηφίσουν όσο πιο πολλά άτομα γίνεται.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Eγώ ψήφισα ότι δεν είναι καθόλου αξιόπιστο (πλέον).

Τα προϊόντα τους δεν γνωρίζεις αν είναι ετοιμοπαράδοτα ή όχι και αν δεν είναι δεν έχεις καμία ενημέρωση. Περιμένεις σαν τον μ.....α την εξέλιξη της παραγγελίας.

Οι τιμές τους δεν είναι οι χαμηλότερες της αγοράς. Δεν θα το ξεχάσω όταν είδα να βάζουν πρώτη φορά στο site την LG1720B ... πήγα και την παρήγγειλα την ίδια μέρα και την πήρα με τιμή 365 ευρώ. Την επόμενη μέρα έμαθα ότι τα άλλα μαγαζιά την δίνουν γύρω στα 300 ευρω.

Από τότε πριν την κάθε αγορά ΠΑΝΤΑ SKROUTZ IT!!!

Λέγαμε συνέχεια ... το e-shop χαμηλές τιμές και τελικά ... (άντε μην πω).

Δεν είναι αξιόπιστοι στην παράδοση των προϊόντων.

Σε μία παραγγελία ξεχάσαν να μου φέρουν κάτι ηχεία Creative που παρήγγειλα. Τελικά μετά από πολλά καθημερινά τηλεφωνήματα και μετά την δημοσίευση του θέματος σε φόρουμ, μου τα φέραν μετά από μία βδομάδα.

Αυτά θυμάμαι προς το παρόν. Το after sale service δεν το έχω χρησιμοποιήσει και με αυτά που ακούω εύχομαι να μην το χρειαστώ για τα προϊόντα που έχω ήδη αγοράσει. Από δώ και πέρα θα προτιμώ άλλα μαγαζιά για τις αγορές μου.

Δημοσ.

Είμαι νέος και δεν ξέρω πόσα θέματα έχουν δημιουργηθεί.

Αυτό πιστεύω όμως πως είναι πάρα πολύ χρήσιμο γιατί δεν γράφεις στα κουτουρού αλλά βλέπεις και τις μπάρες και καταλαβαίνεις τι είναι το e-shop.

Σε ένα άλλο θέμα είχα μπει και είχαν γεμίσει 30 και κάτι σελίδες.

Από εκεί άντε να βγάλεις άκρη και να πεις το e-shop είναι καλό ή είναι άχρηστο.

Από εδώ όμως πιστεύω πως όλοι μας θα είμαστε σίγουροι γι' αυτό που βλέπουμε στην κορυφή.

Να πάρει γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω κι εγώ;

Δημοσ.

Αν και υστερεί στο after sales σίγουρα (λόγω της γνωστής καθυστέρησης που έχει σε επιστροφές ελαττωματικών προιόντων) δε παυει να είναι το καλύτερο και με τις χαμηλότερες τιμές.

Δημοσ.

Δεν ειναι αξιοπιστο αλλα ειναι σχετικα φτηνο!

Αγοραζεις φτηνα αλλα με την ψυχη στο στομα γιατι αν δεν σου δουλεψει κατι βραστα και αστα!!

Δημοσ.

Έβαλες ψήφο;

Γιατί βλέπβ 10 ψήφοι μέχρι τώρα.

Με εσένα 11 θα πρέπει να ήταν.

Αν δεν έβαλες θα σε παρακαλούσα να βάλει πάνω γιατί εδώ δεν θα το δεί κανένας.

Πίστεψέ με.

Δημοσ.

Συγνωμη κιολας αλλα εχω μια ερωτηση .

Που ειδες σε οτι ειπε ο mod Imagine οτι σου εδωσε η δεν σου εδωσε την αδεια ?

Αυτο που ειπε ειναι το εξης

'' Δικο σας θεμα το αν θα ανοιξετε η οχι τοπικς και δημοσκοπησεις , απλα ειναι ασκοπο να γεμιζουν τα φορα με τοπικς που εχουν κοινο η παρομοιο θεμα και τα οποια εχουν το καθενα 10αδες απαντησεις οι οποιες κουραζουν απαντες καθως επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια .''

Δημοσ.
Δημοσκόπηση ή οτιδήποτε άλλο έχετε το δικαίωμα να το κάνετε...

Αυτό είναι η άδεια και τα υπόλιπα ήταν για το θέμα TO E-SHOP ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Θα σας παρακαλούσα να μην γίνει το ίδιο κι εδώ. Εδώ ας προσπαθήσουμε να μην γίνει lock για άσχετα post γιατί το θέμα είναι πάρα πολύ ενδοιαφέρων.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Δημοσ.

Αρχες Γενάρη είχε γίνει μία στραβή και είχα ταλαιπωρηθεί αφάνταστα αλλα στο e-mail που έστειλα μου απαντήσανε και μου ζητήσανε συγγνώμη παραδεχόμενοι το λάθος τους.Αυτό μου αρκεί.

Τις χαμηλές τιμές πάντως προσπαθεί να τις διατηρεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...