Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα τηλεόρασης να πάρω?

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόνο το απίστευτο bug με την Soundblaster Audigy φτανει (πχ χάνεται ο ήχος όταν αλλάζεις από radio σε tv και αντίστροφα ή όταν πατάς το κουμπάκι για να κάνεις capture με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις κλικ στην επιλογή record without monitoring)!! Επίσης όταν αλλάζεις από ράδιο σε τι-βι βγαίνει μια μαύρη εικόνα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνεις επανεκκίνηση το πρόγραμμα και μύρια άλλα προβλήματα... Μπες στο φόρουμ της εταιρείας για παραπάνω λεπτομέρειες!!!! Θα βρεις πάρα πολύ κόσμο με την αγανάκτηση στα ύψη!!!!!!!

Μπηκα στο forum... Εεεε ρε κολαση!

Forza Pinnacle!!!

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ας μπου απαντήσει κάποιος!

Οι μόνες που κάνουν αποκωδικοποίηση σε Irdeto κανάλια (Filmnet/SuperSport) -με αισχρά,είναι η αλήθεια, αποτελέσματα- είναι όσες έχουν ολοκληρωμένο BT848 ή 878. Αν εμμείνεις δηλαδή σε αυτή την προϋπόθεση, θα αναγκαστείς να αγοράσεις κάρτα με τεχνολογία 5ετίας, τη στιγμή που έχουν βγει εξαιρετικά ολοκληρωμένα από τη Philips (SAA713x) και την Connexant (CX23xxx)

Δημοσ.
Αυτή η ASUS TV FM που μου πρότεινε ο parsifal είναι καλή? Διάβασα τα χαρακτηριστικά της και μου άρεσε!

Αυτή η κάρτα , αν και με ταλαιπώρησε πολύ (γράφω σε άλλο topic γι αυτό!!!!) , είναι πολύ καλή όσον αφορά την εικόνα.Βέβαια εμένα με ανάγκασε να "κατέβω" από τα WINXP SP2 σε απλά WIN XP (πρόβλημα με directx 9.0c εικάζω) , αλλά κατόπιν τούτου όλα καλά..

Τώρα γενικά δεν είδα να δημιουργεί γενικό πρόβλημα με xp sp2 (από αναζήτηση στο ιντερνετ , αλλά εμένα μου δημιούργησε)...Αν δε σου είναι απαραίτητο αυτό τότε προχώρα!!!

Δημοσ.
einai kapies pou ypostirizoun,sxedon oi perisoteres kai exoun mia onomasia sto tsipaki tous,alla den ksero pos legete to tsipaki tous,rota pri pareis

Το chipset που λες είναι το BT848/878 και βρήκα ότι η Pinnacle PCTV Pro το έχει αυτό το chipset! Λέτε να αξίζει τα λεφτά της? Αν την πάρω με ποιο πρόγραμμα να βλέπω TV και να κάνω capture, και, αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να έχει και τα δύο, ποιο να χρησιμοποιώ? Το Virtual VCR μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς κάνει και αν είναι καλό?

Δημοσ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ TERRATEC CINERGY 400' date=' ΚΑΝΕΙ CAPTURE ΣΕ AVI (ΚΑΙ ΣΕ DIVX ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ) ΚΑΙ ΣΕ MPEG2, ΕΧΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. POWER DVD. ΓΙΑ ΤΟ CAPTURE ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIN DVR ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ CINERGY 600. Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 80 ΕΥΡΩ (ΓΙΑ ΤΗΝ 400) ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑ. ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΡΤΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΠΟΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ TELETEXT. ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ TV ΓΙΑ ΤΟ PC. ΑΝ ΘΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ PM ME

ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ:

http://tven.terratec.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=136&POSTNUKESID=de9a7fde3d35659a265c6d388428d418[/quote']

20euro den einai megali diafora gia auta pou perneis

Δημοσ.

Geia sas,

eimai kainourgios stin parea afti kai mou arese poli giati dinontai poli oraies plirofories mesa apo tis kouventesas.Etsi apofasisa na egrafo.Ithela na rotiso gja 1 karta tv-tuner esoteriki.Poia protinete esis?Ti lete gia ASUS TV FM CARD h LEADTEK WINFAST DV2000?Tha perimeno kapoia apantisi (logiki fisika) apo kapoin

Δημοσ.
Geia sas' date='

eimai kainourgios stin parea afti kai mou arese poli giati dinontai poli oraies plirofories mesa apo tis kouventesas.Etsi apofasisa na egrafo.Ithela na rotiso gja 1 karta tv-tuner esoteriki.Poia protinete esis?Ti lete gia ASUS TV FM CARD h LEADTEK WINFAST DV2000?Tha perimeno kapoia apantisi (logiki fisika) apo kapoin[/quote']

Εγώ είμαι κάτοχος της ASUS FM TV card . Αν και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με άλλες κάρτες τηλεόρασης , μπορώ να σου πω οτι είμαι ικανοποιημένος από αυτή και από ότι έχω διαβάσει από εδώ (και από αλλού) φοράει ένα από τα καλύτερα τσιπάκια για τηλεόραση (το Philips SAA7135) .

Tώρα όσον αφορά με drivers και προγράμματα γι αυτή θα δεις ότι δεν συνοδεύεται με καλά προγράμματα , αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά καλά στο δίκτυο (εγώ προτείνω Fly2000Tv) .

Τέλος να σου πω ότι δεν μπόρεσα εγώ να τη κάνω να λειτουργήσει με SP2 , αλλά χωρίς αυτό λειτουργεί άψογα.Γενικά πάντως δεν έχει ακουστεί να έχει τέτοιο πρόβλημα (ίσως το δικό μου configuration σε συνδιασμό με SP2 να δημιουργεί πρόβλημα στην κάρτα).

Τώρα για την άλλη κάρτα που προτείνεις ψάξε πληροφορίες σε αυτό το topic (διάβασε το ολόκληρο) και γενικά κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ.Θα δεις ότι γενικά για το θέμα της κάρτας τηλεόρασης υπάρχει πολύ υλικό

Δημοσ.

Οι εξωτερικές κάρτες TV - FM άραγε έχουν λιγότερα προβλήματα συμβατότητας ή κι αυτές τα ίδια?

Επίσης μήπως υστερούν σε κάποια χαρακτηριστικά σε σχέση με τις εσωτερικές?

Δημοσ.
Tora file laskos0 me mberdepses giati echo diavasei poli kala scholia kkai gia winfast alla thelo gnomi kai gia kamia alli.alithia gnorizeis an sindeetai me filmet?

Δεν συνδέεται...Συνδέονται όσες έχουν τσιπάκι BT878(νομίζω ).Πάντως δε χάνεις και πολλά πράματα.Οι πιο πολλοί λένε ότι η ποιότητα είναι πολύ μέτρια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...