Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα τηλεόρασης να πάρω?

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επαναφέρω το τόπικ.

Έχω την pinnacle pctv pro με το λειτουργικό της 5.5 και μετα το φορμάτ μου κολλάει το μηχανημα. Αποφάσισα να αγοράσω μια καινουργια κάρτα, απο 50-150 ευρό. Βασικα, την κάρτα την θέλω για capture σε mpg1 κι mpg2, να μπορω να κανω capture απο βίντεο αλλά και να ακούω ράδιο.

Είμαι όμως και λιγάκι ιδιότροπος.

Προγράμματα τύπου dscaller και WIN DVR που παρέχεται στην TERRATEC TV (είναι στα υπόψιν μου) δεν μπορω να τα δουλεψω στο μηχανημα μου.

Επισης, θελω να εχω τα sp2 ενσωματωμενα στα xp μου.

Τι μου προτεινετε λοιπον?

Δημοσ.

ki ego file keyman to epanafero episis kathos psaxno gia mia para ma para poly karta.... Den tithete idiaitero provlima xrimaton opote paidia proteinetai oti kalytero kykloforei... An kai fantazomai oti dyskola tha vrethei kamia karta pano apo ta 150 euro pou evale orio o keyman... Kano lathos??

Exo akousei oti oi terratec einai koryfi. Isxyei?

P.S. Ki ego me pinnacle PCTV pro eimai kai exo provlimata... Na min miliso gia to software, vary ki asikoto.. Makria paidia!!!

Δημοσ.

Θα την ξαναπροτείνω (με το φόβο να κατηγορηθώ ότι παίρνω ποσοστά από την ASUS!). Παιδιά, στη θέση σας θα πήγαινα για μία ASUS TV-FM. Πολύ καλές κριτικές από τον ειδικό τύπο και πολύ καλή τιμούλα επίσης: http://www.skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=ASUS+TV+FM&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&order=1&tax=0&dummypage=1&page=

Δημοσ.

Ανάμεσα σε:

1) TERRATEC Kάρτα TV Cinergy 600 TV/RAD PCI

2)TERRATEC Kάρτα TV Cinergy 1200 DVB-S PCI και

3) LEADTEK USB 2.0 Deluxe TV-FM Stereo

ποια θα προτιμουσατε και γιατι?

Δημοσ.
Ανάμεσα σε:

1) TERRATEC Kάρτα TV Cinergy 600 TV/RAD PCI

2)TERRATEC Kάρτα TV Cinergy 1200 DVB-S PCI και

3) LEADTEK USB 2.0 Deluxe TV-FM Stereo

ποια θα προτιμουσατε και γιατι?

Εγώ έχω την Leadtek DV2000 εδώ και ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Η κάρτα No.2 που θες είναι για δορυφορικά δεν κάνει για επίγεια TV.

Για την Terratec έχω ακούσει καλά λόγια και την είχα στα υπ' όψιν πριν πάρω την Leadtek αλλά μιας και την πήρα χονδρική και μου βγήκε φτηνότερα την προτίμησα.

Γενικά Terratec, Leadtek είναι πιο ποιοτικές.

Δημοσ.
Iparxei kamia karta tv se pci express?

Δε νομίζω,...

Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια κάρτα tv/fm σε usb2;

Δημοσ.

manik σ' ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Μια ερωτησουλα ακομη θα σου κανω: η δευτερη καρτα θελει και δορυφορικο δεκτη, σωστα? αν παρω δορυφορικο δεκτη, μπορω με την καρτα αυτη να κανω capture δορυφορικα προγραμματα?

Δημοσ.
manik σ' ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Μια ερωτησουλα ακομη θα σου κανω: η δευτερη καρτα θελει και δορυφορικο δεκτη' date=' σωστα? αν παρω δορυφορικο δεκτη, μπορω με την καρτα αυτη να κανω capture δορυφορικα προγραμματα?[/quote']

Όχι δεν θέλει δέκτη αφού είναι η ίδια δέκτης. Τo capture γίνεται κατ' ευθείαν στον σκληρό από την κάρτα. :smile: :smile:

Αλλά αν πάρεις δορυφορική κάρτα σε συμβουλεύω να πάρεις την Technisat Skystar2 PCI η οποία και φθηνότερη είναι και έχει ΤΗΝ συμβατότητα με σχεδόν όλα τα προγράμματα που κυκλοφορούν στο Ιnternet για να βλέπεις δορυφορικά κανάλια στο pc όπως τα ProgDVB και AltDVB. Την skystar2 μπορείς να την πάρεις από την επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα την Hellas-Digital ή από κάποιο άλλο μαγαζί.

• 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Re filarakia me auti tin karta tv (KWORLD TV TUNER W/FM + Remote TV7130RF) mporo na piasw Filmnet h' Soupersport??An nai peite mou pou mporo na brw DRIVERS :twisted:

Δημοσ.

FIle mou h prwti karta einai pio kali se apodoseis kai pio eukoli sto xirismo tis(KWORLD TV TUNER W/FM + Remote TV7130RF).Twra gia filmnet den xerw an mporeis na piaseis!!Akomi psaxnw drivers!Otidipote matheis PLEASE pes mou ok!!User:(Libero1307)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...