drX5pAce Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δεν την θέλω γιατί δεν έχει ούτε τηλεχειριστήριο ούτε Teletext! Kai poly kala kaneis kai dikio exeis. Einai kalh karta alla ontws den ipostirizei teletext h toulaxiston exoun kanei la8os sto site giati... Allo pragma to Teletext A system of broadcasting news and other information in written form that can be viewed on specially equipped television sets, superimposed on, or in place of, the picture. kai allo to Videotext A communications service linked to an adapted television receiver or video display terminal by telephone or cable television lines to allow access to pages of information. Systems can be one-way, allowing only for the display of selected information, or on-line or interactive, allowing for two-way communication.
sa1901 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Kai poly kala kaneis kai dikio exeis. Einai kalh karta alla ontws den ipostirizei teletext h toulaxiston exoun kanei la8os sto site giati... Allo pragma to Teletext kai allo to Videotext Μάλιστα...
littlelouievegos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 loipon gia na katalavete oloi ti ennow.Phra mexri stigmhs 3 kartes tv.Tis dyo tis poulhsa exw krathsei thn trith (Pixelview) ki afth afou mphke ston ypologisth 3anamphke sto kouti ths.Markes twn allwn dyo Pinnacle k KVR.Times' date=' h prwth 75 ? kai h allh gyrw sta 60.h Pixelview 40.Den exw 3anadei pio provlhmatiko kai asymvato kommati Harware me Driverskai efarmoges.3eskisthka sta format gia ka8arizw apo ta skoupidia twn Drivers.""Leitourgiko-WINXPSP2 eng original"".KAMIA MA KAMIA karta apo aftes pou phra DEN doulepse me tous Drivers tou CD ths Swsta.px thn mia ekane restart h mallon CRASH to pc thn allh evgaze mono xionia h ekane dyo wres INITIALISING WDM ktl. Epeidh egw talaipwrh8hka arketa me to 8ema , gi afto eimai ki etsi arnhtikos.Kai thn PIXELVIEW thn krataw na kanw plaka se kanenan na tou spasw ta nevra...:-P Vare8hka na agorazw kai na thn poulaw se treis meres kai na 3eskizomai sta internet kafe na katevazw drivers.Ola afta mesa se dyo vdomades.Mh me rwtisete modela apo tis 2 prohgoumenes ta exw svhsei apo to myalo mou.[/quote'] Ειπαμε : Leadtek Winfast 200PVR . Φθηνη, φοβερο software και κανενα μα κανενα απολυτως προβλημα. Την εχω 1.5 χρονο και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο. Το ιδιο και 5 φιλοι μου που εχουν την ιδια. Νομιζω οτι για τα λεφτα της δεν θα βρεις καλυτερο πακετο. Οπως και να εχει επειδη ειχες καποια προβληματα δεν σημαινει οτι ολοι θα εχουν ακομα και με τα μοντελα που προανεφερες,ισως απλα να χρειαστει να ψαξεις λιγο περισσοτερο για καταλληλο software, και πολυ περισσοτερο σε καμια περιπτωση δεν αποτελει λογο οπως ισχυριζεσαι να μην αγορασουν TV tuner. -)
Warrior_6600GT Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Ειπαμε : Leadtek Winfast 200PVR . Φθηνη' date=' φοβερο software και κανενα μα κανενα απολυτως προβλημα. Την εχω 1.5 χρονο και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο. Το ιδιο και 5 φιλοι μου που εχουν την ιδια. Νομιζω οτι για τα λεφτα της δεν θα βρεις καλυτερο πακετο.Οπως και να εχει επειδη ειχες καποια προβληματα δεν σημαινει οτι ολοι θα εχουν ακομα και με τα μοντελα που προανεφερες,ισως απλα να χρειαστει να ψαξεις λιγο περισσοτερο για καταλληλο software, και πολυ περισσοτερο σε καμια περιπτωση δεν αποτελει λογο οπως ισχυριζεσαι να μην αγορασουν TV tuner. -)[/quote'] Mporeis na ginetai na mou peis timh kai na steileis ena screenshot gia na dw poiothta eikonas?Radiofwno exei?
