G_Zisis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μάλλον θα πάρω Plextor μόνο και μόνο επειδή το 3520 δεν είναι καλό reader.
estenough Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Αν εννοείς ταινίες και ποιό κάνει??? όχι ταινίες. data dvd. ούτε iso, ούτε udf/iso. για ταινίες σίγουρα δεν γίνεται Μάλλον θα πάρω Plextor μόνο και μόνο επειδή το 3520 δεν είναι καλό reader. για το 716Α δεν ξέρω, αλλά το 708Α και αυτό μέχρι 2x - 2.5x έκανε rip.
firegarden Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 ΒenQ 1620.To εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Διαβαζει και γραφει αριστα,δεν εχει καμια σχεση με τη μ@λ@κι@ το Νεκ 2500 που ειχα( δεν διαβαζε ουτε τις δικες του εγγραφες!)κι επισης εχει πολυ καλη και συχνη EΠΙΣΗΜΗ αναβαθμιση των firmwares.Αρα δεν βαζεις hacked firmware και δεν χανεις την εγγυηση!Αυτο πιστευω οτι μετραει πολυ.Εχει 65? στo mediacenter.gr και δεν εχει να ζηλεψει απολυτως τιποτα απο κανενα Νεκ και Πλεξτορ. ΥΓ. Και τωρα τελευταια βγηκε ενα patch το οποιο επιτρεπει το rip σε 16Χ!
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 όχι ταινίες. data dvd. ούτε iso' date=' ούτε udf/iso. για ταινίες σίγουρα δεν γίνεται για το 716Α δεν ξέρω, αλλά το 708Α και αυτό μέχρι 2x - 2.5x έκανε rip.[/quote'] To 708A που έχω, σίγουρα κάνει παραπάνω, αρκεί να ξέρεις το κολπάκι. ;-)
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 @sash ean exeis orexei na to stelnei velgeio ok as to parei egw den tha to eperna!!! Προτιμάς δηλάδή πότε θα δεηθεί η αντιπροσωπεία να σου το φέρει πίσω;
sarisn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Εγώ πάντως περιμένω να βγει το PX-716AL!! Όλα τα λεφτά ;-) http://www.plextor.be/products/px-716AL.asp?choice=PX-716AL
sa1901 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 To 708A που έχω, σίγουρα κάνει παραπάνω, αρκεί να ξέρεις το κολπάκι. ;-) Το κολπάκι δεν είναι μυστικό, ούτε υπάρχει λόγος να το κρατάμε μυστικό. Για να απενεργοποιήσεις το rip lock του plextor 708a πάτα το κουμπί που ανοίγει το πορτάκι και κράτα το πατημένο για 3 περιπου δευτερόλεπτα, μέχρι το λαμπάκι του drive να αναβοσβησει πράσινο 3 φορές. Τότε θα ανοίξει και το rip θα πιάνει ταχύτητες μέχρι 8x. Αυτό ισχύει μέχρι να βγάλεις το δισκάκι από το drive. Αν θέλεις να το ξαναχρησιμοποίησεις για rip, πρεπει να επαναλάβεις την διαδικασία.
freskas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Ρε παιδιά, τι είναι το rip? Αφαιρεση της προστασιας απο κλειδωμενο DVD (πχ ταινια original) με καποιο καταλληλο software (πχ DVD Decrypter) με σκοπο τη δυνατοτητα αντιγραφης του (αν και παρανομης) για τη συλογη σου.
G_Zisis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Και υπάρχει συγκεκριμένη ταχύτητα γι' αυτό? Αν ναι που μπορείς να τη δεις?
sarisn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 freskas, δεν είναι παράνομο να έχεις backup των ταινιών που έχεις ήδη αγοράσει.
burnin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 gia na exeis kai kalo reader pare to pioneer. to exo apo to dekemvri, to exo xekoliasei kanonikotata(logo trade me bootleg grafo apeira), kai den exei katalavei tipota. einai apisteuto. ti na po... apla teleio.
nikoskourtis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 καθενας λεει τι μηχανημα εχει ο ιδιος και το προτεινει και στους αλλους ανεξαρτητα αν δεν ειναι και οτι καλυτερο και ανεξαρτητα τιμης. Αν λαβουμε υποψη μας οτι το nec εχει πολυ καλες κριτικες και ειναι και το πιο φθηνο παρε nec. Αν θες να δωσεις τα διπλασια χρηματα για το plextor 716. Σκεψου μονο οτι με αυτα που θα δωσεις για το plextor αγοραζεις 2 nec.
G_Zisis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Ναι, αλλά τι να το κάνω ένα DVD RW αν δεν μπορεί να διαβάσει DVD!!! Δεν θέλω να πάρω χωριστά DVD RW και DVD ROM!
boygasss Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 apo texnologikis apopsis makran kalitero to plextor,poli makran kalitero,kai sto proteino,exo spasei kathe rekor me seri egrafes cd-r 48 seri egrafes,den masaei mia to skili,den kourazete oti kai na tou kaneis,apo thema timis pare pioneer i nec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.