diachiristis Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Mipos gnorizeis pos mboro na valo clipaki kato apo to onoma mou?
Vegas Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Μετά από μια τραυματική εμπειρία με Pixelview και μετά από ένα βλέφαρο σε φίλο με την Pinnacle PCTV Pro...κατέληξα στην Terratec... Εκτός από το προσεγμένο hardware (chip & tuner αμφότερα Philips και εδώ είναι ο πόντος στην Pinnacle PCTV stereo που δε τη ξέρει ο κόσμος και έχει chip 7134 αλλά το tuner ?..) έχει και πολύ καλό software αλλά και υποστήριξη από την εταιρεία μέσω διαδικτύου. Δεν αξίζει να λέμε από ότι κατάλαβα η τάδε μάρκα ή η δείνα (Pinnacle Leadtek Kworld Asus και πάει λέγοντας) Το καλό το hardware θέλει και το σωστό συνοδευτικό (όσοι με Terratec βάλτε τους beta της 600 και θα δείτε αλλαγές αλλού καλύτερα και αλλού χειρότερα!) Η Terratec έχει το σωστό συνδυασμό και όλα φαίνεται να δουλεύουν πολύ καλά ακόμα και με το συνοδευτικό CD και πάρα πολύ γρήγορα και εύκολα... Εικόνα, ράδιο (με RDS!!!!) , capture (θέλει δοκιμές αρκετές), remote (άψογα πανεύκολο!), μέχρι και τα install uninstall χωρίς το παραμικρό πρόβλημα... Έτσι δε χρειάζεται να φας τη ζωή σου στο net και σε φίλους να σου πουν με τι θα δεις με τι θα κάνεις capture με τι ραδιόφωνο και με τι remote control...(τα έργα και οι ημέρες της PixelView!) Χαλάλι τα 90 ευρά στη Στουρνάρη (αν τη βρείτε έχει έλλειψη!).. Νομίζω αν μη τι άλλο είναι μια ποιοτική επιλογή που θα κρατήσει πολύ στο χρόνο ...
diachiristis Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Ρε Vegas πως λέγεται αυτή η Terratec (το μοντέλο) γιατί θέλω να πάρω μια tv-tuner και έχω μπερδευτεί. Εσύ τι λες;
sa1901 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Terratec Cinergy 400 - μόνο TV Terratec Cinergy 600 - TV και ράδιο
diachiristis Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Έχω μπερδευτεί πολύ ρε παίδες! Θέλω να πάρω μια εκ των 3: ASUS TV FM CARD, LEADTEK WINFAST DV2000 ή Leadtek Winfast 200PVR (την οποία βρήκα στο Forum) και TERRATEC CINERGY 600? Τηλεχειρηστήριο, teletext αυτών καλά?
parsifal Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 diachiristis, έχοντας υπόψιν στο περίπου και τις τιμές των καρτών που ανέφερες, νομίζω πως η Asus πρέπει να είναι η πιο value for money...
diachiristis Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε αν μπορώ μέσω δικτύου να βλέπω και στα 2 pc;
leonpadi Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Χωρίς να είμαι βέβαιος για άλλες κάρτες,νομίζω πως αυτή τη δυνατότητα την έχουν σίγουρα όλες οι ATI ALL IN WONDER και μέσω ενός προγράμματος που κατεβαίνει free απο το site μπορείς να κάνεις αυτό που ζητάς.Αρκεί ένα απο τα μηχανήματα στο δίκτυο να έχει ALL IN WONDER.Στα υπόλοιπα του δικτύου μια οποιαδήποτε ATI αρκεί....Άρα μόνο ΑΤΙ ...? ή και οποιαδήποτε vga card...δεν το γνωρίζω.Μια επισκεψη στο site της εταιρείας είναι αρκετή για περισσότερες λεπτομέρειες....
parsifal Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Γίνεται εύκολα (όχι μόνο στις ATI αλλά σε όλα τα TV Tuners) με το ελεύθερα διατιθέμενο πρόγραμμα VLC (VideoLan Client).
kirimis Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Η terratec cinergy 600 ειναι συμβατη με τα XP Media Center 2005? Οχι τιποτα αλλο, αλλα και εγω βρισκομαι σε φαση αναζητησης tuner γιατι το δικο μου δεν υποστηριζεται απο τα MCE2005... Ως τωρα εχω υποψην μου την Leadtek PVR, αλλα με κεντριζει πολυ και η terratec λογω RDS.
Shinta Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Ti gnomi exete gia tin Plextor ConvertX? sta 200e vevaia alla me ensomatomeno Coder.
leonpadi Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 "Γίνεται εύκολα (όχι μόνο στις ATI αλλά σε όλα τα TV Tuners) με το ελεύθερα διατιθέμενο πρόγραμμα VLC (VideoLan Client)." Parsifal κάνε μου τη χάρη και πες μας πως γίνεται αυτή η ιστορία.Έχουμε το πρόγραμμα του tuner που βλέπουμε τα κανάλια.Κάνουμε εγκατάσταση αυτό το προγραμματάκι που λές,τι ρυθμίσεις να του κάνουμε ωστε να κάνει τη διανομή του video-ήχου της τηλεόρασης (του pc με το tuner) προς το υπόλοιπο τοπικό δίκτυο ?
dpetka2001 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 παιδια ποια η διαφορα αναμεσα σ'αυετες τις 2 καρτες tuner : 1) Terratec Cinergy 600 2) Hauppage WinTV-PVR-350 ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 leonpadi, εδώ φίλε μου: http://www.videolan.org/doc/
G_Zisis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Ρε παιδιά, βρήκα αυτές τις δύο κάρτες τηλεόρασης: 1)KWORLD TV TUNER W/FM + Remote TV7130RF εδώ 2)KWORLD DV/AV EXPERT TV STEREO + Remote εδώ Μπορείτε να μου πείτε τι διαφορές έχουν μεταξύ τους και αν έχουν chipset BT878? Ευχαριστώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.