vortex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Warrior_6600GT πάρε την TERATEC και θα βρείς την υγεία σου, εγω έχω πάθει πλάκα και με την ποιότητα εικόνας, και με την εγγραφή βίντεο στο δίσκο, πρόσωπικά έχω εγκαταστήσει 4 τετοιες κάρτες σε μηχανάκια φίλων (3 400άρες και 1 600άρα) και όλοι είναι ευχαριστιμένοι.
littlelouievegos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Mporeis na ginetai na mou peis timh kai na steileis ena screenshot gia na dw poiothta eikonas?Radiofwno exei? http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/LLVEGOS/30728/405106 Και ναι εχει και ραδιοφωνο ,time shifting, MPEG1,2,4/WMV encoding,remote control,teletext και πλουσιο συνοδευτικο software της Ulead οπως ειπα. Kαι η Cinergy που σου προτεινει ο Vortex ομως ειναι πολυ καλη.
evansdimo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Το προβλημα που ειχα με την καρτα της pinnacle (PCTV Stereo) και με το service pack 2 (Δεν αναγνωριζε drivers) μετα απο ατελειωτες ωρες σκεψης και διαλογισμου λυθηκε οταν αποφασισα να κανω format να εγκαταστησω την καρτα με drivers 5.9 upgrated και κατοπιν να βαλω sevice pack 2. TOTE και μονο TOTE αναγνωριστηκε κανονικα. Ειναι πολυ καλη καρτα και θα την προτεινα αν και δεν εχει ραδιοφωνο για οποιον ενδιαφερεται να κανει capture. Συν τις αλλης εχει τη δυνατοτητα να παρει και αναλογικο σημα.
panayiotis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Για να βρεις την υγιεια σου παρε terratec cinergy.Ειμαι απολυτος.
Ingenius Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Έχω Pinnacle εδώ και 2 χρόνια.... Το μόνο που έχω είναι παράπονα... Ενώ είναι μια κάρτα με προσεγμένο hardware το software υστερεί δραματικά... Εδώ την έκδοση 5,9 του Vision σε βάζουν να το αγοράσεις (ελε000ρρρ που ακούστηκε εταιρεία να πουλαέι drivers αντί να τους δίνει δωρεάν.. στην ουσία είναι η ίδια έκδοση με τους ήδη υπάρχοντες όπως και το πρόγραμμα Vision... Το δοκίμασα στην έκδοση 5,9 και έχει τα ίδια bugs που έχει και η έκδοση 5,5) συν τοις άλλοις ότι σου ζητάνε έξτρα 5 ευρώ για να αγοράσεις τον MPEG2 codec (reworked όπως λένε και στο site τους)... Μακριά κατά τη γνώμη μου (αν και τις καινούριες κάρτες με το Pinnacle Media Center δεν τις έχω δοκιμάσει)!!!!
G_Zisis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Α, ξέχασα να σας πω ότι με την κάρτα τηλεόρασης που θα πάρω, θέλω να βλέπω Filmnet, Supersport... κατεβάζοντας αποκωδικοποιητή από το ίντερνετ! Οι κάρτες που αναφέρατε μέχρι τώρα υποστηρίζουν Filmnet, Supersport...? Αν όχι μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες που να υποστηρίζουν?
