Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα τηλεόρασης να πάρω?

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego eho edo ke enamisi hrono tin terratec cinergy 600. tin dulewa me windvr 3 ke cyberlink power director express 3 ke mporo na po oti imun poli efharistimenos.

ego kano capture apo camera ke doroforiko dekti (sidesi apo stereofoniko skart se se cinergy)

tora teleftea eho to eksis problima me ton ixo

den ton akou pleon stereofonika

diladi pesi pio poli deksia ke poli hamila aristera otan dokimaso to balance

i karta ihou ine mia 5.1 on board AC97 me ta teleftea driver

otan sindeo ton iho apeftias me tin karta ihou pesi sosta

otan omos pai o ihos prota stin terratec ke apo eki meta stin karta ixoy eho problima

eho win xp pro sp2 me ta teleftea update

ke kati pu thimithika tora

eno palia mu edihne i karta ihou mou ke tis 6 eksodus sto panel tis realtec ac 97 tora dihni mono 3 ...kseri kanis giati?

thanks

ps: malon tha paro ke ego mia kinurgia tv karta

ehi kanis ipopsin toy kamia kaliteri apo tin cinergy 600 ?

mpeg1-2 record /decoding prepi na ehi

radio tuner den me diaferi ke idietera

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδες,θα ηθελα να μου προτεινετε μια καρτα τηλεορασης.Θα με ενδιεφεραν τα εξης:

1)Καλος δεκτης,γιατι θελω να χρησιμοποιησω εσωτερικη κεραια (Μια Pinnacle που ειχε πεσει στα χερια μου ηταν μεγαλη απογοητευση σε αυτον τον τομεα)

2)Τηλεχειριστηριο

3)Συμβατοτητα με ΧΡ (μπορει να ακουγεται αστειο αλλα μερικες καρτες εχουν προβληματα με τα ΧΡ)

Αν υπαρχει καποια με αυτα τα χαρακτηριστικα η οποια μπορει να πιασει και Φιλμνετ,δε θα με χαλαγε.

Ακομα,υπαρχει καποια καρτα με την οποια μπορεις να δεις ,εκτος απο κανονικα και δορυφορικα προγραμματα;Αν ναι,με το πιατο θα μπορω να δω και τα απλα καναλια ή θα πρεπει να εχω και κεραια και πιατο ταυτοχρονα;

Δημοσ.

καλημερα μαγκες.αγορασα μια tv tuner

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702200 μοντελο Pixel View PV-BT878P+FM.RC το οποιο το πηρα μονο και μονο για να βλεπω filmnet.μενω στο ηρακλειο ολα οκ με τις ρυθμησεις της καρτας αλλα εχω κατεβασει το ccdxp32v3.6.2.8.2 το οποιο παω να το τρεξω και μου πεταει μηνυμα Error (btxxx line 117)SDRV==NULL το οποιο δεν παιζει γιατι το tv tner εχει το τσιπακι bt 878p.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να δουλεψει κανονικα το "filmnet" ...στις οδηγιες του ccdxp μου λεει πως περα απο το τσιπακι πρεπει να εχω και καρτα γραφικων που να εχει YUY2 overly support..εγω εχω μια 7800GT ξερει κανεις αν τιθεται τετοιο θεμα?να μην εχω αυτο το πραγματακι που δεν ξερω καν τι σημαινει?οποιος εχει την συγκεκριμενη καρτα και μενει ηρακλειο και μπορει να βοηθησει αλλα και οποιος ξερει ας μου πει γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα

thanks

Δημοσ.

Δεν έχω την συγκεκριμενη κάρτα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Απ' ότι έχω ακούσει από άλλους όμως, filmnet δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεις κανονικά. Στην καλύτερη, θα έχεις ασπρόμαυρη εικόνα και χωρίς ήχο.

Δημοσ.
Η Pinnacle κατά τη γνώμη σας είναι καλή? Ξέρω ότι το software της δεν είναι και τόσο καλό! Γενικά ποια εταιρία φτιάχνει τις καλύτερες κάρτες τηλεόρασης (ASUS, Pinnacle...)?

Prosopiki mou apopsi einai oti oi kaluteres kartes einai tis leadtek kai tis pinnacle einai oi pio olkliromenes protaseis kai exoun to kalutero software.Ego exo tin WinFast DV2000 tis leadtek 1 xrono tora kai eimai upereuxaristimenos.Tonizo omos oti einai kai oi pio akrives.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω μια Winfast tv 2000 (παλιο μοντελο 98 ) και παρουσιαζονται γραμμες στα καναλια

οταν τη συνδεω με τον δεκτη του φιλμνετ sto video in εχει πολυ καλυτερο σημα

ποια προτεινεται για καλυτερο capture απο tv και video?

