Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα τηλεόρασης να πάρω?

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θέλω να αγοράσω μια κάρτα τηλεόρασης, η οποία να έχει τις εξής δυνατότητες: απεικόνιση σε παράθυρο ή σε πλήρης οθόνη, απεικόνηση πολλών καναλιών ταυτόχρονα, να έχει καλή σύλληψη βίντεου σε AVI, να έχει ασύρματο τηλεχειριστήριο, να έχει Teletext. Μπορείτε να μου προτείνετε καμιά κάρτα τηλεόρασης που να τα κάνει αυτά? Αν ζητάω πολλά, προτείνετέ μου κάρτες που νομίζετε πως είναι οι καλύτερες!

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου, αν εξαιρέσεις την απεικόνιση πολλών καναλιών ταυτόχρονα, όλες σχεδόν οι κάρτες τηλεόρασης πλέον υποστηρίζουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Εγώ θα σου πρότεινα την ASUS TV-FM, καλή τιμή και πολύ καλή ποιότητα σε ένα φιλαράκι που την πήρε και τη συνέκρινα με τη δικιά μου (που βασίζεται στο τσιπάκι 878, απαρχαιωμένο πλέον)

Δημοσ.

Πρώτα από όλα σ' ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντησή σου! Αυτή την ASUS μπορώ να τη βρω σε όλα τα καταστήματα γιατί στα MULTIRAMA και στο Πλαίσιο νομίζω (από το site τους) δεν υπάρχει! Αυτή η PixelView PlayTV που έχεις είναι καλή?

Δημοσ.

Έψαξα στο Google για αυτή την κάρτα και είδα ότι κάποιος είχε γράψει ότι το software της δεν ήταν καλό! Εσύ ποια νομίζεις πως είναι πιο εύχρηστη, αυτή που έχεις ή η άλλη?

Δημοσ.

Μα και τη δική μου δεν τη χρησιμοποιώ με το δικό της software (δύσκολο να βρεις χειρότερο πιστεύω!) Μόνο οδηγούς από το CD και κατά τα άλλα, για παρακολούθηση/εγγραφή χρησιμοποιώ τα δύο καλύτερα από την εμπειρία μου προγράμματα: DScaler/iuVCR αντίστοιχα, τα οποία δουλεύουν το ίδιο καλά και στις 2 κάρτες. Άρα, θέμα διαφοράς στην ευχρηστία δεν τίθεται. Στο θέμα της ποιότητας εικόνας όμως, η ASUS (όπως και όλες οι κάρτες με το τσιπάκι της Philips SAA7134 ή το νεότερο 7135) είναι ξεκάθαρα η νικήτρια...

Δημοσ.

Από τότε που μου την είπες την έβαλα στο μάτι γιατί νομίζω ότι η ASUS είναι πολύ καλή εταιρία! Ας περιμένω όμως να απαντήσει και κάποιος άλλος! Αν μπορείς μάθε αν την πουλάει σε κανένα κατάστημα ή αν ξέρει κανένας άλλος ας απαντήσει.

Δημοσ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ TERRATEC CINERGY 400, ΚΑΝΕΙ CAPTURE ΣΕ AVI (ΚΑΙ ΣΕ DIVX ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ) ΚΑΙ ΣΕ MPEG2, ΕΧΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. POWER DVD. ΓΙΑ ΤΟ CAPTURE ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIN DVR ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ CINERGY 600. Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 80 ΕΥΡΩ (ΓΙΑ ΤΗΝ 400) ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑ. ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΡΤΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΠΟΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ TELETEXT. ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ TV ΓΙΑ ΤΟ PC. ΑΝ ΘΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ PM ME

ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ:

http://tven.terratec.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=136&POSTNUKESID=de9a7fde3d35659a265c6d388428d418

Δημοσ.
Καλή κάρτα αλλά δεν διαθέτω τόσα λεφτά. Μπορώ να δώσω μέχρι 60 ευρώ περίπου.

Η καλύτερη λύση σε αυτά τα λεφτά είναι η Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe. To συνοδευτικό software είναι άριστο και υπερ-πλήρες.

http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=94

Δημοσ.

Η Pinnacle κατά τη γνώμη σας είναι καλή? Ξέρω ότι το software της δεν είναι και τόσο καλό! Γενικά ποια εταιρία φτιάχνει τις καλύτερες κάρτες τηλεόρασης (ASUS, Pinnacle...)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...