evansdimo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Έχω Pinnacle εδώ και 2 χρόνια.... Το μόνο που έχω είναι παράπονα... Ενώ είναι μια κάρτα με προσεγμένο hardware το software υστερεί δραματικά... Εδώ την έκδοση 5,9 του Vision σε βάζουν να το αγοράσεις (ελε000ρρρ που ακούστηκε εταιρεία να πουλαέι drivers αντί να τους δίνει δωρεάν.. στην ουσία είναι η ίδια έκδοση με τους ήδη υπάρχοντες όπως και το πρόγραμμα Vision... Το δοκίμασα στην έκδοση 5,9 και έχει τα ίδια bugs που έχει και η έκδοση 5,5) συν τοις άλλοις ότι σου ζητάνε έξτρα 5 ευρώ για να αγοράσεις τον MPEG2 codec (reworked όπως λένε και στο site τους)... Μακριά κατά τη γνώμη μου (αν και τις καινούριες κάρτες με το Pinnacle Media Center δεν τις έχω δοκιμάσει)!!!! Τι bugs σου βγαζει ακριβως γιατι και εγω pinnacle εχω εδω και λιγο καιρο και δεν τα εχω ανακαλυψει ακομα? Οσο για την πολιτικη της εταιρειας θα συμφωνησω μαζι σου ειναι μεγαλη μαλακια να πληρωνεις για drivers οταν σε αλλες καρτες (Winfast π.χ εχεις και τον mpeg2 codec ετοιμο. Στο κατω κατω της γραφης ποιος θα ηταν διατεθιμενος να τραβηξει ολη αυτη τη μανουρα που τραβηξαμε εμεις οσοι εχουμε pinnacle (Drivers, service pack 2, mpeg2 codec) οταν σε αλλες προτασεις απλα βαζεις το cd και ολα πανε ρολοι.
Warrior_6600GT Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Ti na pw re paides h teleftaia etairia pou eida na poulaei tous drivers twn proiontwn ths phre ton poulo ki ekleise.Mallon kai h Pinnacle odevei siga siga pros ta kei giati oloi 8a tous katevasoun logika apo "Back up cd's sites"... Ena einai to mhnyma kai mhn to 3exname... It IS TOTALLY FREE!!!Only we need is your credit card number.. :-P
Ingenius Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Τι bugs σου βγαζει ακριβως γιατι και εγω pinnacle εχω εδω και λιγο καιρο καιδεν τα εχω ανακαλυψει ακομα? Οσο για την πολιτικη της εταιρειας θα συμφωνησω μαζι σου ειναι μεγαλη μαλακια να πληρωνεις για drivers οταν σε αλλες καρτες (Winfast π.χ εχεις και τον mpeg2 codec ετοιμο. Στο κατω κατω της γραφης ποιος θα ηταν διατεθιμενος να τραβηξει ολη αυτη τη μανουρα που τραβηξαμε εμεις οσοι εχουμε pinnacle (Drivers, service pack 2, mpeg2 codec) οταν σε αλλες προτασεις απλα βαζεις το cd και ολα πανε ρολοι. Μόνο το απίστευτο bug με την Soundblaster Audigy φτανει (πχ χάνεται ο ήχος όταν αλλάζεις από radio σε tv και αντίστροφα ή όταν πατάς το κουμπάκι για να κάνεις capture με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις κλικ στην επιλογή record without monitoring)!! Επίσης όταν αλλάζεις από ράδιο σε τι-βι βγαίνει μια μαύρη εικόνα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνεις επανεκκίνηση το πρόγραμμα και μύρια άλλα προβλήματα... Μπες στο φόρουμ της εταιρείας για παραπάνω λεπτομέρειες!!!! Θα βρεις πάρα πολύ κόσμο με την αγανάκτηση στα ύψη!!!!!!!
boygasss Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 YPARXEI MIA ME PIP POY ZITAS <απεικόνηση πολλών καναλιών ταυτόχρονα> KAI AYTI EINAI TIS AVERMEDIA KAI TIN EXEI TO PLAISIO,KAI EINAI EKSOTERIKI ALLA EXEI 150?
G_Zisis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Α, ξέχασα να σας πω ότι με την κάρτα τηλεόρασης που θα πάρω, θέλω να βλέπω Filmnet, Supersport... κατεβάζοντας αποκωδικοποιητή από το ίντερνετ! Οι κάρτες που αναφέρατε μέχρι τώρα υποστηρίζουν Filmnet, Supersport...? Αν όχι μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες που να υποστηρίζουν? Ας μπου απαντήσει κάποιος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.