επειδη με ενδιαφερει και η συνδεση με projector (vga)

μπορω να παρω καποιο εξωτερικο ?

πως λειτουργει ομως το capture στο εξωτερικο ?

Δημοσ.
Ακομα,υπαρχει καποια καρτα με την οποια μπορεις να δεις ,εκτος απο κανονικα και δορυφορικα προγραμματα;Αν ναι,με το πιατο θα μπορω να δω και τα απλα καναλια ή θα πρεπει να εχω και κεραια και πιατο ταυτοχρονα;

Ναι θα πρεπει να εχεις και κεραια και πιατο εκτος αν εχεις νοβα γιατι ολα τα ελληνικα καναλια ειναι στην νοβα(...καταραμενο μονοπωλιο...). για δορυφορικη καρτα θα σου προτεινα την skystar 2 με ενα search στο skroutz θα την βρεις σιγουρα . νομιζω οτι και το e-shop την πουλαει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια πηρα την asus my cinema p7131 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος για τα 50 ευρω που ζηταει.

αυτο που δεν εχω καταφερει ειναι να δω τα ψηφιακα.εχω πολυ καλη ληψη στα αναλογικα αλλα τα φηφιακα τα σκαναρει και δεν βρισκει τπτ.

υπαρχει κανενα προγραμα να την δουλεψω?η παει πακετο με το δικο της μονο προγραμα?

Δημοσ.

H κάρτα που έχεις είναι από τις καλύτερες της αγοράς,λόγω Philips tuner κλπ κατασκευής.

Τα ψηφιακά κανάλια θέλουν τέλειο σήμα για ν'ανοίξουν ,οπότε ξέχνα τις εσωτερικές κεραίες.Εναλλακτικό πρόγραμμα είναι το ChrissTV αλλά είναι δύσκολο στην χρήση του σε σχέση με αυτό που έρχεται με την κάρτα ,το Powercinema αν θυμάμαι καλά ,και επίσης και αυτό πάσα πιθανότητα δεν θα πιάνει τα ψηφιακά της ΕΡΤ.Δοκίμασε επίσης και νεώτερη έκδοση του προγράμματος Powercinema,αν βρείς στα γνωστά μαγαζία του Ιnternet,ίσως είναι πιό βελτιωμένο:-|

Δημοσ.
καλημερα μαγκες.αγορασα μια tv tuner

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702200 μοντελο Pixel View PV-BT878P+FM.RC το οποιο το πηρα μονο και μονο για να βλεπω filmnet.μενω στο ηρακλειο ολα οκ με τις ρυθμησεις της καρτας αλλα εχω κατεβασει το ccdxp32v3.6.2.8.2 το οποιο παω να το τρεξω και μου πεταει μηνυμα Error (btxxx line 117)SDRV==NULL το οποιο δεν παιζει γιατι το tv tner εχει το τσιπακι bt 878p.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να δουλεψει κανονικα το "filmnet" ...στις οδηγιες του ccdxp μου λεει πως περα απο το τσιπακι πρεπει να εχω και καρτα γραφικων που να εχει YUY2 overly support..εγω εχω μια 7800GT ξερει κανεις αν τιθεται τετοιο θεμα?να μην εχω αυτο το πραγματακι που δεν ξερω καν τι σημαινει?οποιος εχει την συγκεκριμενη καρτα και μενει ηρακλειο και μπορει να βοηθησει αλλα και οποιος ξερει ας μου πει γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα

thanks

φιλε την πατησες , ακομα κιαν το σπαστηρι (ccdxp32v3.6.2.8.2) που κατεβασες απο το internet δουλευε (και δεν εδειχνε το filmnet ασπρο/μαυρο και χωρις ηχο) και παλι δεν θα σου δουλεψει ποτε γιατι οπως σου λεει και το μυνημα λαθους το συγκεκριμενο προγραμμα για να δουλεψει θελει τα συγκεκριμενα τσιπακια.

το tuner που αγορασες εσυ δεν εχει μεσα του καποιο απο αυτα τα τσιπακια αρα δεν θα σου παιξει.

ή θα πρεπει να αναζητησεις ενα tuner που να ειναι κατασκευασμενο με αυτα τα chips (τωρα ξερεις ποια θελει για να δουλεψει) ή να κανεις μια συνδρομη στο φιλμνετ ! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...